Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!
Raspunsuri - Pagina 2
GabrielaG spune:
Toate ca toate...dar mie imi place araboiul..cum ii spune? Ca neuronul meu se scurteaza pe zi ce trece...
Pupici,
Gabriela si baietii
soarelemeu spune:
Irakianul se numeste in film Sayid Jarrah iar in viata reala Naveen Andrews. E si preferatul meu, ceilalti sunt pitoresti in schimb irakianul e un lider si in ciuda primei impresii de dur, el a renuntat la cariera pentru femeia iubita.
andacos spune:
Si eu fan "Lost",dar si eu am impresia asta ca au cam inceput s-o traga de par!
oricum la noi e abia seria a 2 a(cred),saptamina trecuta abia s-a dat episodul cu Monica Birladeanu!Si abia se contureaza acest "triunghi amoros"!
Si nu stiu dar dupa parerea mea unele episoade sunt trase rau de tot de par!
Oricum il urmaresc in continuare,ca doar sunt fan!
Dana
andacos spune:
Am scris de m-am rupt ,intelegeti voi oricum ce-am vrut sa spun,inca o data se adevereste ca graba strica treaba!
Dana
nadira spune:
quote:
Initial creeata de claudia_a
Am reusit in ultima luna sa vad toate episoadele din LOST si pot sa zic ca sunt o devoratoare... numai ca deja am ajuns la episodul 6 din sezonul 3 si se pare ca urmatorul va apare prin februarie!
Si eu sunt fan LOST, dar nu inteleg cum de a-i vazut episoade din seria 3. Pe ce canal tv?
soarelemeu spune:
quote:
Originally posted by nadiraquote:
Initial creeata de claudia_a
Am reusit in ultima luna sa vad toate episoadele din LOST si pot sa zic ca sunt o devoratoare... numai ca deja am ajuns la episodul 6 din sezonul 3 si se pare ca urmatorul va apare prin februarie!
Si eu sunt fan LOST, dar nu inteleg cum de a-i vazut episoade din seria 3. Pe ce canal tv?
le-a dat jos de pe net fraudulos
sau le-a imprumutat de la un prieten care le avea ..tot de pe net
...daca am astepta pana transmite TVR-ul sau alt canal sezonul 3...
claudia_a spune:
[/quote]
le-a dat jos de pe net fraudulos
sau le-a imprumutat de la un prieten care le avea ..tot de pe net
...daca am astepta pana transmite TVR-ul sau alt canal sezonul 3...
[/quote]
Te stii cu musculitza pe caciulitza...??? da, le-am dat jos de pe net... de la un prieten care le avea... asta este... ne descurcam cum putem
Daca aveti intrebari va stau la dispozie ca sunt la zi cu episoadele!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
layla spune:
Am vazut si eu episoadele la zi! (tot de pe net).
Eu il prefer pe Jack! Nu cred ca-l vor omori totusi pe Sawyer.
Ce credeti ca s-a intamplat cu Michel si cu baiatul?
Nu am inteles cum a murit Mr. Eko (ciudatenia aia cu fumul-duh-whatever).
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
claudia_a spune:
Layla, si eu il prefer pe Jack ... eu cred ca moare Sawyer...
Cu Michael si baiatul ... eu cred ca nu au ajuns prea departe... o sa ii aduca iar in film... sau poate au ajuns undeva si aduc ajutoare...desi nu cred ca The others le-ar fi facut favorul asta... sigur vor apare iar in film... nu mai stiti pe frantzuzul ala care a navigat in deriva in jurul insulei...?
Mr. Eko a murit in urma loviturilor cauzate de aruncarea lui de toti copacii ... despre fumul negru nici eu nu prea inteleg... e misterul insulei sau e un experiment facut de Dharma?!!!!
Am ajuns sa ma intreb daca asa film si asa mistere au vreo explicatie logica sau daca filmul are un sfarsit gandit din care noi sa intelegem ceva... in faza asta eu zic ca nu!!!
Intr-un timp credeam ca la sfarsitul filmului va fi ceva de genul: fiecare din personaje se va trezi intr-o dimineata in patul lui, acasa, putin nelinistit de visul pe care tocmai il avusese (adica tot filmul: prabusirea, misterele, intamplarile...) - vis care sa fim seriosi se poate intampla... (eu am cateodata senzatia ca visez un film intreg... atatea locuri noi, actiune ... ) si cu o concluzie de genul: undeva in lume, in mai multe locuri simultan "n"
oameni pot avea acelasi vis!!!
Ca intriga, mistere si suspans, filmul mi se pare destul de bun!!!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
irinai spune:
OK, haideti sa intelegem si noi care nu am vazut decat 2 serii.
Pe scurt - ce se intampla in seria a 3-a?
Am inteles ca moare Dr.Eko.
Altceva?
Si eu cred ca sfarsitul va fi un mare fasss. Deja filmul s-a complicat prea mult, eu am pierdut 2 episoade si deja mi se pare ca am pierdut "firul naratiunii":)
Ca si personaje - mie imi place Sawyer de nu mai pot. Jack mi se pare sters, ca si personaj. Kate la fel.