Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Lilia, felicitari pentru Amelia ca se simte mai bine.
Daca gaseti cuvintele potrivite si sotul va fi de acord sa cumparati perdea noua imi spui si mie cum ai facuto, caci al meu nu vrea si gata.

Apropo stiti despre cd-uri si dvd-uri pt copii cu denumirea BABY EINSTEIN? Micutul meu le adora.

Natalia, cum maselele? Te mai dor? Of ce frica mai am eu de stomatolog. Din pacate inca nu am vazut pozele cu Vladut, poate reusesc azi. Multa sanatate si succese Vladut.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mushulica_p

Salutare fetelor!

Sa va zic mai intii pe scurt de noi. Am luat aragaz si cuptor, a fost designerul sa ne picteze bucataria, si zilele urmatoare dam comanda.
Azi incepe scosul usilor vechi, saracu sot ... eu o sa merg sa vad deja cind o sa fie puse alea noi Avem putin pareri diferite in privinta tapetelor, gresiei, samd ... eu am tendinta - cit mai intr-o culoare si deschis, sotul - combinatii un pic de culori si mai diferite. Mai facem ambii compromisuri, inca nu ne-am certat
A fost aseara cumatra la noi, si ne-a adus lucrusoare de la copilul ei, pled, camasuici, caciulite ... si m-am speriat oleaca .. asa mici is...

Ludmila, felicitari pentru aragaz si cuptor. Acum vei face bucate alese. Daca doresti iti mai trimit citeva carticele cu bucate. Ce mai face bb in burtica? E ascultator? Am inteles ca cere papa des, asa e?

Apropo de semne, nu stiu daca e cazul, dar eu am un semn in forma de floare datorita mamei mele, dar nu ma deranjeaza deloc, chiar imi place.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alegrutza

Salut tuturor, ce harnicutze ati fost
Cum v-ati petrecut weekendul? Noi ca de obicei cu planuri maretze, dar am sfarshit prin a lenevi toata ziua si deja duminica seara ne-am apucat sa sortam hainele din cutii , de abia am terminat cu alea de vara, nu o ajuns benzina si pt cele de iarna , si acum ma asteapta muntele de haine din sufragerie, da'ma fac ca ploua...
De dimineatza insa am avut treaba, am stat cu bebiciul vecinei de sus, ce copilash dulce si cuminte, de abia vineri si-a serbat primul anishor din viatza, dar e asha de energic, pe la 12 deja si eu picuram pe langa patutzul lui, imi parea mie gluma, dar si joaca asta cere eforturi:)

Veronica, crezi ca numai tu stai cu hainele in cutii? M-am saturat si eu de asta, dar nu e timp. Simbata si duminica mai vrem putin sa lenevim daca ne permite micutul, sau mergem toti 3 la plimbare si iar uit de cutii.
Vad ca deja ai inceput a face practica cu micutii, sigur joaca, joaca dar te oboseste, mai ales cind incepe a tipa ca vrea in brate.
Pe mine ma mai scapa desenele animate, stam si privim in doi sau trei, foarte amuzant.
pt bebic.

Mergi la inceput

Interesant Cornelia si printesa deja sunt acasa?

Diana, unde esti? Vreau noutati, te rog. Ce face Natalita? Ce nou mai spune? Cum maninca? Sa nu uiti sa de la noi si o .

MamaElei, ocupata? Sau esti suparata?

Crinia ce mai nou la voi?

Mergi la inceput

Fetelot nu uitati de noi, ne e dor de voi.

Alinkav, Davina, Alincic, Alionushca, Nagliusha, ....

Mergi la inceput

Fetelor numai ce m-am uitat la listuta si ce credeti? Noi am uitat de ziua de nastere a Liliei.

LILIA (lilienne)

La multi ani, sa fii fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

hihi, ma si gandeam cum de am uitat de ziua mea .
La multi ani, Lilienne. Desi nu a mai trecut demuuul pe la noi.

Jojo, bine ai venit pe la noi. Vad ca esti veche pe DC ( dupa numarul mesajelor), cum de ai dat peste noi asa tarziu? Mai spune-ne despre tine.

Tania21, din pacate nu putem face reparatie ca nu e al nostru. Si nu ne convine sa facem noi, iar proprietarii sa vina si sa zic: " mai ce bine arata, ia sa mai marim noi chiria ca e prea putin pentru cum arata.." iar ei nu prea inteleg ca a sta in chirie e ca si cum ai sta la hotel: platesc cazare, dar de tevi, robinete, gaze si alte alea ei tr sa aiba grija. In fine, rabd si eu ca nu e mare chiria, iar cu socrii inapoi nu vreau.
Am si eu skype, il conectez cam rar ce-i drept, dar daca trebuie o sa fiu prezenta la apel

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Sunt din noiembrie 2003,cind umblam si eu cu burtica,si eram foarte singuratica aici prin Japonia,am lipsit ceva timp,dar la-s ca recuperez eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor.
Am avut de lucru si nu am reusit sa va zic aseara, Cornelia a ajuns acasa, e bine si ea si fetita, nu stiu daca sau hotarit cum so cheme.
Bine ai revenit Tania.Eu nu am skype, si nici nu o sami permita sal instalez, da zii la a vostri sati puna yahoo messenger, ca totcica scarpinam degetele.
Bine ai venit la noi Jojo.
Liuda felicitari pentru achizitii.
Nus ce mai vroiam sa zic, da is nauca ca am dormit numai de la 1-1s ceva pina la 5.30 dimineata si mi se lipesc ochii.

Iaca neam adus aminte, aseara so adus acel mic frate mireasa si vra sa faca nunta si el si cel mai mare in august la o saptamina unu de altu, va dati seama?O sa ma razareasca si de puteri si de toate.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Diana dap frati-tu n-o zis ca ma ashteapta pe mine?

Lilia da, daca zici ca stati la chirie e mai vesel... Atunci trebuie de reparat minimal pagubele, restul las' sa ramina pe umerii proprietarilor. Si eu aici imi ies din minti cu chiria la apartamente, cit de scumpa e si ce conditii de trai aiurea "vind" pentru acesti bani. Poate scapati si voi la casuta voastra in curind...

Mergi la inceput