Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!
Raspunsuri - Pagina 9
claudia_a spune:
Am vazut Ep. 11 seria 3... reincepe actiunea?!!!
Mi-a placut episodul asta... a fost mult mai altfel decat ultimele... seamana cu actiunea din seria 1!!
Mie imi place de Jack in continuare; ma seaca de ce inca il mai tin inchis pe insulitza aia mica si nu ii dau drumul! Cred ca The others sunt bolnavi psihic, au sange rece si spirit de jungla (veti vedea o scena in ep 11 - ultimul care confirma afirmatiile mele!) - de ce oare sunt asa nu stiu??? HMMmmm...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
MissParker spune:
Mie imi place Sayid la nebunie. M-au impresionat mult instinctul si intuitia cu care l-a intervievat pe "Henry" in buncar, iar dupa ce l-a batut pe Henry si a fost intrebat (nu mai stiu de catre cine) de unde stie si de ce e asa sigur ca Henry minte, a raspuns calm si cool: "Fiindca nu am simtit pic de vinovatie!"
Jos palaria pentru scenaristul care a creat scenele alea.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Ameera spune:
Am vazut si eu episodul 11, intr-adevar pare sa mai prinda viata, ca prea stagna actiunea. Eu tot mai cred ca the Others sunt in principiu "the good guys", si cei din Dharma sunt "the bad guys".
Claudia, Jack nu mai e pe insulita cealalta, l-au adus inapoi pe insula principala. Banuiesc ca il tin prizonier in continuare pentru ca un medic prinde bine la casa omului, mai ales ca Ben trebuie tinut sub observatie.
Si mie imi place mult Sayid, mi se pare cel mai echilibrat si de incredere personaj. La celelalte personaje se exagereaza prea mult unele trasaturi, cum spunea si Felicia. Kate de exemplu ajunsese foarte enervanta, prea emotiva si sensibila...totusi in ultimul episod parca a reinceput sa semene cu Kate dinainte.
In sezonul 1 imi placea si Locke, acum nu prea. Si vad ca si-a pus in cap sa arunce in aer toate statiile Dharma de pe insula :)
Ameera si Sara
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
Am vazut Ep. 11 seria 3... reincepe actiunea?!!!
Mi-a placut episodul asta... a fost mult mai altfel decat ultimele... seamana cu actiunea din seria 1!!
Mie imi place de Jack in continuare; ma seaca de ce inca il mai tin inchis pe insulitza aia mica si nu ii dau drumul! Cred ca The others sunt bolnavi psihic, au sange rece si spirit de jungla (veti vedea o scena in ep 11 - ultimul care confirma afirmatiile mele!) - de ce oare sunt asa nu stiu??? HMMmmm...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Si eu l-am vazut azi - super, a revenit Lostul la valoarea cu care ne obisnuise
Iar Sawyer e tot mai simpatic. Mi-a placut cum il invata pe corean engleza
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
brendamitran spune:
Am terminat seria a doua
Ameera....multzam fain.....dar cam cind crezi ca vom reusi noi sa ne intilnim?
Pe DC++ gasesc "Lost"?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Ameera spune:
Brenda, in ce ma priveste nu e asa greu de stabilit o intalnire, mai ales ca acum sunt mai libera. Iar daca nu reusim asa, vezi ca ti-am zis dincolo de unde le poti downloada.
Ameera si Sara
felicia74 spune:
Scuze, ce vazusem eu era episodul 10, 11 , adica "enter 77" l-am vazut aseara, hmm, mi-am-miam, mi-a p;acut tare mult.
Insa vad ca scenaristii i-au pus gand rau lui Locke, face numai tampenii in ultimul timp, nu mai e tipul intelept si priceput din seria 1.
Sayid a fost super in episodul acesta
ralcat spune:
Pe torente gasiti toata seria 3 si tot ce apare, noi aku descarcam episodul 11.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
felicia74 spune:
Haideti fetelor, ziceti cum e episodul 12? Nu mai pot de nerabdare, il aduce sotul intr-o ora...
carminabulina spune:
Cu tot respectul eu ma simt din ce in ce mai dezamagita de lost...si sunt convinsa ca va exista si o serie 4 ca deja se deschid alte usi catre alte mistere...vad ca a placut foarte mult episodul 11, poate imi vindeti si mie pontul ca eu tot nu am inteles mare lucru. Ce? Au gasit un rus din drahma care de fapt era unul de al celorlalti si pe deasupra au mai facut-o si pe NAdia Comaneci rusoaica ...rusinicaaaa.
Cheliosul arunca casa in aer, said isi aminteste o poveste care ce sa spun il convinge sa nu-l omoare pe rus, ah mi-e sila deja...
Si sa-mi spuna si mie cineva ce rost mai avea rusul sa-l raneasca pe Said daca tot avea de gand sa-l omoare, si sa mai toarne si minciuna cu drahma.
Plizzzzz ajutati-ma!!!! Poate pierd eu esenta pe undeva .
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc