Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Stati un pic ca eu m-am zapacit de tot!

Cine este Dr.Eko?

Inteleg de la voi ca se va intimpla ceva cu Sawyer!
Personal imi place si de Jack si de Sawyer,fiecare isi are rolul si farmecul lui.

Chestia aia cu fumul negru nici eu nu am inteles-o si se pare ca nici nu vom primi raspuns la mister!

Seria a 3 a este si ultima?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Mr. Eko este din grupul cu Ana Lucia - negrul care se vrea a fi preot.

Si eu ma gandesc ca Michael se va intoarce, altfel cum vor pleca de pe insula Jake cu Kate? sau toti 3? sau numai Jack?

Alta chestie care nu am inteles-o: de ce s-a intors Sayd? Doar plecasera sa-i salveze pe cei 3? Dupa ce Sun a impuscat-o pe tipa din "the others", i-a aratat inapoi pe insula lor.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by layla
Alta chestie care nu am inteles-o: de ce s-a intors Sayd? Doar plecasera sa-i salveze pe cei 3? Dupa ce Sun a impuscat-o pe tipa din "the others", i-a aratat inapoi pe insula lor.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Layla Sayd s-a intors pentru ca The others le luasera barca si ei erau inca pe insula lor... nu acolo unde sunt acum Jack, Kate si Sawyer; pentru cele care nu au vazut partea a 3 -a, rezumatul este acesta:
- deci Jack, Kate, Sawyer si Hurley sunt dusi de catre Michael (care facuse un pact cu The Others) in mainile astora; Michael isi recupereaza fiul si sunt lasati sa plece cu o barca de pe insula (unde nu se stie inca, ca nu au mai aparut!un mister). Hurley este lasat si el sa plece in tabara si sa anunte intr-un fel ca grupul de 3 sunt rapiti si tinuti ostatici de catre The others!
Ei si de aici incep scenele de cruzime (la care nu le inteleg rostul): Kate si Sawyer sunt pusi la munca grea (sparg pietre si le cara), nu li se da mancare, sunt tinuti in niste custi, sunt batuti - ma rog mai mult Sawyer (care desigur nu se abtine de la multe ironii ); intr-un fel Kate si Swayer sunt tinuti in acelasi loc si nu mai stiu nimic de Jake! Jake este tinut intr-o incapere (probabil o baza Dharma sub apa - dupa cate am inteles) si torturat psihic (adica prin lipsa informatiilor despre ceilalti 2, i se citeste intreaga lui viata dintr-un dosar - pana la chestii intime, i se arata programe pe televizor care ar fi transmise prin cablu... fara insa a i se spune clar motivul sechestrarii)... Motivul insa il descopera dintr-o intamplare (sau nu!)cand este nevoit sa opereze pe o tipa din grupul The others impuscata la randul ei de grupul format din Sayd si cei 2 coreeni sot-sotie (Sun si Jin)care plecasera sa-i salveze pe J, K and S... - motivul era: a vazut radiografii ale unei coloane vertebrale atinse de o tumora si a dedus (Jake)ca este a lui Ben (seful The others); de aici am dedus ca motivul sechestrarii lor este ca Jake sa-l opereze pe Ben (dar eu nu inteleg de ce trebuia sa-i chinuie atat pentru ca Jake tot l-ar fi operat oricum - alt mister).
- In paralel pe insula la celalt grup, Mrs Eko moare tarat prin copaci de fumul negru, mai gasec cate un buncar... si vor sa gaseasca o cale prin acre sa-i gaseasca pe The others!
- revenind la grupul J, K and S - intr-o zi Ben il duce pe Sawyer pe un deal si ii arata o insula nu prea departe si ii spune sa nu se chinuie sa evadeze ca nu are unda sa se duca pentru ca ei sunt pe alta insula decat cea unde s-au prabusit!
- in episodul 6 si ultimul difuzat pana acum: Jake accpta sa il opereze pe Ben, in schimbul cuvantului lui ca ii va elibera dupa operatie... insa nu are incredere in Ben si produce o diversiune si incearca sa o elibereze intr-un fel pe Kate...insa va urma... Toata faza se intampla in timp ce Sawyer are pistolul la tampla!

Astept alte intrebari!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Multumesc tare, tare mult, Claudia pentru rezumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Si eu sunt fan.
Dar la noi stie cineva cand o sa inceapa sezonul 3 la TV?

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

Si in episodul 6.. Kate il seduce pe Sawyer sau ma rog se seduc reciproc
Totul se intampla intr-una din custile in care erau tinuti ostatici si bineinteles toata scena e filmata de catre "ceilalti" iar prin bunavointa lui Ben vede si doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Si mie imi place Lost... aveti idee cand mai apar episoade? Am inteles ca iar vor lua o pauza"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Si eu sunt fan.
Dar la noi stie cineva cand o sa inceapa sezonul 3 la TV?

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Draga mea, sezonul 3 va incepe cand se termina sezonul 2 de pe TVR1... cel putin asa sper... daca il cumpara in continuare!

Soarelemeu scena dintre Kate si Sawyer voiam sa ramana o surpriza, de asta nu am amintit de ea... ei dar daca ati aflat, uite de asta cred eu ca Sawyer va muri, pentru ca in situatia data nu pot exista toti 3 in film ... sau cine stie?! Ar fi plictisitor ca filmul sa continue cu lupta celor 2 pentru ea, pentru ca acum se stie clar ca amandoi o iubesc pe Kate si Kate pe amandoi... cursul filmului il vad ca fiind de acum incolo descifrarea misterelor pe rand si mai putin o lupta amoroasa...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Dar ce-are daca moare Jack? Daca tot nu pot toti trei . Eu nu vreau sa moara vreunul din ei, si se poate intampla asa doar daca se stinge un pic conflictul asta si cade accentul pe mistere. Dar de conflictul asta era nevoie, ca sa poata aia sa se joace cu mintea lui Jack.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

CLAUDIA,multumesc de rezumat,da destul de incilcit,dar asa se intimpla in general cu serialele astea cu priza la public,le lungesc pina nu-ti mai prezinta interes!

Eu mi-s pe metereze oricum!

Dana

Mergi la inceput