Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

O.K.......tinem legatura!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Brenda, pe AXN aseara la 21:05 a fost episodul 4 (sper ca nu ma insel) din sezonul trei. Duminica o sa fie deci episodul 5.
Pe AXN este Martea si Duminica.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Salutare

Am revazut si eu aseara episodul de pe Axn. Astept sa apara ultimul episod (11) din din seria 3.
Si mie imi place Sayd si Locke, dar Jack ramane favoritul meu

Episodul cu Desmond a fost

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

Brenda,
daca ai conexiune la internet prin cablu, te poti conecta la hubul public, intrand astfel in reteau locala si sigur vei gasi toate episoadele la zi din Lost si nu numai.
Pentru a te conecta pe hub-ul respectiv trebuie sa ai un user creat. Daca nu ai ...se poate creea unul. Pentru aceasta se trimite un email la firma furnizoare cu userul si parola dorite iar ei ti-l vor activa. Astfel poti da jos aproximativ 30 GB pe luna gratuit.
Daca eram din Bucuresti iti dadeam eu tot sezonul 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

brenda bine ai venit la noi!
Si mie imi place Locke de mor, sunt tare curioasa sa vad cum a ajuns el in carucior (sper sa explice pana la sfarsitul serialului).

Culmea, mie nu-mi place Jack deloc, mi se pare un tip prea nelinistit pentru gustul meu... deh, fiecare cu preferintele sale.

Intrebare: am inteles bine sau 3 e ultima serie?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Nu demult am citit un interviu cu producatorii serialului, au fost intrebati daca vor mai fi alte sezoane, iar raspunsul a fost "your pretty safe too assume there’s going to be a season 4 of Lost". Sper sa nu-l lungeasca totusi prea mult... ar fi pacat.
Pe mine Jack chiar ma enerveaza... doar acum, in ultimele episoade din sezonul 3 parca mi s-a parut mai suportabil.
Tot producatorii au promis ca sezonul asta vom afla cum a ajuns Locke in carucior.

Ameera si Sara

Mergi la inceput

Ameera mersic!
Asa e, in ultimele episoade Jack mi-a devenit antipatic, poate asta o fi fost si intentia scenaristilor, sa maximizeze partile negative ale personajelor - Jack prea framantat, Sawyer prea rautacios, Kate prea emotiva... Poate fi doar opinia mea, dar seria 3 parca aduce a telenovela, unii sunt "cei buni", ceilalti "raii", nimeni la mijloc. Voi ce ziceti?
De aceea am zis ca mi-e dor de prima serie.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Eu nu cred sa fie ultimul sezon. Prea multe mistere neelucidate!
Unele episoade au inceput sa fie doar de umplutura, iar daca tot veni vorba de antipatii pe mine a inceput sa ma enerveze Kate (foarte nehotarata si agita).

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Bun regasit fanilor Lost!

Eu sunt tare suparata ca la noi abia ce s-a terminat seria a doua iar a treia se difuzeaza abia in toamna!bineintzeles ca pina atunci am sa uit o serie de lucruri asa ca misterul filmului-care asa cum am mai spus incepe sa fie tras de par tare de tot-va fi mult mai mare!

Oricum una e sa vezi filmul pe dvd,deci cel putzin citeva episoade odata si alta e sa-l vezi odata pe saptamina-daca intre timp e vreo zi libera sau mai stiu eu ce,chiar odata la 2 saptamini.
A aparut in tzara dvd cu seriile 1 si 2?
Merci pentru eventualele raspunsuri!

Dana

Mergi la inceput

Anda eu am vazut pe dvd doar seria 1, uite :
http://www.videomax.ro/DVD/Details~GenID~~DvdID~1930.htm

Mergi la inceput