Inimioare de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Katink spune:
Ma bucur ca ai reusit sa accesezi site-ul Emanuela, dar eu de fapt Zoo cel mare l-am luat pt. Emma, probabil nu am scris bine in mesajul anterior.
Adica asta:
http://www.fisher-price.com/us/littlepeople/products/default.asp?section=lpplaysets&id=33051
Acuma sa vad daca rezist eu pana la Craciun si o pun sa il deschida de Sf. Nicolae , iar pentru Craciun sa ii iau altceva. Intr-adevar sunt multe variante interesante si e bine ca se pot combina intre ele.
Pupici,
Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea
Albinutzza spune:
Sunt foarte misto jocurile, si preturile nu mai zic. Ca la noi sigur sunt mult mai scumpe.
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 28+ Barza aduce o
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Monica-Elena spune:
Fetele care ati facut varilixul, cuscra stiu ca tu i l-ai facut lui Ingrid unde se face in picior sau in mana?
Mai eu nu mai pot, Mihnea face zilnic 2-3 prostii in toata regula. Parca e maimuta. Se catara peste tot. Ieri a intrat intre masina de spalat si perete si normal ca a ramas blocat acolo. Se urca in picioare pe birou, iar azi l-am gasuit in picioare pe masuta din sufragerie dansa baiatul meu. Si placerea cea mai mare este sa se joace la butonul de apa firbinte de la dozatorul de apa. Intra in masina de spalat da ce nu face siu asta in fractiuni de secunda - e un mic terorist.
La multi ani Monai sa fi sanatoasa si iubita!
Simonaci79 spune:
Buna seara!!!
Monai- Nu am stiut ca e ziua ta azi. La multi ani!!!! Multa sanatate, fericire si noroc!!!!!! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri!!!!
Katink- multumim pt pont!
Ema.nu.ela- felicitari pt ca ai atata rabdare! Mi-as dori si eu sa citesc cat citesti tu... dar mi-ar fi mult mai usor daca mi-ar face cineva un rezumat! Adevarul este ca nu ma mai pot mobiliza sa citesc nimic.... Felicitari inca o data si multumim pt detaliile despre carti!
Albinutzza- ma bucur ca tu si pitica sunteti bine!!! Sa fiti sanatoase si sa ai o sarcina usoara in continuare! Iar lui Luca multi pupici si sanatate sa ii iasa repede dintisorii si sa nu-l mai chinuiasca si sa ii treaca si tusea! Eu lui Mario i-am dat Stodal 2.5 ml de 3 ori pe zi si i-a trecut destul de repede... Vb si tu cu dr tau si vezi ce zice! Sanatate si pupici!
Cami- ma bucur tare mult ca ai avut timp sa mai intri si pe la noi! Am vazut pozele si e tare frumusica fetita ta!!!!!! E chiar dulce foc! Si dupa ce mai si povestesti ca face... cred si eu ca sunteti topiti dupa minunea scumpa!!!! Va pupam si te mai asteptam cat de curand poti intra!
Giana- pupam biatul istet! Chair nu am nici o idee despre ce povesteti tu cu buricul...poate o fi doar o faza, ca l-a descoperit si el... Succes si sper sa nu aveti probleme!
Laura- Felicitari pt maseluta!!!! Sa o stapaneasca si foloseasca sanatos!!!! O sa vezi ca ii apar repede si Biancai. Noi avem 7 dinti si al 8-lea se tot lasa asteptat si il chinuie de destul de mult timp... Si esti hotarata deja sa te intorci la lucru? Mult succes! Cu bona ai rezolvat? Ai gasit pe cineva? Sau cum o sa faci? Pupici!
Lory- felicitari pt puiul cuminte si papacios! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si in continuare si sa nu aveti nici o problema nici de acum incolo! Speram sa reusesti sa iti faci timp mai des sa ne mai povestesti despre voi si poate daca ai timp sa pui si niste poze mai recente... Multi pupici!
Monica-Elena- pupam micul terorist sa nu mai faca prostioare si sa o supere pe mami!!!!!
Fug si eu acum sa il culc pe Mario ca m-am intins cam mult si e tarziu! Sa aveti o noapte buna si linistita!!!!!!
delia grozav spune:
Emanuela toata lumea cade pe spate cand afla ca fac C++. Eu fac 4 semestre, primul semestru e un curs de utilizare si C++.
Asa au hotarat cei de la universitate, dar o sa fac si alte lucruri, si proful ne-a si linistit ca C++ e cel mai greu curs dintre toate.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
delia grozav spune:
Diana Mirela
felicitari pentru concert. Din pacate albumul nu mai e public, de ce.
Monai
Iti doresc sa ai parte de o aniversara fericita alaturi de cei dragi tie si multe, multe bucurii si mai ales sanatate.
Poze
delia grozav spune:
Giana
Felicitari pentru burtica, si iti doresc o sarcina usoara si nastere la fel!
Tuturor burticilor le doresc sarcina usoara si sa aiba bebelusi sanatosi si cuminti.
Am citit despre copilasii vostrii cei haiosi, despre Mihnea cel nazdravan, Rares cel mancacios, Ana scumpa, Dani indragosti de buric ( nu cred ca e decat o faza de curiozitate).
Poze
delia grozav spune:
Mai scriu un mesaj si gata!
L-am vaccinat pe Adi . I-am dat vaccinul antigripal. Am avut ceva emotii dar nu mi-a tremurat mana. El a plans mai mult inainte cand incercam sa ii explic de ce il fac ca dupa s-a linistit repede si mi-a zis ca a simtit o piscatura.
Eu tot fac epistaxisuri dar nu sunt inca hotarata sa ma operez de deviatie de sept.
Poze
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Multumesc pentru urarile de ieri.
KATINK, e randul meu azi sa-ti spun LA MULTI ANI, CU SANATATE, BUCURII MULTE SI SA AI PARTE NUMAI DE BINE.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
MONAI spune:
Giana, vreau sa te felicit si eu pentru vestea buna, sa ai o sarcina usoara iti doresc.
Diana Mirela, am vazut ultimele poze si vreau sa te complimentez pentru frumusetea ta. Vazusem asta si inainte, dar nu mai tin minte daca ti-am spus-o. De Iulia ce sa mai zic..., e o scumpa.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...