Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

quote:
Originally posted by lia_c

noi sintem acasa, inca incercam sa ne alcatuim un regim/orar si sa "reintoarcem" ziua in zi si noaptea in noapte...
Cred ca uneori ma apuca baby blue, dar sotul ma ajuta enorm de mult si a stat cu mine in spital aproape 24/24, a si dormit toate noptile cu mine in matrernitate, in afara de ultima
Sorry ca inca nu pot scrie mai multe, ma doare funduletul (ca am exagerat stind in el primele zile), mai vin oaspeti , nu reusesc sa ma dorm ok, ma dor sinii... Dar cind ma uit la printesa incepe sa-mi treaca...
Multumesc tutror p/u felicitari si urari de bine, cuvinte frumoase... Inca n-am reusit sa citesc nimic din urma insa sper ca ne-ti vorbit de bine
P.S. de galagioasa nu-i galagioasa, doar ca cauta atentie, vorba, companie ...... si sin cind se trezeste
Unde pot gasi statii radio p/u bebe in Chisinau? Va intreb poate stiti ca sa nu umble sotul sa caute tot orasul... Mi-e frica ca n-o aud daca sint la bucatarie sau la baie si tresar la orice zgomot
Poze o sa pun cind va avea timp sotul sa le descarce din aparat si din telefon...
Fug ca vrea atentie

lia_c

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

ce lume pe aici:)))))))
Bine ati revenit
Cornelia, cum o keama pe bebelusha, ca noi nu mai putem de curiozitate.
Am vazut poze cu printesica cea dolofana, e superba, sa creasca mare-mare si sanatoasa
pupici pentru mica ,care maine implineste o saptamana

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Va multumes din suflet pentru urari.
Despre mine va scriu miine ca e doua de noapte si nu mai pot de somn.Am o mica rugaminte !!!!!!
Fetelor!!!este cineva din Nisporeni,caut o fosta colega de-a mea ,deci nu am nici nr de telefon,nici adresa......ii stiu doar numele,are 24 de ani si o chiama Lenuta Bugaiescu.Am incercat prin telecom,dar prin net,m-am cam incurcat si nu vad alta solutie.Este chiar din NISPORENI.
Haideti sa va spun pe scurt de ce sunt asa de disperata:
Fratele meu este plecat in SUA de 4 ani,inainte de plecare sau vazut de citeva ori...si cum nu mi-a venit nici mie a crede astazi la telefon,nu o poate uita,si ma roaga sa-i gasesk nr,sau adresa,ca-i scrie el scrisoareMa ajutat foarte mult in cele mai critice momente,si chiar daca este mai mic ca virsta(eu 25,fratele 22) am fost intotdeauna unul pentru altul si neam inteles foarte bine.
Chiar ii sunt datoaresi i-am promis c-o gasesk,dar cum sa fac habar n-am!!!!!!!!
Va implor,ma poate ajuta cineva,sau macar vreo ideie cum ???
Multunesc anticipat si pupici la toate moldovencile!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, stai cit poti tu de mult acum cu bebelina, ea are nevoie de atentia ta acum asa de intens, pentru ca abia de curind a iesit din burtica, unde era intr-un spatiu strins, atit de familiar, iar spatiul mare in jurul ei de acum o sperie. Tine-o cit mai des aproape de tine, vorbeste-i continuu, sa-ti auda vocea mereu.
Multa rabdare, clipele acestea sint unice, n-o sa se mai intoarca. Eu acuma vreau sa-l mai tin in brate pe Vlad, dar eu nu sta deloc.
Zi-ne, pliiiiiiiiiiz, ce nume i-ati pus, ca sa pot modifica si eu listuta.
Pupici!

Jojo, incerc eu sa te ajut, dar nu urgent, ci zilele astea. Sotia unui prieten de-al sotului meu este chiar din Nisporeni. Cind o sa apara online tipul respectiv, il intreb pe el. Sper ca nu e chestie de viata si de moarte.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
Eu am fost ocupata zilele astea si nici n-am avut timp sa deschid pc.Vad ca ati fost active si imi pare bine ca am mult de citit.
Alegrutza merci de info cu privire la iPod.Sotul s-a razgindit si vrea altceva deja:-).Cadou sotului -poate un ceas,cravata si chestii de birou ,parfum,bilete la un film,cina romantica niste lengerie sexy pentru tine
Alina -sarmale mmmmm ce pofta mi-ai facut .Le-ai facut cu frunza sau cu varza murata ?Poate fac si eu pentru Craciun daca gasesc frunza de vita-de-vie.
Ludmila felicitari pentru achizitie ,sa va tina mult si sa faci numai gustoshenii in ele.
jojo bun venit.
Lilienne la multi ani si poate mai treci pe la noi .
Lucia sper ca v-ati acomodat deja si sa ne scrii mai des ce shotii face Lauras.
Tania felicitari pentru job.Acus n-o sa mai ai scuze sa nu intri pe forum
Nati foarte frumos amenajat localul pentru copii.Se vede ca ia placut mult lui Vladut.Cintecelele sunt in romana da ?
Lilia ce necaz a dat peste voi .Eu cred ca proprietarii trebuie sa plateasca tot ca voi sinteti doar chiriasi.Pupici Ameliei si sa-i treaca mai repede raceala.Eu tot n-am inteles cu cutiutele muzicale ,poti sa le trimiti pe mail ?
Vio felicitari pentru cadou si fratelui.Succese in continuare.
Nastea puiul meu a inceput sa manince singura aproximativ de la un an ,dar nu pot sa-ti descriu ce mizerie facea in jur .De la 2 ani maninca cu lingura si furculita destul de bine chiar si supica.
doroti pina la anul mai e mult asa ca poate fratii isi vor schimba nuntile.
mamaNati felicitari pentru apartament si cu implinirea a celei 3 lunite.Sa cresteti mari sanatosi.
Cornelia recuperare rapida .Dormi si tu daca poti cind doarme fetita asta pina si-o face ea regim si va fi mult mai usor .Cu oaspetii poate le zici sa vina in citeva saptamini ca acum ai nevoie de odihna si sa petreceti timp toti 3 impreuna .

De mancare am facut si mincat pentru prima data musaka cu vinete.A fost super si ia placut mult si sotului.Placinta cu zuchini,bors cu varza si ca desert budinca cu paine si stafide.

Mergi la inceput

Alina, da, cintecele din cutiutele muzicale sint toate in romana. Prin mail e cam complicat de trimis, caci o piesa are cam 2-3 mb, si sint mai multe piese. O sa vorbesc cu sotul meu, poate le pune pe un server, iti dau linkul si le tragi tu de acolo.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Neatza fetele! (dar si baietzeilor)
Ce planuri maretze aveti pe azi?
Eu ieri mi-am gasit cizmulitze , dupa cautari seculare ce au durat aproape o luna . Si sunt exact cum le-am vrut si inca si la un pret destul de bun, diseara ma duc sa le cumpar, sper ca vanzatoare s-o tzinut de cuvant si le-a pus deoparte, ca de nu...
Dupa shopping, ne ducem la teatru si la...in sfarshit iesim in lume dupa atata stat in casa

Vad ca luna asta e bogata in anivesari,
La multi ani lui Alexandru Andrei, care implineste 3 anishori
Jojo, frumos gestul pentru fratele tau, si mi se pare normal sa vrei sa-l ajuti, sper ca vei reusi...din pacate eu nu cunosc pe nimeni din Nisporeni, dar lumea e mica,sigur vei da de ea:)
Davina, merci pentru sugestii, da oare lenjerie XXL se vinde?
Ludmila, esti bine? bebicul cuminte? ca amush iti trecem in catalog o absenta nemotivata:))
O zi buna la toate

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Alex! Sa cresti mare, sanatos si norocos. Sa ai parte de o copilarie fericita. Sa fii mandru de parintii tai. Alina si Sasha, felicitari pentru cei 3 ani de cand sunteti parinti. Fie ca bucuria acestui moment sa tina toata viata!

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Ma alaturez si eu urarilor de binesi va doresc un sincer la multi ani tuturor celor ce au ocazii de bucurie si fericire in aceste zile!!!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, DRAGA ALEX!!! SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE, SA AI PARTE NUMAI DE NOROC IN VIATA SI SA-I AI MEREU APROAPE PE CEI CARE TI-AU DAT VIATA!
Alina si Sasa, va felicit si pe voi, cu ocazia ca sinteti deja de 3 ani parintii celui mai minunat copil din lume! Multa rabdare si de acum incolo!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Veronica, felicitari ca ti-ai gasit cismulite! Stiu foarte bine ce inseamna sa-ti gasesti incaltamintea potrivita. Poate cind le iei, faci o poza si ni le arati. La ce spectacol si teatru mergeti?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput