Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La multi ani puiului Alex! Sa cresti mare,sanatos,destept si cumintel .Sa aduci numai bucurii celora care ti-au dat viata.Domnul sa le dea parintilor tai multa rabdare si putere sa te creasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

LA MULTI ANI ALEX, SA CRESTI MARE, SANATOS, SA FII PARINTILOR O BUCURIE SI O MINDRIE!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Nati of ce complicat suna .Merci oricum ca m-ai luminat .Daca poate sotul ,ca nu arde chiar acum.
alegrutza cum sa nu se gaseasca ...fugi mai repede la shopping ca vineri ii sarbatoare mare ..si nu uita si dresuri din aia cu banda adeziva hihi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!
Multa sanatate, fericire, bucurii
si o copilarie cit mai frumoasa, alaturi de parintii care te iubesc foarte, foarte mult!
Alina, sa va traiasca flacaul si numai bucurii sa va aduca!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Cornelia si Sergiu, cele mai sincere felicitari cu ocazia venirii pe lume a micutei printese!
Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Iaca apar si eu... Toate bune si frumoase la noi, cam nu apuc loc la pc din cauza sotului si de aia asa multe absente. Paula acum e cam racita si nici nu stiu de unde a luat, dar cel mai rau e ca nu am reusim sa-i facem saptamina trecuta (cind eram programati) vaccinul de 2 ani si acum il vom amina pina se va face bine. Eee, asta e!
Alegrutza, bun venit si sarcina usoara! Fugi mai repede dupa cizme, ca tare vreau si eu
Cristina, felicitari pt ptima luna a lui Vladut! Ce mai faci? Si-a mai revenit cu suptul?
Doroti, si bine ai revenit ca aveai si tu multe absente!
Lili, imi pare rau de patania voastra! Multi pupici sa-ti treaca supararea!
Tania din Kiev, ma bucur ca dau un semn si ca iti merge bine!
Nastea, a mea maninca demultisor singura, dar tot o mai hranesc eu, ca tare-i place sa se joace cu mincarea si se raceste mincarea, trec anii, si ea tot nu gata ce are in farfurie.
Jojo, bun venit si tie! Din pacate nu am cum sa te ajut cu gasirea prietenei. Dar sper sa reusesti. Mai zi-ne de puiutul tau, de tine, daca ai chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Alina sincere felicitari si un dulce pup lui Alex! Sa-ti creasca mare si voinic! Sa te bucure si sa te mindresti de el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

ALEXANDRU ANDREI

Iti dorim tot binele din lume, sa fii cuminte si sa asculti de mami si de tati.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeritsa spune:

Salut, fetelor shi multumesc de primirea binevoitoare si de ospitalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Natalia, Veronica, multumesc mult pentru sfaturi in privitna gresiei! M-ati convins, desigur! Cu innegrirea rosturilor am observat si eu de mai mult eori chestia.. dar ma gindeam ca nu ai incotro, e inevitabil. Dar ce, sunt si alte culori? adica... chitul asta...

Veronica, ai gasit deja cadou pt ziua sotului?

Natalia, asteptconcediul sa merg la medic, inclusiv si la denist, dar sper sa trebuiasca doar consultatia ... parca se simt bine maselutele deocamdata Gingiile tale cum? Azi tot cu pireu le alinti?

Tania, felicitari pt noul serviciu si pentru hahol! Bine ca nu ai lucrat mai mult cu babele. Dar daca spui ca e pe faliment firma - de ce nu fuge si perechea ta de acolo? El nu are nemultumiri fata de serv?

jojo, bine ai venit! Ce dragoste puternica!!! Nimic nu a fost, au trecut 4 ani, si el tot cu gindul la ea numai! Succese, sa dai de iubita lui si sa fie o dragoste impartasita!

Nastea, merci pt cartuliile ce mi le trimiti! Nu reusesc acum sa le frunzaresc, dar mai am 2 sapt, ies in concediu si ma apuc de ele, ca sa nu stea mult cuptorul nou:)
BB al meu e mai indraznet, dar tot gingas e, ma simt minunat cu el in burtica. Inafara de citeva zile cind m-am simtit grasa, umflata si mare - in rest toata sarcina ma simt minunat, nici un discomfort din partea flacaului meu, e o scumpete!
Deci und e floarea-semn de la nastere?

Diana, cel putin la asta care face nunta la oras- o sa chefuiesti doar, iar la tara vei avea o gramada de-a treaba
Hai zi la fete ce cintece stie Natalita!

Nati, ti-am vazut prima data pozele! M-am indragostis de Camelia-Nicole din burtica! Ce gravidutsa frumoasa ai fost , superburticutsa! Pupici pe ochisorii mari si frumosi ai printesei tale dulci!

Ludmila 27 +

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput