Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

ALINA, LA MULTI ANI!
MULTA SANATATE, FERICIRE, IUBIRE SI TOT BINELE DIN LUME!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

hihi, Viorica, care active, ca au fost scrise cateva mesaje si alea datorita Alinei. Bine ca e ziua ei, ca altfel nu mai era activitate deloc.

Ce ati mai facut fetelor? Eu vin repede sa ma plang. Azi mi-a venit mie asa sa imi fac un cadou sa ma duc sa ma tund si sa imi fac manichiura( de obicei nu imi fac manichiura la salon) . Zis si facut. Dar am iesit taare dezamagita. Si tunsoarea si manichiura mi se pare ca au fost facute neglijent. Nu mai spun ca pana acuma, deja mi s-a luat oja de pa doua unghii. Arata ca naiba. Si nici nu am in casa oja ca sa le dreg. Iar maine dimineata plecam in vizita, nu o sa reusesc sa fug la un magazin sa imi iau ceva, si sunt tare suparata. Iaka asa...

Toata ziua am trebaluit in bucatarie. Am facut pentru azi mazare cu piept de pui si niste casha de secara.
Iar pentru maine, sarmale, o salata noua si o prajitura care da semne ca ar fi un esec. Sper insa sa ma insel si sa fie bun ca am tare mari emotii, mai ales ca avem si musafiri dupa pranz. Uf...

Amelia e bine, inca mai tuseste, dar mergem spre bine. Sper sa ii treaca si tusea asta o data.

Noapte buna si linistita si voua.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alinka, asa scurtutz? Zi-ne si noua cum ati sarbatorit ziua baiatului, totusi a facut 3 ani, e o virsta de referinta! Cum a fost ziua la cresa, unde ati serbat dupa aceea, acasa? Ce cadou i-ati facut puiului?
Te-am tot abordat pe messenger zilele astea, dar nu mi-ai raspuns, esti suparata pe mine?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Salut fetelor, n-am intrat cateva zile bune, ca Vladut o fost tare plangacios si eu tare disperata. Of...abia astept sa treaca perioada asta ca sa ma pot si eu bucura ca am copil. O sa-mi caut pe cineva sa angajez sa stea cu mine, macar sa stea cu copilul cat fac eu curat, mancare, baie etc. Koroce ceva de genul bunica la copil, numai ca o sa fie angajata. Pe cand am crezut ca am scapat de depresie, uite ca se pare ca revine. Azi o stat sotul meu cu copilul 4 ore si eu am fost prin oras. S-a speriat cred ca de starea in care eram. Dupa ce am venit din oras parca eram deja alt om. Sper ca mi-am incarcat bateriile macar pe cateva zile.
FELICITARI LA ALEX SI ALINA. Scuze pt intarziere.
Maine botezam, n-am facut nimic de mancare, noroc ca nasii tin post si am seliodka, icre rosii, sprote. O sa fac maine repede o salata cu ton si cred ca asta o sa fie toata masa de botez. Vad ca iar ma jelui. Las'ca data viitoare cand mai intru pe forum o sa fiu mai vesela. Va pup.

Mami de Vlad (17.10.2006) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

buna fetelor,
am adormit-o pe "pum-pum"(asa ii spun eu) a mea la tziti (unde a stat cam 2 ore pana a adormit), si acum pot sa mai scriu pana nu ma ia sotul la somnic. Nu stiu ce sa mai fac: bubulina mea adoarme doar la tzitzi si nu mai devreme de 12 sau 1 noaptea. Se trezeste la prima masa pe la 6 sau 7 dimineata si apoi papa cam la 1,5 ore si iar adoarme pana pe la 10 -11 ziua. Seara e foarte agitata si desi e obosita tare nu poate sa adoarma. Iaka oful meu. In rest e o scumpica.

Alinutza, scupmica , LA MULTI ANI!!! Sa fii mereu asa draguta precum esti si sa ai numai bucurii de la cei dragi!

Cristinica, draga iarta-ma ca nici nu am apucat sa te felicit cu venirea noului membru in familie. Sa va traiasca!

Lilia, felicitari pentru Amelush. Sa vezi ce dansatoare o sa fie cand va creste. Pentru coafura si manichiura nu trebuie sa te indispui. Asta e temporar. Important ca tu si familia ta e sanatoasa, nu?

Natalia, daca mai mergesi Vladut inca odata la la acelas spectacol, la sigur o sa se simta mai bine.

Hai ca merg si eu sa o pun pe pum-pum in patut si merg sa mai "vorbesc" cu sotulcaci luni pleaca in America pentru un nou contract.

pupicei si noapte buna(dar cred ca dormiti deja)

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

buna fetelor,
am adormit-o pe "pum-pum"(asa ii spun eu) a mea la tziti (unde a stat cam 2 ore pana a adormit), si acum pot sa mai scriu pana nu ma ia sotul la somnic. Nu stiu ce sa mai fac: bubulina mea adoarme doar la tzitzi si nu mai devreme de 12 sau 1 noaptea. Se trezeste la prima masa pe la 6 sau 7 dimineata si apoi papa cam la 1,5 ore si iar adoarme pana pe la 10 -11 ziua. Seara e foarte agitata si desi e obosita tare nu poate sa adoarma. Iaka oful meu. In rest e o scumpica.

Alinutza, scupmica , LA MULTI ANI!!! Sa fii mereu asa draguta precum esti si sa ai numai bucurii de la cei dragi!

Cristinica, draga iarta-ma ca nici nu am apucat sa te felicit cu venirea noului membru in familie. Sa va traiasca!

Lilia, felicitari pentru Amelush. Sa vezi ce dansatoare o sa fie cand va creste. Pentru coafura si manichiura nu trebuie sa te indispui. Asta e temporar. Important ca tu si familia ta e sanatoasa, nu?

Natalia, daca mai mergesi Vladut inca odata la la acelas spectacol, la sigur o sa se simta mai bine.

Hai ca merg si eu sa o pun pe pum-pum in patut si merg sa mai "vorbesc" cu sotulcaci luni pleaca in America pentru un nou contract.

pupicei si noapte buna(dar cred ca dormiti deja)

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare dragele mele ce mai faceti? sper sa nu ma dati inca disparuta ca tot mi-am luat net acasa dar la noi e asa week-endul de obicei,nu prea suntem pe acasa mai mult hoinarim pe afara,si oricum lui Chris nu-i prea place sa stam in casa asa ca ne conformam cerintelor copilului.Acum o ora am intrat si noi in casa,cu nasurile rosii ca la Mos Craciun.Fetelor inca nu va pot scrie la fiecare in parte ca inca mai am mult de citit din urmA,ca inca nu sunt la curent cu toate cate s-au intamplat in lipsa mea,dar sa stiti ca ca recuperez si citesc mult din urma ca sa ma aduc si eu cu informatiile la zi,asa cum e si normal,chiar si acum stau in fata pc-ului si citesc,de cand am venit de afara inca nu m-am deslipit de pc,am ajuns la pag.12,capitol 24,hihi lasa ca nu mai am mult si va ajung din urma.
In rest noi suntem binisor,Chris e sanatos ptiu-ptiu,creste merge la gradi si ma intreaba zilnic cat mai e pana vine mosul,au inceput deja sa invete poezii si cantecele de craciun,
va pup si o seara placuta!!!!!

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, da, cred ca cineva care sa stea un pic cu copilul te-ar ajuta foarte mult sa te detasezi de aspectele mai apasatoare ale cresterii copilului si sa le vezi pe cele agreabile.
Felicitari micutului crestin, banuiesc ca la ora asta ati terminat si cu ceremonia, si cu masa.

Nati, ce haios ii ziceti, pum pum, draga de ea, pupiceste-o din partea mea si a lui Vlad.
Are program de fata petrecareata, asa, sa nu adoarma in discoteca atunci cind i-a veni vremea sa mearga.
Acuma serios, ai incercat sa-i decalezi un pic orele de somn ziua? Cite putin, ca s-o faci sa adoarma seara mai devreme. Daca nu reusesti, linisteste-te cu macar gindul ca nimic nu e vesnic, regimul unui copil se schimba periodic.

Tanya, wow, abia capitolul 24? Doar n-ai lipsit chiar asa de mult timp de pe forum, sau ai luat de la inceput toata odiseea? Iti doresc mult spor la citit si abia astept sa revii cu mesaje, cit mai multe.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Davina, felicitarile mele cu Ziua de Nastere. Iti doresc multa sanatate si realizarea visurilor si dorintelor. Te pup, La Multi Ani!!!

Alex, felicitari. Sa-i bucuri pe parinti cu inventivitatea ta, dorinta de a cunoaste cit mai repede si sa fii sanatos.

La noi e cald si e bine afara, ai zice ca nici nu vine iarna. Noi suntem mai bine.
Va salut pe toate fetele din gashca si va urez o zi buna

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Davina, ci intirziere, dar...

Felicitari cordioase cu ocazia zilei tale de nashtere!!!

Sai ai parte numai de bucurii si sa fii mereu aprope de cei pe care-i iubeshti!

Uite ca a venit si Lunea... Taaare nu mai voiam azi la servici, mai ales ca am dormit cam prost.

Ei dar macar o bucurie am - mi-am luat si eu in sfirsit incaltaminte pe talpa. Asa ca intru si eu cu Balbina in clubul "babelor" (glumesc, desigur )

Adevarul e ca ele sunt prea deosebite de stilul meu, sunt in stil "army", cu talpa de "tractor" si... mai pe scurt fix de parca as face armata... Cam indrazneata schimbare as zice eu, dar daca n-o sa ma pot obisnui o sa le port "sub" pantaloni ca sa nu fie asa evidente... Pacat ca n-am facut poza sa o pun aici...

In plus, in w/e m-am mai lecuit putin, ca m-am descleiat cu totul dupa o saptamina asa lunga... Injectiile de aloe mi le-a prescris medicul pt anexita mea, si pacat ca nu am unde sa le pun cu regularitate...

Cam astea toate noitatile. Un inceput de saptamina cit mai placut la toate fetele si baieteii!

Mergi la inceput