Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

egheeee, dapoi eu am scris mesajul de dimineata inca si abia acum l-am trimis, voi ati mai scris intre timp, acush revin! nu fugiti nicaieri!

Ludmila 28

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ludmila, nu stiu cum in Md, dar in Ro exista chit de rosturi de diverse culori, de la negru pina la alb. Am vazut de asemenea si colorant pt. chit, adica iti cumperi chit alb si il colorezi tu cu nuanta pe care o vrei.
Dintii se pot simti bine chiar si cu o carie mica, incep sa doara cind caria ajunge la nerv. Sper din toata inima sa nu ai probleme, stiu doar ca majoritatea femeilor sint expuse in timpul sarcinii la probleme cu dintii, din cauza micului papacios din burtica. Cum ai ocazia, mergi neaparat la dentist, sa nu amini deloc.
Gingiile mele sint mult mai ok decit ieri, deja mi-am permis sa gust dintr-o prajiturica, dar repede dupa aia m-am spalat pe dinti si am clatit gura cu apa sarata

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, imi pare bine sa te mai vad pe aici, chiar si rar.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mushulica_p

Diana, cel putin la asta care face nunta la oras- o sa chefuiesti doar, iar la tara vei avea o gramada de-a treaba
Hai zi la fete ce cintece stie Natalita!

Ludmila 27 +

Apu da ca eu chiar mam timpit cu tatu, clar ca o sa ajut, da sa nu se gindeasca ca numai eu acolo o sa fiu, ca daca statea alfel situatia cu cea mai mare dragoste ajutam, si imi luam si concediu, da dupa cum ma respecta ei toti... sa se mai stearga pe la gurita.
Da despre cintecele ma tradezi, iaca.
Dati sa va zic, de vreo citeva zile ii zic fetei poiezii, le si mai cint, pe diferite melodii, da asta am luat de la mamica ca ea o tine toata ziua pe Taraf, si copilu meu face "uuuh", adica chiuie.Amu miam adus aminte toate poeziile de mic copil si i le zic cind am treaba prin casa, ca ea plinge cind ma duc de linga ea, chiar dacas in aceeasi camera.
Duminica mam apucat sai cint si iam cintat "Sevodnea praznic u devciat", nu io placut printesei, dupa care iam cintat "Mo trimis mama la vie" si parca io placut, si mai scormoneam in minte dupa cintece moldovenesti si mio venit "Paharut nu tremura" si i lam cintat, dupa ce eu mam oprit da ea cinta "lalala", si taman o intrat tatsu, ca navea sa ma creada, so prapadit de ris.
Si hai ziceti si voi ca invat copilu cintice de pahar .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Diana ce haios cu Natalita, rideam si eu cind citeam Mai copkiii ashtia atita veselie provoaca uneori ca nu te poti abtine sa nu le musti de un piciorush, sau o falcuta, sau o bucuta Bravo pentru cintareata Si nu-i nimik ca incepi lectiile de kanto cu cintece de pahar, treb de inceput cu ceva, nu?

Ludmila Daca nu am mai cheltuit sanatate vorbind cu el pe tema asta apa nu stiu. As da tot numai sa plece de acolo cit mai departe, ca firma e plina de datorii si are pra putine sanse sa iasa din situatia asta. Dar el e bun prieten cu seful firmei, care a infiintat-o - un francez. Zice ca nu-l lasa la necaz, ca asta e prietenie adevarata, si "poniatii" de-ale lor, etc, etc. Mai mult ca atit, vor sa mai bage si niste bani in ea akuma... Mai pe scurt e vesel... Dar e barbat matur si-si da seama ce face. Asa ca eu nu vreau sa ma amestec. Pentru mine e important sa fiu eu in siguranta, sa am servici, trai si venit stabil. Daca o sa-l bat la cap mereu nu fa asha sau asha zau ca o sa fuga de mine... Mai bine il las sa faca ce si cum stie, iar apoi daca i-a trebui, singur o sa-mi ceara sfatul sau ajutorul.

Rodica acuma toti unbla smiorcaind. Copiii clar ca mai ushor apuka rautatile. Dar si la noi la servici vin colegii bolnavi, in oficiu e cald si e numai "bine" pentru toti microbii sa se raspindeasca, asa ca stau si eu cu prafuletele anti-raceala linga mine.

Davina, Balbina, celelalte fete - un mare privet si voua. Ma apuk de lucru

Mergi la inceput

fetelor ... ma inglod ... tre cit mai repede sa treaca 2 saptamini si sa ies in concediu ...

Si eu vreau sa-i urez lui Alex LA MULTI ANI! Sa creasca mare si sanatos numai spre bucuria parintilor, sa-i iubeasca la fel de mult precum si ei il iubesc! Sa fii fericit, Alex!

Veronica, felicitari pentru cizmulite! Torni sa le uzi?

Natalia, mi-am amintit ca si tu cautai cizmulite ... ai gasit anume ce cautai?
Da... sper si eu sa nu am pb cu dintii ... da la cit mi-i lauda sotul - nu m-as mira sa-i deoache La ultimul control aveam niste pigmenti alimentari, si sunt sigura ca unii s-au transformat intr-un inceput de carie ... asa ca neaparat o sa merg cred! Merci pentru sfat, eu uitasem de ei

Rodica, multa sanatate primcipesei tale! Imi pare mie sau fetitele anul asta is mai sensibile? ... ori aici is mai multe fetitse mai maricele pur si simplu?:)

Ludmila 28

Mergi la inceput

da, Tania, barbatilor nu prea le place sa le spui ce si cum sa faca, mai ales in plan profesional ... sau mai ales in toate planurile
Poate stie el ceva si vede vreo sansa ... dar daca zici ca-s prieteni cu seful - poate intr-adevar stiu si ei f bine situatia si muncesc ambii sa iasa la lumina...

Ludmila 28

Mergi la inceput

cum se face ca atunci cind eu nu am timp - voi scrieti aici si va faceti de cap, cum eu seara un pic ma eliberez - vorbesc singurica, iar toata lumea e in treburi deja

Ludmila 28

Mergi la inceput

fetelor, ce as vrea s atrageti cu coada ochiului prin apartament, sa ma pot consulta cu voi in privinta reparatiei ... si apoi sa iau cite un ochi de-al vostru la piata, cind o sa alegem gresia, tapetele, faanta ... da mai ales pt bucatarie. A, ce ziceti? ... E, da cred ca deam o sa va arat pozele cu lucrul gat facut ... ca voi sau sunteti in Ro, sau sunteti cu bebici mici, sau in genere prin lumi mai indepartate

Ludmila 28

Mergi la inceput

na ca m-am supat si merg acasa chiar
Da mai intii tot sa va intreb ceva.
Parca simt niste palpitatii sub inima... parc aar lovi Bogdanel acolo, credeti ca ma gidila vreun piciorus de-al lui? Ca mie pac aimi par eca inca e jos... in jurul buricului:) ... da de citeva zile simt des palpitatiile astea ... nu sunt la suprafat si nu le vad... ce o fi?

O seara placuta tuturor si miine recuperati lipsa din seara asta!

Ludmila 28

Mergi la inceput