Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

beeeeeyy! am inceput de-a binelea sa cred ca port noroc altora
hai, dati cu flori in mine ca niciun capitol din istoricul Endometrului n-a inregistrat atatea burticoase

oanabbb, 'veterana' noastra, sa va ocroteasca Dumnezeu si toti ingerii!
nikole, cum sa te uitam? Chiar dak ai intrat mai rar eu imi amintesc f. bine cum ti-am facut atunci pofta de varza acra si de necaz ca era 2 noaptea si nu gaseai, ai mancat carnati cu castraveciori; ca acu' mai esti si si iar ti-am adus aminte , dar asa-ti trebuie! sa ai pofte ;
sa stii ca nu ti-am vazut pozele pana de curand cand am intrat intr-o arhiva si te lauda o forumista si amintindu-mi ca am stat de cateva ori de vorba cu tine, m-a facut curioasa sa le vad; iti doresc sa ai copii cel putin la fel de 'mumosi' ca tine
Avalon si Noela, v-am rezervat locuri; vorbesc foarte serios ; dragele mele, tot mai des aud de reteta aceasta cea mai simpla dar atat de complicata pt. ca este de la Dumnezeu si numai El stie s-o faca simpla;
Meda, ce bine ca ai internet ; te pup la dublu si pt. ; realizezi?
bey, dak ma mituiti mai rezerv niste locuri pt. floricele, turturele, toata fauna, flora si p.f. de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mai DJ mama, esti fantastica,si alta nu!!!
Multumesc mult, sa stii ca am luat varza cu mine la Odisee, si sarmanele fete, li s-au facut silor pofta...de fapt e vina Alinei, ca ea a redeschis pofta...oricum zilele astea , pun si eu varza la murat, ca nu se mai poate, unde s-a mai pomenit MASA DE cRACIU FARA CARNATI SI VARZA MURATA?
, si va doresc sa aveti parte cat de curand de un test cu 2 liniute...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Te pup si eu Mami, ca tare dor mi-e de glumitele tale. Plec eu acasa peste 7-10 zile si stam ca in vremurile bune pe net.Pregatim '"tratatu'" ala?
Asa, asa tragele de urechi pe Avalon si Noela ca au disparut. Nu vor sa mai vorbeasca cu mine, Mami.
Dar chiar si asa abia astept sa le treci pe listuta gravidoaselor si nu le uita te rog nici pe Floricica, turturica si DJMama.
te saluta!

MEDA 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ba da, eu vreau sa vorbesc cu tine, Meda! Imi cer scuze ca am intrat mai putin in ultima vreme, dar cred ca sunt intr-o "pana" de inspiratie zilele astea si daca nu prea am ce spune... nu vreau sa devin plicticoasa sau plangacioasa... nimic nou la mine, cand va fi va anunt eu cu surle si trambite , sa fiti sigure de asta! dar cred ca veti mai avea ceva de asteptat...
Pana atunci vreau sa felicit si eu proaspetele gravidute Oana si Nikol
Va doresc din tot sufletul sa aveti parte numai de bine si de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

mami, mami, tine locu' bine , da? ca poate pana pe la 40 de ani o sa reusesc si io, si nici nu mai am asa mult pana atunci ma tin bine pe langa tine , poate poate m-oi lipi si eu

mamica meda, io astept di trii zile raspunsul tau, macar din povestile tale sa stiu si eu cum e gravida...da ti iert,ca esti, hi,hi,hi... mey da ce fata are graviduta asta, mor dupa ea.cum rade ea la mine, si mai are si funditza, e nostima rau!

nu prea stiu ce sa va zic, am creierul in greva,am vrut doar sa vedeti ca sunt aici...beau ceai de tei cu lamaie ... de la el o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Tocmai iti raspunsesem Noela. Dar iti mai spun odata am capatat un nou obicei ,le cam dorm si am avut de rezolvat pe cineva la endocrine.In afara de asta fratele meu a dat examen duminica. S-au aglomerat toate si abia acum m-am linistit.
Aaaaa, mi-am amintit ca aseara am avut o criza de personalitate si am bocit si l-am "felicitat"pe tatic asa un pic sa aiba si el ceva senzatii. Apropos a spus sa va spun ca el e baiat bun... Astazi nu m-am mai simtit obosita. Problema mea mare o am cu sanii. Purtam cupa C inainte, acum nu mai incap nici intr-o bustiera mai veche. Imi gaseam greu si inaine acum nu stiu ce sa ma fac, dar ma voi mobiliza si voi cauta.
Altceva, nici de manacat nu mai mananc mult, am revenit aproape la normal cu toate.Cum e cu scarbiciul?
Avalon, tocmai o intrbam pe Noela daca esti z3 DPO. E corect.
Stiu eu ca nu prea vrei sa te gandesti si ca esti secretoasa . te inteleg , dar spune si tu altceva off topic. Am pastrat floricele tale si uite ce a iesit langa semnatura! Hai ca stau aici si te astept pana cand vei reusi (sigur!!!).Totul e sa o bateti la cap pe Mami sa deschida ea noul capitol ca are manuta si tastatura buna.

MEDA 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

O sa fiu total off topic, Meda, ca eu asa sunt... ideea e ca nu stiu a cata zi dupa ovulatie sunt sau daca a fost sau nu ovulatie, dar nu asta e important, au trecut atatea zile DPO de cand sunt aici incat le-am cam pierdut sirul. Am legat cateva prietenii aici, femei pe care le-am apreciat prin felul de a fi si am comunicat in mod spontan... prietenele au plecat la gravidute, apoi au nascut... nu mai stiu, dar unele sunt acum gravidute cu al doilea bebe. In timpul asta eu tot aici sunt, vorbind despre endometru si ovulatie, am avut oare ovulatie, a fost oare bun endometrul? Desigur, cu 2 ani in urma aveam alt nume dar la un moment dat am avut o pauza mai lunga si am uitat parola... sau nu stiu ce s-a intamplat, ca mi-am creat altul, nou. Alé ma cunoaste de mai mult timp. E cam trist, dar asta este.
Nu am de gand sa renunt si nu m-am resemnat cum mi-a spus deunazi o fata care m-a contactat pe messenger, una din fetele noi care inca nu si-a facut cont pe DC (desi mi s-a parut ca ma cunoaste de cand lumea). Am de gand sa strang bani si sa fac un nou FIV in Germania, am niste prieteni care au reusit acolo, poate la primavara.
Sa nu va suparati pe mine daca o perioada o sa lipsesc, dar cred ca am nevoie de o mica pauza, sunt prea obosita acum.
Vreau sa va doresc numai bine, sa aveti niste sarbatori ca in povesti si visele voastre sa devina realitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Oanabbb,FELICITARI,ma bucur enorm pt. tine,sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara.
Intrebasem de multe ori de tine si nu mai stiam nimic si uite ca venise minunea mult dorita asa cum ne-ai spus si tu,sa credem in minuni.Asa de mult ma bucur pt. tine n-ai idee.
Te ,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Eu sunt in Z 10 si o temperatura de 36.6,ieri temp a fost de 36.4.
Trebuia sa fie ct?
Cand creste ovulezi sau cum?
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

fetelor eplicati-mi si mie cum e cu temperatura asta bazala.Mai exact unde imi bag termometrul.Ca cared ca e mai ieftin sa iti masoti TB decat sa iti iei in fiecare zi un test de ovulatie.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput