Clubul moldovencelor de peste Prut (36)
Raspunsuri - Pagina 19

mushulica_p spune:
Fetili scuze pentru absenta!
Alina, la multi ani!
Multa sanatate, dragoste si intelegere de la cei apropiati!
Cum ati sarbatorit?
Am fost cam deprimati ultimile zile ... cu reparatia asta, da sper ca se indreapta lucrurile...
Lilia, flicitari pentru primii pasi ai Ameliei! Au mai trecut citeva zile, si-a depasit recordul? Ma bucur f mult, eu nu am stiu de la inceput problema, dar de cind mi-ai povestit - ma gindesc adesea, si acum sunt si eu emotionata si ma bucur impreuna cu voi!
Cum a fost cu musafiri? Te-ai linistit? Aveai asa emotii ... Cum a fost prajiturica?
Cit despre coafura si manichiura - eu am patit-o rau chiar in ajun de 8 Martie, si am bocit inainte de a iesi in oras cu nansii ... da apoi asa bine ne-am simtit si asa atmosfera placuta - am si uitat de unghiile "batjocorite". Da coafura ai schimat-o mult? pui opoza sa vedem?
Cristina, mult curaj si putere, mamica! Din cauza colicilor plinge mult puiutul? Bine ca sotul te intelege siai sustinere din partea lui. El cum se descurca daca il lasi singur cu BB?
Cum a fost la botez? tot cu lacrimi? cica e bine cind copilul plinge la botez... da eu cred ca ajunge si un scincet mic, in rest sa nu plinga, aude mami si o doare.
Oxy, bine ai revenit! Ai venit cumva cu poze de la reclama in care s-a filmat Chris? Ia zi, ce o sa-i aduca Mosul ca-l asteapta asa de tare?
Tania(21), felicitrai pentru cizmulite! Cred ca nu o sa fii dezamagita, ca e genul de incaltaminte comoda! Si nu te mai gindi ca e luni, - poimiine e miercuri deja!
Ludmila 28 +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

mushulica_p spune:
Acum cite putin despre noi - Bogdanel e o dulceata, scumpetea mamei, in w/e a fost f activ, toata ziua am avut burtica miscatoare (uneori se misca asa tare chiar ... dar oricum miscarile le simt f placut, nici pomana de acele dureri sau sperieturi cum mi-au zis multi), si desi m-am indoit in tot felul la curatenie, spalat baie si pe sub cada - nici macar nu m-a facut sa gifii, si ma simt minunat.
Fratele mi-a trimis o geanta cu hainute pentru el deja, asa de multeee!!! si bodicuri, si costumase, si blugi, si pijamute, si scurte, pantalonasi, chiar si papucei - cred ca 2 ani nu va mai trebui nimic sa cumparam:) ... poate facem cumatria dupa 2 ani dar
Reparatia - .....offf... :)
S-au pus in sfirsit toate usile, si cea de la intrare, am comandat bucataria, am ales gresia si faianta, azi tre s-o puna pe toata - antreu si bucatarie. Deci am inceput sa ne miscam incetisor!
Saptamina asta cred ca ma va trimite medicul la o ecografie, si iarasi o sa ne vedem puiutul! numai ca deja trebuie sa fie mult mai mare, ca ptptpt ce valurele imi face la burtica
Ludmila 28 +

mushulica_p spune:
Da asa v-ati mai lenevit de vineri ... haideti sa dam forte noi la forumul nostru de la o lune!
Ludmila 28 +

mushulica_p spune:
Voi nu mai scrieti ... ce s-a intimplat? ori numai la mine merge paginua la DC?:)
Nu stie nimeni ce nume a fost ales pentru comoala Corneliei?
Ludmila 28 +

LiliaToma spune:
Salutare.
Ludmila, azi esti cea mai activa. Ma bucur ca incet-incet va miscati cu reparatia si sper sa scapati cat mai repede. Si ce baietel cuminte aveti. Sa fie asa si dupa ce iese din burtica.
Prajitura a iesit buna, dar nu prea aspectuoasa, ca mi-a curs glazura. Dar s-a mancat, deci a fost buna. Salata s-a mancat si ea. A fost salata dupa reteta de www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=3340&st=210#entry326860" target="_blank">aici, e salata " Eva". Nu am facut niciodata asa combinatie, asa ca aveam inima stransa, dar s-a mancat aproape toata si m-am bucurat mult. Ne-am simtit bine si duminica a trecut pe neobservate.
Tania sa porti sanatoasa cizmele. Si eu port mai mult incaltaminte fara toc, desi sunt scunda. Imi place sa vad la altii si cu toc, si ascutita, dar eu nu ma simt comod in ele. Am o pereche de cizmulite cu toc de vreo 4 ani. Sunt ca noi-noute, ca le-am incaltat de vreo 10 ori maxim.
Tania( Oxy) iti spun si aici: Bine ai revenit! Ce cadou a cerut Chris de la Mos? si chiar asa: ceva imagini cu reclama aia, nu ai? Ce faci acuma? Iti cauti alt job? sau vrei sa mai stai acasa?
Parca-parca stiam ca zilele astea e si ziua sotului Veronicai. La multi ani, pentru jumatatea ta, Veronica, sa fie sanatos si mereu alaturi de tine. Cum a fost de ziua lui?
Corina, ma bucur ca va simtiti mai bine. Sper sa va simtiti chiar foarte bine si sa nu mai treaca boala pe la voi niciodata.
Ce mai face Lucian? Face si boroboate?
Nati ce frumos povestesti tu de printesa voastra. Si eu cred ca ar trebui sa incerci sa ii schimbi orele de somn ziua. sau nu stiu ce sa zic. Oricum, iti doresc sa gasiti un orar de somn cat mai rezonabil pentru amandoua. Tati de Camelia a plecat pe mult timp? Sper sa nu stati prea mult singurele ca probabil si voi si el o sa va topiti de dor.Pupici multi la printesa.
Amelia nu a mai facut pasi. Nu mai vrea deloc. Cand vream sa incercam, ea se aseaza in fund si nu vrea. Nu vreau sa o impun, o mai las, poate cine stie ce surpriza ne mai face intr-o zi.
Mancare: azi nika! am mancat ce a mai ramas din we. Voi?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

LiliaToma spune:
Cristina, cum a fost la botez? Poate dupa botez se va linisti si Vladut, cine stie. Oricum iti doresc multa putere si rabdare. Asa e viata de mamica, si cu bune si cu rele. Foaret bine ca ai iesit si te-ai mai recreiat. Ar tr sa iti organizezi cate o iesire din asta, macar o data pe saptamana. Afara cu Vladut nu iesi? Cu siguranta si asta te-ar calma. Doar sa te plimbi cu el prin parc. Iar el al dormi mai bine probabil. Pupici lui.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Balbina spune:
Karina, si la Bucuresti e destul de cald pentru aceasta perioada. Am imrpesia ca frigul se va lasa brusc, intr-o buna zi, cind nimeni nu se asteapta. Cum va mai distrati cu puiul acasa? S-a vindecat suficient ca sa-l duci la gradinita din nou?
Tania, felicitari pentru achizitionarea cizmelor, sint convinsa ca iti sta super cu ele!
Poate te inveti sa-ti pui chiar tu injectii. Cunosc persoane care s-au invatat de nevoie, ca nu aveau, tot asa, pe nimeni care sa le faca injectii. Intreaba prin vecini, poate gasesti o vecina farmacista sau asistenta medicala.
Ludmila, mesajele tale imi lumineaza ziua, se simte de la o posta ca esti o persoana deosebita, optimista si saritoare la nevoie. Tare mi-ar placea sa te cunosc in realitate. Multi pupici puiului din burtica! Si multa bafta la renovat!
Noi am fost musafirii Liliei. Am mincat niste sarmale super bune, mai ales ca eu sint fan sarmale. Si salata mi-a placut, dar mai ales sotului care cred ca a mincat jumate din ea nu exagerez. Prajiutra a fost excelent, moale si parca insiropata, exact cum imi place mie, mmm, salivez cind imi aduc aminte, dar deja am papat bucatelile pe care le-am primit aseara la pachet.
Si eu, si eu vreau sa vad reclama cu Chris, daca e posibil.
De mincare am facut niste chiftelute la cuptor, umplute cu cascaval.
Cred ca am dat gres cu ceva, ca s-a scurs cascavalul la copt, dar sper ca nu de tot si ca a mai ramas ceva acolo. Ca garnitura o sa fac ceva diseara, inca nu m-am hotarit ce anume.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

mushulica_p spune:
Ce bine ca a mai aparut cineva!
Lilia, Amelia cred ca o sa faca iarasi pasii fara ca sa-si dea seama ... si tot asa de citeva ori pina o sa inteleaga ca a facut- omai des si nu a cazut (am inteles ca la mai multi copii asa e inceputul)
Salata pare delicioasa in poza. Daca nu gresesc -e cea cu mar, da? Nu a fost dulcie de la mar si ananas? Tie cum ti s-a parut combinatia de ingrediente? La noie traditionala cea cu piept de pasare si ananas, multi o prefera la toate sarbatorile. Seamana la gust?
Mincare - inca nu stiu ce va fi deseara ... da cam vine sotul pe la 9-10 si nu mai vrea sa manince, bea doar BR si se culca sarmanul ... a slabit chiar de cind cu reparatia.
Ludmila 28 +

doroti_5 spune:
Salut fetelor.
LA MULTI ANI ALINA(DAVINA).SA FII FERICITA SI SA AI NUMAI BUCURII DE LA SOT SI PRINTESA MICA.
La noi totul linistit, doar ca mica o racit, si are muci si se ineaca de la ei.
Lam trimis eri pe sot in farmacie, si le zice copil mic, jumate de an, are muci, datimi ceva, acelea ii dau niste picaturi de pus in nas la copii mai mari de 2ani(asa si scria la contraindicatii, copii mai mici de 2ani), ii dau o para(ca nu aveam) pentru copii cred ca de 6 ani, ca avea capatul cela mare, f mare, si ii dau sirop de ... febra(el ceruse de tuse), si peaista scria de la 8kg in sus, dapu fata mea eu nu stiu acum cit are, da avea 7800 la fix 6luni, nici nau intrebat ce greutate are.Iam dat totusi sirop ca credeam ca ii de tuse, si o venit pina la urma vecina ca e medic de familie acolo in sat si imi zice pai asta e de febra.Eu daca stiam nui dadeam, eu si asa nu vroiam sal dau, nu ma lasa inima, da sotu, dai, ca eu ii dadeam de ceva daca avea febra Panadol, ca am si stiu ca se poate de la 3luni.
Mai inscurt am facut o leaca de nervi, da miine plecam la medici, la controlul de jumate de an.
Felicitari Amelus pentru pasi, nu stiu daca am zis, da oricum e mai bine de 2ori decit niciodata.
Inca nu stim nume de fata de Cornelia.
va si ma duc ca am de lucru pin la vara.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

mushulica_p spune:
Natalia, pai sa vezi ce m-am luminat eu la fata cind am citit cuvintele tale frumoase Merci mult!
Cind vii la Chisinau - numai sa ai timp - esti invitata la noi si trecem cunostinta virtuala la una reala!
Eee, deci tu esti vinovatul, da? Eu ma gindeam - mai ce musafiri asa capriciosi asteapta Lilia ca asa emotii are
Fetelor, ia priviti aici un somnic de pisic! http://yegorka.livejournal.com/418820.html?mode=reply&style=mine
Eu de azi am devenit o balaurita, ma arde in git de-mi vine sa torn cu galeata sa sting jarul. Cred ca au inceput acele arsuri renumite, creste sheveliura lui Bogdanel (si cind ma gindesc ca posibil sa-i cresca niste cirlionti minunati - de la socru-meu - ap rabd cu mindrie)
Ludmila 28 +