Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 14
amameda spune:
Imi place orice mina a ta fiindca esti atat de naturala. Nu trebuie sa crezi ca voi pleca.Pai Mami meu e aici,duamnele mele cu 2 gauri, cu capul in hartii si piciorul in fundul tovar'sei de la finante tot aici. Unde mai gasesc eu asa feti de gasca.
Avalon spune:
Scumpa, naturala au ba, sunt patimasa rau... nu's ce ma fac cu mine, zau ca m-as schimba cu alta mai normala la cap!
Ziceai ca voiai sa-ti iei un catel? Sa vezi tu cand va face bebe cativa anisori ca iti vei lua sigur!
Noela, nu mai zici chiar nimic?
Lia_B spune:
Avalon, multumesc pentru urari, sper sa nu stau prea mult
fiindca tocmai am trecut de un mare hop in viata (o sarcina de 8 luni, nastere prematura, care n-a avut nici o sansa din cauza unor doctori, asistente incompetente, copilul fiind perfect sanatos la nastere cf. autopsiei).
simt o mare dorinta sa o iau de la capat cat mai curand!
dj_mama spune:
Avalon, pai asa ne fu vorba? Ca te-ai apucat iar de fumat nu ma surprinde. Trebuie si tu sa-ti ineci in ceva amarul. Dar, sigur ca nu e bine, tu stii mai bine. Este o mare ispita cu care trebuie sa lupti. Este complicat dar nu imposibil. Si la urma urmei te-ai speriat si tu de la o mica dereglare. Ce sa-ti spun! Ce sa mai zicem de fetele care ovuleaza de 2-3 ori pe an; si nu sunt sfinte aceste teste de ov.; nu certifica ca n-ai ovulat pe shest; nu-ti mai fa rau singura;
In rest, Idaira a spus cum nu se poate ceea ce cred si eu ca se intampla in sufletelul tau; sa ma ierti ca nu te-am mai bombardat cu mailuri ca altadata dar stiu de la mine ca asta ia foarte mult timp ; si cititul si raspunsul; eu am mai scurtat corespondenta privata ca sa ma mai mobilizez sa fiu informata profesional; ar trebui sa ma mai apuc de invatat, sa mai dau niste examene, imi fac curaj; forumul este ora mea de relaxare; hai, curaj gaina, ca n-ai incotro
dj_mama spune:
Lia, bine ai venit. Intravaginal ar fi cel mai bine si mai comod decat in fundulet.
Mamicilor, mi-e drag de voi ca sunteti motorasul si exemplul fara de care n-ar exista speranta pentru cele care asteapta de multa sau putina vreme.
Duamnelor, ce va mai ganditi sa faceti? Ca io spusei. Ca sa fiu in gratiile "prietenilor mei, academicienii"
Avalon spune:
Pai mie mi-a promis al meu o "excursie medicala" pe cinste la vara, azi cand a intrat pe usa si mi-a vazut fatza credea ca din cauza cartusului de imprimanta, haha... nici cainele nu ma mai suporta, daca mai sta cu mine o zi ca asta de azi fuge de-acasa! Sau va trebui sa-l duc la psihoterapeut! Si excursia asta probabil ca ne va duce la sapa de lemn, dar daca nu se poate altfel...
Bafta Mami la examene! si eu dau unul sambata sau duminica, trebuia sa invat dar n-am avut timp - deh am avut treaba...
Idaira spune:
[quote]Originally posted by Avalon
Acum cand citesc mesajele voastre mi s-a facut asa rusine ... cand vad ce am scris in urma imi dau seama nu numai ca umorul imi lipseste cu desavarsire zilele astea, dar plesnesc de egoism si nerecunostinta.
Daca te ajuta cu ceva, sa stii ca nu exista fiinta umana care sa fie altruista 100%...toti purtam in noi doza noastra de egoism,si e normal sa fie asa...asa ca nu te invinovati.
Ma bucur sa va citesc din nou...
dj_mama spune:
Avalon, acu pricepui. Vad ca in loc sa ma fac mai desteapta, ma cam prostesc de la citit si pricep mai greu. MAi bine pun cartea-n cui si-mi iau o vacanta. Hai, ca v-am pacalit