Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!
Raspunsuri - Pagina 7
layla spune:
Am vazut aseara episodul nou: "Not in Portland".
Aflam in sfarsit si despre "the others" , in acest episod a fost flasback cu Juliet.
Se confirma ca Alex este fiica lui Ben. Cum am anticipat, Jack il opereaza pe Ben, iar cei 2 (Kate si Sawyer) reusesc sa plece de pe insula.
Soarelemeu referitor la PB doar prima serie se concentreaza pe evadarea din inchisoare. Seria 2 este un fel de Evadatul (prinderea prizonierilor si demonstrarea nevinovatiei). Eu zic ca merita sa-l vezi.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
claudia_a spune:
Am revenit... si eu am vazut ultimul episod din Lost si .... vreo 12 episoade din Prison Break!
Deci... Lost-ul... incepe sa-si dezvaluie secretele...unele... nu cred ca vor fi toate descoperite, eu cred ca se va miza pe faptul ca noi, telespectatorii am uitat unele mistere... vom vedea! Da Juliette e periculoasa, insa sa nu uitam finalul neasteptat unde se dezvaluie ca de fapt si ea este intr-un fel prizoniera pe insula (scopul scuza mijloacele)!
Kate si Sawyer vor ajunge, dincolo, pe insula lor si se pare ca nu vor avea liniste pana nu-l vor elibera si pe Jack!
Eu inca nu sunt lamurita cum de Alex este fata lui Ben... eu cred ca ea crede ca e fata naturala a lui... dar nu este... este fata frantuzoaicei... doar daca nu asta este un alt mister, si anume ca frantuzoaica sa fi facut parte din echipa The Others si intr-un anume fel acume sa fie fugara... vom vedea!
Putin dezamagita sunt de actiunea filmului...care desi a avut momente importante, pare totusi cam cu garda jos... nici o informatie inca despre ceilalti cazuti din avion!
Plus ca tot nu am inteles scopul privind venirea lui Juliete pe insula?! Ea facuse niste cercetari cu privire la inseminare artificiala - insa nu am vazut nici un barbat in preajma susorii ei care ramane insarcinata cum???? ALT MISTER... bun si scopul doctoritei pe insula care este??? Nu am vazut fabricutze de puradei obtinuti in urma cercetarilor ei... trebuia sa fie insula plina !
Vom vedea ce se va intampla cand se scoala Ben - cat de recunoscator va fi ca Jake i-a salvat viata!
Privind Prison Break, sunt din ce in ce mai indragostita de el...
Soarelemeu, actiunea pana acum la episodul 11 din sezonul 1 se petrecere in inchisoare unde se pregateste evadarea, care este destul de complicata! Insa vor iesi peste putin timp si va incepe urmarirea lor, cautarea mai multor dovezi.... abia astept! E interesant atat serialul, cat si personajul principal, care are niste ochi...
Pupici
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
soarelemeu spune:
Merci pentru lamuriri Layla si Claudia. Cred ca voi face rost si de urmatoarele episoade sa le vizionez(PB)..se pare ca e destul de interesant.
felicia74 spune:
Mai, dar am si eu o nelamurire: in noile episoade mai apar si personajele care au ramas pe plaja? Adica restul in afara celor prinsi de the Others. Ca tare mi-e dor de ei... Parca nu mai imi place seria 3 asa mult, am inceput sa revad seria 1 - preferata mea!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Ameera spune:
Felicia, in episoadele care urmeaza vor avea flashback-uri Desmond, Jack, iar apoi Hurley, Sayid si Claire... deci vor aparea si ceilalti de pe insula mai mult. Si mie mi-e dor de sezonul 1, mi-ar placea sa-l revad... a fost super.
Ce mi-a placut in ultimul episod este ca am aflat mai multe despre the Others, despre felul in care ii "recruteaza" pe cei de care au nevoie. Sunt curioasa ce e cu obsesia asta a lor pentru copii, fertilizare... si de ce si-au dorit atat de mult s-o aduca pe Juliet pe insula. Experimentele ei erau mai mult decat simpla inseminare artificiala, ca asta nu ar fi ceva asa de neobisnuit, spunea ca a reusit sa insemineze un soarece mascul... probabil ca the Others nu pot procrea, si probabil ca nici ea nu a reusit pana la urma sa-i ajute, de aceea o tin pe insula de mai bine de 3 ani... si de aceea nu am vazut nicaieri vreo "fabricutza de puradei" :))
Eu nu cred ca Ben e tatal natural al lui Alex... Stim ca Danielle era insarcinata cand a naufragiat pe insula, si ca the others au rapit-o pe Alex cand era bebelus... Ben a adoptat-o, iar Alex crede ca este tatal ei... probabil ca nici nu stie de Danielle.
Uitati aici niste filmulete dragute cu blooper-e din sezonul www.youtube.com/watch?v=ROv1AhqwD98" target="_blank">1 si www.youtube.com/watch?v=dxzwni7q7rA" target="_blank">2 .
Ameera si Sara
Caprioara spune:
A vazut cineva episoadele 10 si 11 sezonul 3?
Daca da, un rezumat la ele se poate, please ?
Si stiti cumva marti la 21:05 pe AXN ce episod din Lost Sezonul 3 va fi difuzat?
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Ameera spune:
Episodul 11 din seria 3 nu a aparut inca, ultimul difuzat a fost ep.10, care e centrat pe Hurley si convingerea lui ca de cand a castigat la loterie cu acele numere s-a transformat intr-o piaza rea care aduce numai ghinioane celor din jur, in acest episod el incearca sa invinga "blestemul". Kate ii cere ajutorul lui Danielle pentru a-l salva pe Jack, Locke si Sayid li se alatura. Nu s-a intamplat mare lucru, s-a vrut un episod relaxant si amuzant. Uite www.tv.com/lost/tricia-tanaka-is-dead/episode/910830/recap.html" target="_blank">aici un rezumat in engleza.
In alta ordine de idei, mie mi-a palcut foarte mult episodul 8, cel cu Desmond. Mi s-a parut excelent, mi-a amintit de vremurile bune din sezonul 1 :)
Ameera si Sara
Caprioara spune:
Ameera, multumesc de informatii. Din pacate nu pot accesa linkul dat de tine, nu stiu de ce...
Edit: a mers .
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
brendamitran spune:
Va salut,fane "lost"
Nu mi-as fi imaginat vreodata ca voi deveni si eu fana "lost",dar asta numai pentru simplul fapt ca nu stiam despre ce este vorba in film....Insa......o inima buna mi-a dat dvd-urile cu cele 2 serii si.....e o nebunie la mine in casa,eu,fii-mea si mama,devoram episod dupa episod.....
Mie imi place Locke,zau imi place,ce daca-i batrin? Brrrrr......parca nici nu i se potriveste "batrin",ca arata de nu se poate.
Imi mai place si Sayid,.........mmmmmmmmm.........minunat individul,nu spun mai mult.......
Problema este ca......n-am seria a 3-a.Stie cineva de unde as putea sa fac rost?
Plssss..........
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Ameera spune:
Brenda, pot sa-ti dau eu seria 3. Sau sa-ti spun cum sa faci rost de ea ;).
Ameera si Sara