Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lilia, felicitari pentru Amelia!!! Vai, ce veste super! Ce cadou frumos o sa aveti de sarbatori.

Tanya, bine ai revenit! Ma bucur ca esti bine. Lui Chris cum ii mai merge la gradinita? Se pregatesc de serbare? Acum ca ai reaparut, poate organizam vreo intilnire intre bucurestence, mai ales ca acestea s-au inmultit.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Tania, numai injectia cu aloe te ajuta? Nu merge cu remedii naturiste: inhalare, gargara, ceaiuri? Mie imi ajuta mult pastilele cu propolis, dar nu stiu daca se gaseste acolo asa ceva.
Somn placut si fara deranj pentru miine!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Salutare,

Vad ca numai eu intru pe aici. Ce faceti, dormiti cumva cu toatele, recuperati somnul din timpul saptaminii?
Noi sintem matinali, ca obicei, are Vlad grija . Azi sintem fara tati, care e plecat, asa ca vom iesi singurei la plimbare. Dar nu stiu cind, ca eu una mor de lene.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Alina(Davina), de ziua ta iti transmit multe urari de sanatate si noroc. Fie ca visurile tale sa se indeplineasca pe deplin. Fie ca cei pe care ii iubesti sa aiba parte si ei de multa multa sanatate, pentru ca stiu ca fericirea adevarata este atunci cand cei dragi noua sunt si ei sanatosi si fericiti.

Unde este durere, iti doresc pace si fericire.
Unde sunt îndoieli personale, iti doresc reînnoirea încrederii în abilitatea ta de-a trece peste greutati
Unde este oboseala sau blazare, iti doresc intelegere, rabdare si puteri reinnoite.
Unde este frica , iti doresc iubire si curaj.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ALINA! ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME!
SA FII SANATOASA SI FERICITA, SA AI TOT CE-TI DORESTI, SA TE BUCURE AI TAI IN FIECARE ZI!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

* * * * * * * * * *

LA MULTI ANI ALINA!!!

SA FII FERICITA SI IUBITA.

* * * * * * * * * *

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Bine ai revenit Oxy.
Tanea21, multa sanatate si insanatosire rapida.
Natalia si Vladut plimbare placuta. Natalia lasa lenea, copilul trebuie plimbat.

Pupici la toate fetele si odihna placuta.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Nastea, ce crezi, inca n-am iesit afara m-am apucat de facut mincare. Apoi vom minca si pe urma copilul va merge la nani iaka s-a dus o bucata de zi. O sa iesim deja dupa ce va dormi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Ce active ati fost azi fetelor,la multi ani sarbatoritilorsi ne auzim de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

!!!!!!ALINA LA MULTI ANI!!!!!!!

Fetelor multumim mult ptr urarile voastre!

Alina

Mergi la inceput