Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu termometrul il pun in gura.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

ma bucur ca v-am gasit
sunteti foarte dragute si va doresc sa fiti cat mai curand imi doresc asta desigur si pt. mine.
temperatura nu se ia intravaginal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Masurarea cea mai fidela e intravaginal sau anal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox ce-ai patit nu mai dai nici un semn...
Avalon, nu ne abandona pe noi nemuritoarele de randa(a se citi nestiutoarele) cine ne mai lumineaza mintea...Da pleci(dispari) parca vad ca-si ia si Noela cratitele si toate cele...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Roxali, pai ce exemplu pot fi eu? Tocmai am spus ca incerc de atatia ani si nu se prinde nimic... mai multe fete mi-ati spus ca sunt puternica, nu sunt deloc, sunt foarte slaba si instabila, ieri cand am facut un test si am vazut IAR o singura liniuta disperata, am udat perna de lacrimi si la culcare si la fel m-am trezit, plangand. Altcineva in locul meu ar lua o decizie, s-ar programa pentru laparoscopie, cum mi-a zis si fata cu care m-am imprietenit pe mess... dar eu nu pot decat sa stau neputincioasa si sa plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ramonella: Incerc sa-ti explic eu.....
Dupa ce se termina CM-ul incepi sa-ti iei temperatura intravaginal, inainte sa te dai jos din pat si de preferat la aceeasi ora ( iti pui termometrul undeva aproape). Temperatura nu va fi constanta ( probabil), insa cand vei observa o crestere cu 0,2 - 0,3 unitati - poate fi vorba de ovulatie. E necesar sa faci asta mai multe luni la rand si usor , usor sa incepei sa-ti cunosti organismul.
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Avalon draga de tine! Eu iti inteleg frustrarea si punindu-ma in locul tau (ma refer ca astepti de atitia ani!)as gandi,poate, la fel...vezi cum,mai devreme sau mai tarziu,prietenele virtuale isi iau zborul spre odisee si tu te intrebi neputincioasa:?'da rindul meu cind va veni?...nu e usor deloc...
Si mie imi sinteti dragi,tocmai prin umorul si experienta voastra personala,prin generozitatea si empatia de care dati dovada, reusiti sa obtineti un zambet pe o fata disperata si trista,reaprindeti acel licar care inca te mai face sa nu renunti... si asta,zic eu e extraordinar...(va faceti pomana,zau asa!) si mi-ar parea tare rau sa nu mai scrii pe-aici...
Sper ca Meda,sa nu ne uite si sa mai treaca din cind in cind,chiar daca acum si-a schimbat de statut.
Pupici si felicitari la noile graviditze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Avalon, imi pare rau ca nu esti in forma. Nimeni nu e tare in situatii de acestea.Nu vreau sa te retragi, te rog , de ce crezi ca bantui pe aici. Sunt fete care mi s-au lipit de suflet si nu pot sa nu bat la cap cand pe una cand pe alta. Nu trebuie sa te resemnezi, intotdeauna dupa ce cazi trebuie sa te ridici ca sa poti merge mai departe. Nu e un act de eroism sa mergi mai departe ci sta in natura lucrurilor.Nimic nu se intampla fiindca asa vrem ci fiindca asa trebuie sa fie. Nu spun asta acum, fiindca am obtinut ce mi-am dorit, asa credeam si inainte.Si eu obosisem de aceea renuntasem la temperaturi ,grafice si mucus. Testele erau doza mea zilnica de dependenta. Spun cu mana pe inima ca stabilisem sa-mi cumpar un catel cand ajungeam acasa. O invidiam pe Noela pt. Toto si ma gandeam ca am nevoie de un suflet mititel langa mine. Asa cum ma descanta si Mamiin globul ei de sticla atunci cand spuneam ca am ajuns la o rascruce in viata, s-a intamplat minunea cand am ales drumul care excludea pentru o perioada lunga prezenta unui copil. Totul se intampla anapoda in viata si sensul lucrurilor ne este ascuns. Nu trebuie sa renunti nici la dorinte dar nici la bucuria de a trai. Vine Craciunul si trebuie sa ne bucuram oricat de putin consideram ca am primit in tot anul acesta. Magia Craciunului umple de fericire si sufletele celor mai chinuiti si nedreptatiti decat noi, care totusi merg mai departe. Cand te intrebi de ce eu ,gandeste-te de ce ei?
Nu pleca si ne lasa singurele de aceasta sarbatoare minunata. Suntem ca niste surioare si trebuie sa sarbatorim impreuna. O intamplare care nu e deloc intamplatoare ne-a adus impreuna . Nu vrei sa afli care e scopul sortii si ce ne-a pregatit noua de ne-a facut cunostinta?
Daca iti vei activa PM vei avea parte de prima surpriza pe care ti-a pregatit-o mosul. Te pup dulce si nu pot sa-ti spun decat curaj fiinca nu esti singurica.

MEDA 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Idaira,nici nu se pune in discutie sa trec din cand in cand fiindca eu deschid forumul direct la endometru. Am sa va cicalesc permanent... Va veti dori sa plec odata.

MEDA 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Acum cand citesc mesajele voastre mi s-a facut asa rusine ... cand vad ce am scris in urma imi dau seama nu numai ca umorul imi lipseste cu desavarsire zilele astea, dar plesnesc de egoism si nerecunostinta. Si voi, fete cu suflet mare, Idaira, Meda... va rog sa ma iertati! Am tulburat atmosfera atat de placuta care era aici inainte sa vin cu angoasele mele, pot fi extraordinar nesuferita si antipatica uneori.

LIA_B, bine ai venit printre noi si sa dea Dumnezeu sa nu stai prea mult cu termometrul pe noptiera, sa vina barza sau mosul repede la tine!

Meda, intr-adevar mi-a fost teama ca te voi pierde acum, asa mi s-a intamplat de fiecare data... m-am bucurat din tot sufletul pentru fiecare din fetele care au reusit si chiar am pastrat legatura o vreme, dar apoi la un moment dat firul s-a rupt, alte preocupari, alte griji... Daca tu spui ca nimic nu e intamplator, atunci te cred, cu adevarat! Si de asta data dai dovada de o enorma disponibilitate sufleteasca, multumesc - prin felul tau tonic de a fi ai reusit sa ma scoti din starea jalnica in care ma aflam.

Azi am stat acasa si mi-am plans de mila, vecinul meu, un adolescent care sufera puternic din dragoste a contribuit la starea mea ascultand destul de tare o muzica siropoasa, se aude foarte bine prin pereti... fiecare cu ale lui...

Fetelor promit sa revin cu alta mina, una mai simpatica. Promit!

Mergi la inceput