Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Tocmai l-am inchiriat de la Media Galxy si am vazut episoadele pilot. Marfa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Eu ma tot intreb daca vom fi multumite pe deplin de un final clar si fara mistere. Tare nu cred Ma enerveaza ideea ca poate fi genul de film "Tanar si nelinistit" cu mii de episoade. Dar pana la urma asta le e afacerea. Cred ca nici ei nu au idei clare despre ceea ce urmeaza sa se intample. Tare mi-e ca vor exista multe ite incepute si neterminate, uitate undeva pe drum."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buna fetelor!

Iaca,si eu printre voi cu drag de Lost dar zau ca incepe sa se fasaie si sa se transforme in telenovela.
In schimb, sunt terminata dupa Prison Break,un alt serial super de suspans care imi mananca nervii (si noptile!!!).Celor cu posibilitati de ...net le recomand cu maaare caldura sa-l incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Salutare,

Doctorita este intradevar cam ciudata, ma bucur ca Jack nu a picat in plasa ei si a ales varianta lui. Oricum cred ca il va salva pe Ben.

Ce personaje va mai plac in afara celor 3 (Jack, Sawyer si Kate)?

Irinuca si eu ma uit acum (in lipsa lui Lost pana in februarie) la Prison Break. Mai am de vazut 3 episoade din sezonul 2.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

mai, fetelor, pe AXN e seria 1, dar la ore imposibile - 00,30. Mai bine astept sa iasa pe dvd. Dar nu mai citesc pe aici, ca aflu dinainte ce se intampla.

PS: mie imi place irakianul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

si io sunt fan...
ma bucur ca am gasit topicul acesta si am citit noutatile voastre despre serial...

Mergi la inceput

la ce episod s-a ajuns pe TVR1?

Eu cred ca astept sa aduca dvd-ul cu seria 2 si la noi. Prefer sa le vad pe toate odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!!!!!!!! Ce misto topicul, ar trebui unul si despre prison Break .
Si eu sunt fan Lost, am inceout sa-l urmaresc cand eram gravida, prin martie anul trecut si va spun ca intr-o saptamana nu am mancat nu am dormit. si eu m-am uitat la Prison Break, am ajuns la episodul 13 seria 2, dar si astia au intrat in vacanta pana la 22 ianuarie...sa te apuci cu mainile de par nu alta.

Acum despre Lost...of cate sunt de spus...!!!!
Pe mine cel mai mult ma intriga chestia cu numerelee
-unde este frantuzoaica?
-aia cu fumul deja e vrajitorie
Cred ca 3 serii sunt de-ajuns. prima parte s-a ocupat cu primul grup cea de-a doaua cu ceilalti din avion si partea a 3-a cu The others, adica locuirorii insulei. Asa ca o eventuala serie 4 nu isi va avea rostul si nu cred ca vor sa-l transforme intr-un soap opera.
Kate in film mi s-a parut ca intotdeauna a avut afinitati doar cu Saywer. si poate ca jake va ramane cu Juliette ca seamana cu fosta sotie...

Ah si intrebarea intrebatoare: Va mai amintiti cum se termina seria 2? Cu unii pe la polul nord o suna pe iubita englezului/irlandezului, si-i spun ca l-au gasit...si in seria asta nici pomeneala despre o astfel de scena.
Iar mi se pare ciudat faptul ca arata iar momente din viata lor, si parca acum sunt mai umanizati, sau din contra...
Eu m-am gandit la posibilitatea ca ei au murit toti in acel accident si acum suntpe lumea cealalta...a fost o varianta pana au dat de bunkarele alea si de cifre? Ce simbolizeza aceste cifre?
Se pare ca fiecaruia ii era predestinat sa ajunga pe insula asta ...deci sunt aici cu un scop.
De exemplu Kate care a trebuit sa fuga toata viata de data asta cand chiar e nevoie nu mai fuge...pt. ca nu are unde.
Ma duk sa-mi culc copilul si revin.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

carmina revino, ca-mi place cum scrii. Eu sunt la episodul 10 din seria 2. Abia astept sa vina seara sa mai vad ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Felicia esti o fericita ca mai ai ceva de urmarit, noi cele car am ajuns la a treia serie suntem cam pleostite si ...cine a mai auzit sa scoti doar 6 episoade si pe urma sa-ti iei vacanta?!
Eu mi-am propus sa reved toate episoadele, evident pe repede inainte si sa vad daca reusesc sa ma prin care ar fi schepsisul. Pana atunci vizionare placuta!
Ah si multumesc de compliment .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput