Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

Draga mea, sezonul 3 va incepe cand se termina sezonul 2 de pe TVR1... cel putin asa sper... daca il cumpara in continuare!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Io ma refeream la AXN cand incepe???

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by clayhanger

Dar ce-are daca moare Jack? Daca tot nu pot toti trei . Eu nu vreau sa moara vreunul din ei, si se poate intampla asa doar daca se stinge un pic conflictul asta si cade accentul pe mistere. Dar de conflictul asta era nevoie, ca sa poata aia sa se joace cu mintea lui Jack.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

nici de vreti voi Jake nu moare! Normal ca nici eu nu vreau sa dispara unul dintre ei... insa asa cred eu ca merge serialul mai departe! E totusi un film de actiune, aventuri si mister... nu de "bataie" sentimentala... desigur ca e doar o parere!
Pe mine ma enerveaza ca in sezonul 3 au inceput sa filmeze un episod in tabara de pe mal si un episod cu The others unde sunt J,K and S... eu "vedeam" episoadele jumate jumate... sa nu uitam actiune din nici o parte... ca totusi 40 minute la 1 saptamana... hmmm.. cam putin... plus ca acum pauza e cam lunga pana in februarie!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Claudia multumesc ca m-ai luminat. Asa este daca vezi episoadele cu pauza mare intre ele, pana in februarie o sa uit tot firul actiunii.

Am vazut reclama de la TVR, acum este episodul cu Monica Dean (Barladeanu).

Eu ma gandeam ca s-ar putea infiripa o idila intre Jack si doctorita blonda din "the Others". Ce credeti?

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

pt cei care vor sa faca din cand in cand o recapitulare la ce a fost... http://abc.go.com/primetime/lost/episodes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Nu pomeneste nimeni nimic de Locke?

Cu el ce se intampla?

Maria si Ilinca
La plimbare

Ba nu slabesc deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Si eu sunt fan Lost, am vazut primele doua sezoane in 3 zile, n-am mancat si n-am dormit in week-endul ala! Si-a cam pierdut farmecul de la inceput, dar eu tot il urmaresc constincios, pt ca ramane totusi un serial excelent, foarte bine facut, actiune captivanta, personaje interesante, mister, umor de f buna calitate.

quote:
nici de vreti voi Jake nu moare!

Am tot citit zvonuri in ultima vreme cum ca Matthew Fox (Jack) ar putea parasi serialul. Ca indicii in acest sens, ar fi: 1. in ep. 7 sau 8 vom avea din nou flashback-uri ale lui Jack, ceea ce e cam ciudat, ca abia a fost un episod "Jack-centric" la inceputul sezonului, si de obicei personajele care au fost "omorate" au murit intr-un episod cu flashbackuri ale personajului respectiv, 2. Matthew Fox urmeaza sa joace intr-un alt film (desi nu ar fi exclus sa continue in paralel si Lostul), 3. se stie ca producatorilor le place sa demonstreze ca orice e posibil in Lost, si cand li s-a cerut sa comenteze acest zvon au spus ceva de genul "suntem flatati ca ne credeti in stare de asa ceva".
Eu una cred totusi ca personajele principale (Jack, Kate, Sawyer, Locke) sunt "in siguranta".
In ceea ce priveste "triunghiul amoros", mi-e totuna cu cine se combina Kate, dar trebuie sa recunoastem ca are mai multe in comun cu Sawyer decat cu Jack.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Imi place Lost de nu mai pot :) .....am vazut primele 2 sezoane si acum suntem la al treilea. Tipul ala Henry(am uitat numele real in film, el mintise ca il cheama Henry) ce ii conduce "pe ceilalti" ma baga in sperieti, are o figura de criminal in serie.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Imi place Lost de nu mai pot :) .....am vazut primele 2 sezoane si acum suntem la al treilea. Tipul ala Henry(am uitat numele real in film, el mintise ca il cheama Henry) ce ii conduce "pe ceilalti" ma baga in sperieti, are o figura de criminal in serie.

citind raspunsul tau nu m-am putut abtine..si mie imi da aceeasi senzatie Ben( henry)...sper sa treaca mai repede faza ca sa nu visez urat noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si eu sunt fan Lost, ma primiti in club?
Am vazut aseara ultimul episod din sezonul 3 si nu imi venea sa cred ca s-au oprit fix in mijlocul unei actiuni! Imi venea sa mor nu alta...Pai ma intreb unde naiba or fugi Kate si Sawyer daca sunt pe o insula unde nu au barca? Mi-e sa nu fie in van toata chestia si sa ii prinda iar.
Chiar ca e cam dur sezonul 3 si nici eu nu vad rostul la supliciul aplicat lui Jane si Sawyer, iar daca tot aveau sa ii ceara un serviciu lui Jake de ce naiba nu l-au tratat mai omeneste?
In fine, ben imi da fiori, ochii lui sunt ca de animal....brrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by layla

Eu ma gandeam ca s-ar putea infiripa o idila intre Jack si doctorita blonda din "the Others". Ce credeti?

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Doamne fereste, tipa blonda imi da fiori... sincer asa cum zicea sawyer intr-un episod, ea Juliette ar fi in stare sa omoare fara sa clipeasca!!! Eu nu prea inteleg de ce vrea ea sa-l omoare pe Ben?!! Si oricum daca Kate nu e genul lui Jack, Juliette nici atat ...

Ecmi pomenim de Locke, desigur ... e un tip ciudat, insa multe ar fi ramas mistere fara el; e si nu e in mijlocul actiunii; parca preocupat mai mult de mistere decat de cei din jurul lui; parca ar vrea sa traiasca vesnic acolo... oricum insula i-a redat mersul si el pare a fi stapan pe sine, nimic nu-l sperie... hmmm... interesant!

Sincer, daca Jack dispare din film... e cam grie faza... eu nu vad filmul fara el sau fara altcineva din actori... in general nu suport modificarile astea facute cu actorii.. mai ales cei din rolurile principale!! Ar fi o miscare gresita... io zic sa puna mana sa termine mai repede filmul asta (ca io nu mai rezist) si sa nus chimbe pe nimeni!!
Si da eu cred ca Kate e genul lui Jack!!

Hmmm... Ben (Henry)... e zdruli... nu pot sa uit episodul cand i-au bagat lui Sawyer seringa aia mare in piept si ei nici nu clipeau... toti sunt sariti de pe fix - The Others - eu cred ca Jake il salveaza si normal ar fi ca Ben sa se tina de cuvant privind eliberarea lor!

bb_alinus , iti aduc aminte ca Jack ii spunea NUMAI lui Kate sa fuga... mesajul era foarte clar, iar ea nu a zis nimic de Sawyer ci a spus ca nu poate pleca fara el(Jack)... Si da sezonul 3 e dur si nu inteleg de ce? ce mistere ascund The others? de ce sunt duri si nu i-au primit cu bratele deschise?? hmmmm...

Mergi la inceput