Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare, fetili,

iaka m-am asezat si eu, in sfirsit, in fata calculatorului, cu o farfurie de piure de cartofi, ca altceva nu pot minca deocamdata, ca baba .

Jojo, bine ai venit printre noi, partizanko! Ai nascut cumva in 2003? Ce ai, fata, baiat? Cum il/o cheama? Alex, baiatul lui Alinka, e de aceeasi virsta. Multumim de urare si chiar te rog sa intri pe aici, sa recuperezi, sintem mereu bucuroase sa primim noi membre in club. Cum ai ajuns in Japonia, cu ce te ocupi acolo? Cit de des vii acasa?

La multi ani pentru Lilienne si de la mine! Poate mai intri pe aici, sa dau un semn de viata.

Tania, si eu intru cam rar pe skype, dar daca stiu ca te gasesc de acum incolo online, o sa ma straduiesc sa ma conectez si eu mai des. Cum e vremea la Kiev? Sarbatorile de iarna unde vrei sa le petreci, in Md sau Kiev? Nu te-a furat vreun hahol pina acum? scuze de indiscretie.

Diana, ai sa ai un august tare plin de evenimente, pregateste-te moral (si financiar ) de pe acum. Lasa ca trec si astea.

Nastea, nu ma dor maselile, ca nu le mai am , ma dor gingiile unde au fost maselile. Dar astazi e deja simtitor mai bine, sper sa se vindece complet cit mai curind.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Tania21

Diana dap frati-tu n-o zis ca ma ashteapta pe mine?

Nu al meu frate, am uitat sa zic, al lu sotu, amindoi fratii.
Da azi e Arhanghelii Mihail si Gavril, ca tot ai intrebat.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Numai incep sa scriu si ma cheama bubulina. Ieri a implinit 3 lunite si mi-a facut ea cadou. O iau de manute si se ridica in fundulet!

JOJO bine ai venit printre noi. O sa vezi ca e o atmosfera foarte calda si prietenoasa aici. Pacat ca eu nu prea pot sta mult.

Liudmila vreau sa te intreb. Si noi am cumparat un apartament si tre sa ne apucam de reparatii. De unde ai comandat mobila de bucatarie si cat e metru patrat? Dar usile? Eventual poti sa-mi dai PM daca nu te deranjez.

Am mai citit aici niste sfaturi referitor la reparatie si va multumesc. O sa le iau on consideratie! Daca mai aveti sfaturi pe gratis de dat ... plessssse!

Ma striga bubulina disperata.....Offf, dulceata!

Cine intreba de poze. Le am la album pe DC sub nick ul meu apesi clic pe "no photoes"

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Nici nu stiu ce sa va scriu. Am avut un we urat, dupa cum stiti. Sper ca incep sa se calmeze apele. Cu incidentul asta am facut si curatenie generala. Am scos si perdelele, am spalat si geamurile. Ieri am calcat si pus perdelele la loc ...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Asa de trista mi-ai parut in mesajul asta...probabil esti deja obosita dupa atatea "prikliu4enii".lasa ca este si partea plina a paharului:ai scapat de curatzenia de Paste cu cateva luni inainteSanatate multa
puiutzului, spune-i s-o asculte pe mami, ca de nu, mos Nicolae ii aduce o nuelusha
Cand am auzit de "ziua Liliei" mai n-am sarit cu felicitarile, bine ca m-am uitat pe pagina 1 si de fapt e ziua lui Lilienne, chiar daca n-o cunosc ii spun si ei LA MULTI ANI!

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Balbina iaca chiar nu te scuz ca ma pui sa sa zic chiar de pe acuma totul Sarbatorile de iarna nu stiu unde le petrec, prin ce tara sau oras, dar sper sa le petrec cu haholul meu

Locuim impreuna de vre-o 2 lunisoare si parca totul merge bine. Da, ne mai certam din cind in cind ca fara asta nu se poate, dar vrem sa raminem impreuna. Ne-am cunoscut la serviciul trecut, si asta a si fost unul din motivele pentru care am plecat. Eu asa inteleg - ori lucrezi impreuna ori stai impreuna cu iubitul. Si una si alta nu merge pt ca toate problemele de servici le aduci acasa si se transforma viata de cuplu in calvar , mai ales ca el e bucatica de sef acolo.

Timpul aici e rece si umed, deja vreau mai repede zapada pt ca umezeala asta te irita. Toata ziua numai sur imprejur... Eu cind instalez skype-ul o sa-ti shuer

Diana, multumesc ca mi-ai confirmat sarbatoarea. Diseara dau telefon acasa. Cu nuntile intr-adevar e razareala grandioasa. Stiu pe pielea mea, de asta am si fugit de neamuri Dar uite si prietenele mele cele mai bune incep a se marita una cite una tot pe la vara, asa ca nu scap nici akuma

Off nu ma mai apuk de lucru azi

Mergi la inceput

Jojo, bine ai venit in club
Valeria, tu cand mai treci pe la noi?

quote:

Nastea23:
"Apropo de semne, nu stiu daca e cazul, dar eu am un semn in forma de floare datorita mamei mele, dar nu ma deranjeaza deloc, chiar imi place."

Ce interesant...da unde-i pozitionat "tatuajul natural"? spre ca nu-i indiscreta intrebarea mea.
quote:

Nastea23:
"Veronica, crezi ca numai tu stai cu hainele in cutii? M-am saturat si eu de asta, dar nu e timp. Simbata si duminica mai vrem putin sa lenevim daca ne permite micutul, sau mergem toti 3 la plimbare si iar uit de cutii."

ce bine...asha-i placut sa stii ca mai sunt si altii ...pe loc mi-o stat mai usor pe suflet
quote:
doroti_5:
"Iaca neam adus aminte, aseara so adus acel mic frate mireasa si vra sa faca nunta si el si cel mai mare in august la o saptamina unu de altu, va dati seama?O sa ma razareasca si de puteri si de toate."

Poate fac 2 in 1? Ce sa se mai chinuie cu 2 , mai putina cheltuiala si alergatura
quote:
Numai incep sa scriu si ma cheama bubulina. Ieri a implinit 3 lunite si mi-a facut ea cadou. O iau de manute si se ridica in fundulet!

mamanati, felicitari pentru realizarile micutzei Camelia, sa-ti creasca mare-mare si sa ai numai bucurii de la ea!

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by alegrutza
Poate fac 2 in 1? Ce sa se mai chinuie cu 2 , mai putina cheltuiala si alergatura

asa creste bebicul

Dapu nu vor ei 2in1, ca unu o face la tara si altul la oras in restaurant.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nati, felicitari Camelusei pentru acest progres!
Cit despre sfaturi privind renovarea, nu stiu exact ce te intereseaza, tu intreaba ce anume vrei sa stii, ca pe moment nu-mi trece nimic prin minte.

Tania, hehe, banuiam eu ceva, sa va fie intr-un ceas bun! Si bine ai facut ca te-ai mutat la alt servici, intr-adevar, e mai bine cind el si ea lucreaza separat. E foarte greu sa te detasezi acasa de problemele de la servici, d-apoi cind acesta e comun.
O sa ciulesc urechile sa aud shuieratul tau. Daca is surda, bate cu picioarele in PM sau aci, in subiect.

Apropo de pete din nastere: de vreo citeva luni am descoperit ca Vlad are o pata mai deschisa la culoare pe osul stern, sub forma de... para. E f. curios, pentru ca nu-mi aduc aminte sa fi furat prasade cind eram gravida, cu atit mai mult sa le fi ascuns in sin.
Am remarcat pata asta vara, cind faceam plaja, pentru ca a ramas alba, fata de pielea din jur, care s-a bronzat.

Acuma cu privire la mincare: fetelor, am facut azi o friptura de vita dupa o reteta mai inedita (na, ca vorbesc in versuri ). Ideea am gasit-o undeva pe un forum rusesc, dar n-am respectat reteta intocmai, ci am improvizat. E vorba de adaugarea de... kiwi in marinada pentru carne. Cantitatea enorma de vit. C pe care acest fruct o contine cica ajuta la fragezirea exceptionala a carnii. Si asa e intr-adevar! Am incercat special cu carne de vita, pentru ca de obicei friptura din acest tip de carne se face greu si iese mai atoasa. Am preparat o marinata din: 1 kiwi mic, 1 ardei (neiute), 4 catei mari de usturoi, 2 cepe nu prea mari - toate aceste ingrediente le-am tocat in blender, am adaugat si 100-150 ml de apa si citeva linguri bune de ulei. Plus, bineinteles, sare, piper si alte mirodenii. Am sarat un pic carnea si am pus-o in marinata aceasta peste noapte. Azi am mutat totul intr-o tava si am tinut la cuptor vreo 1.5-2 ore. Carnea a iesit exceptionala, frageda si f.f. gustoasa! Va recomand sa incercati aceasta metoda.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doroti_5[/i
Dapu nu vor ei 2in1, ca unu o face la tara si altul la oras in restaurant.

BOTEZ
Asa de mari suntem

clar... si oricum cred ca fiecare isi doreste ca nunta lui sa fie unica...casa de piatra celor 2 cupluri si casnicie lunga si fericita!

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

noi sintem acasa, inca incercam sa ne alcatuim un regim/orar si sa "reintoarcem" ziua in zi si noaptea in noapte...
Cred ca uneori ma apuca baby blue, dar sotul ma ajuta enorm de mult si a stat cu mine in spital aproape 24/24, a si dormit toate noptile cu mine in matrernitate, in afara de ultima
Sorry ca inca nu pot scrie mai multe, ma doare funduletul (ca am exagerat stind in el primele zile), mai vin oaspeti , nu reusesc sa ma dorm ok, ma dor sinii... Dar cind ma uit la printesa incepe sa-mi treaca...
Multumesc tutror p/u felicitari si urari de bine, cuvinte frumoase... Inca n-am reusit sa citesc nimic din urma insa sper ca ne-ti vorbit de bine
P.S. de galagioasa nu-i galagioasa, doar ca cauta atentie, vorba, companie ...... si sin cind se trezeste
Unde pot gasi statii radio p/u bebe in Chisinau? Va intreb poate stiti ca sa nu umble sotul sa caute tot orasul... Mi-e frica ca n-o aud daca sint la bucatarie sau la baie si tresar la orice zgomot
Poze o sa pun cind va avea timp sotul sa le descarce din aparat si din telefon...
Fug ca vrea atentie

lia_c

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput