Inimioare de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
truli-luli spune:
Buna fetelor!
Ne primiti si pe noi dupa o lunga absenta? Adevarul e ca m-am straduit sa va citesc dar pana terminam aparea mereu ceva de facut si nu mai apucam sa scriu.
Acum am intrat sa felicit noua viitoare mamica Felicitari Giana! sarcina usoara si un bebe dulce si cuminte! M-am emotionat foarte tare cand am aflat vestea ta pt ca Dani e nascut in aceeasi zi cu Ana mea si parca ma apuca si pe mine un dor de burtica Dar noi mai amanam ca o sa avem un an 2007 tare greu si obositor, dar dup-aia.....ne punem pe treaba.
Ana e o scumpa, si eu si sotul meu ne minunam si nu ne vine sa credem ce minune ne-a daruit Dumnezeu. Suntem tare fericiti! Sunt convinsa ca stiti la ce ma referPiticuta noastra e innebunita dupa animale, stie sa imite multe din ele, ne-ar tine non-stop pe site-ul cu animale sa le asculte pe toate, dar isi alege singurica categoria aratandu-mi cu degetul pe monitor
De vreo 2 luni deja stie sa spuna "Ana" cand e intrebata cum o cheama si arata un degetel si spune "unu" daca o intrebi cati ani are. Cunoaste multe din partile corpului dar cel mai mult ii place sa arate limba E super simpatica daca o intreb unde e buricul pt ca incepe sa il caute pe sub hainutele de pe ea pt ca nu il vede si in cele din urma vine la mine, imi ridica bluza si il arata pe al meu
Este foarte afectuoasa, are momente cand vine la mine si din proprie initiativa ma mangaie pe par, ma strange in brate si ma pupa Zilele trecute mi-a povestit tanti care sta cu ea ca la un moment dat a mers la dulapul meu de haine, l-a deschis si a spus "mama" dupa care a pupat hainele de pe fiecare raft Va dati seama ca eram cu ochii in lacrimi cand mi-a povestit asta
In alta ordine de idei saptamana trecuta i-am facut Infanrix IPV HIB si nu am mai scos-o cateva zile afara ca sa fentez raceala cu care se pricopsea dupa fiecare vaccin si a functionat. S-a ales doar cu putina tuse pe care am tratat-o cu stodal. In rest e bine, vesela si jucausa. I-am coborat scaunelul de masa la cel mai jos nivel astfel incat se poate urca singurica in el iar cand ma vede ca incalzesc sau pregatesc mancarica se urca nerabdatoare in scaunel si striga "papa"
Suc de portocale nu bea dar portocala o manaca cu placere. asa ca ii tai portocala bucatele si i le pun intr-un castronel mic pe care ea il ia si il plimba prin toata casa servindu-se dupa pofta. Iar cand termina si vrea supliment vine la mine si imi arata ca e gol castronul si maraie a nemultumire
Cuvinte se chinuie sa spuna dar ies niste variante foarte.... personale. Adica Aladin e "aadi", caii dupa cateva faze reusite au devenit "caki", pisica face "mau", gasca face cand "ga-ga" cand "ca-ca" si alte faze de genul asta.
Intre timp am adaugat un album nou "1 an si 2 luni" cu poze mai recente (adica de luna trecuta) se ne mai vedeti si pe noi. Vizionare placuta!
PS Imi cer scuze ca m-am lungit atat dar cum prind rar ocazia sa scriu am profitat acum sa va dau toate noutatile
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Katink spune:
Buna fetele!
Nu stiu de ce nu va merge site-ul, o sa incerc sa va scriu pe bucatele.
www.mytoys.de aici e pagina de start . In casuta de "Schnellsuche" adauga "LITTLE PEOPLE ABC Zoo" si apoi apasa "Los" e pe aceeasi linie mai in dreapta.
Sper sa mearga. Eu i-am luat varianta mare. Pentru ferma trebuie introduse cuvintele cheie "LITTLE PEOPLE Tierstimmen-Bauernhof" si apoi iar "Los"
No' vedeti ceva?
Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea
Giana spune:
truli-luli,multumesc mult! Ce frumos ai povestit de Ana.E o dulce. sa va traiasca si cand vetzi fi pregatitzi sa-i facetzi si voi o surioara ori un fratzior!
Dani acuma doarme.E foarte obosit pt ca pe la 3 se juca cu ratzustele de la carusel.Si cu tati care i-a dat si laptic numai sa adoarma la loc.Dar tot in pat langa noi a ajuns.
El zice ca pisica face "Niiaauuu" (cred ca a vazut-o pe-a lui Michael
Schumacher) , Catelul face mai mult "Aam-aam" decat "Ham-ham",plescaie din limbutza ca sa arate cum face calul caruia ii spune "talu".
Stie sa arate unde e urechea,gura,parul,ochii,nasul,limba...pe care le si numeste haios spunand doar primele silabe.Stie care sunt picioarele,mainile, dar avem o mare probleme cu buricul.Ca orice ar face sta cu degetzelul in el.Si se inroseste.Plange cand ii iau mana si il tin numai cu boddy.Nu stiu de ce face asta?Si prin somn uneori...Vreau sa merg sapt. asta sa-i fac analizele.Am auzit ca mai fac asa cand au parazitzi intestinali.Voi stitzi ceva???
GeorGiana si Dani (17 august 2005)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Laura25 spune:
Buna!
Am adaugat in cluburi copilasii care au fost "inscrisi" la capitolul asta. Imi cer mii de scuze mamicilor care au scris in acest sens la capitolul anterior, dar chiar nu am timp sa ma intorc sa caut acolo. Va rog mult daca puteti sa rescrieti aici.
RARES ARE O MASELUTZA!!! Abia i-au spart coltisorii, dar pot spune de acum ca nu are numai dinti in gura. Bianca inca sta in 6 dinti.
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
ema.nu.ela spune:
katink,
eu i-am luat varianta LITTLE PEOPLE Tierstimmen Pferdestall ca eu pe cealalta care pare mult mai interesanta n-am gasit-o atunci.
cat de misto arata Zoo...vreau si eu...cred c-o sa-l pun pe un sot sa vorbeasca cu cineva sa ne comande si noua de-acolo ca vad ca sunt si preturile misto.
Laura25 spune:
Diana felicitari inca odata pentru concert! Am vazut pozele, sunt superbe. Asa mama, asa fata! Frumoase foc amandoua. Cred si eu ca a plas fata cand s-a apropiat Cristi Minculescu, la fatza lui si eu m-as speria . Sa nu ma intelegeti gresit, imi plac si mie Iris si Cristi, dar are o fatza ...
anis capul si moralul sus!!! Hai, ca nu e dracul asa de negru! Daca ai ajutor la Ingrid, sa te ocupi de al doilea bb o sa fie floare la ureche, avand in vedere experienta pe care o ai. Cam peste 2 ani o sa fie super de fain. Nu vreau sa te sperii, dar eu cred ca o sa fie mai greu in primul an decat daca ai avea gemeni. Astia macar au acelasi meniu, acelasi program, in prima faza mananca si dorm toata ziua. Ori la tine, o sa fie bb care nu isi tine capul si Ingrid care fuge, se catara si isi baga degetele peste tot. Peste tot am citit ca in cazuri de astea e ideal sa implici cat mai mult copilul mai mare la cresterea celui mic. Sa te ajute cat si cum poate. Asa nu se simte neglijat si e chiar mandru ca e responsabil si te ajuta.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Lory2004 spune:
Buna dragelor,
Revin si eu dupa o absenta destul de indelungata. Am mai scris un mesaj acum cateva saptamani...numai ca nu stiu din ce motiv mi-a dat eroare si nu s-a postat nimic.
Din pacate sunt foarte ocupata la servici, iar Rares ma acapareaza total cand ajung acasa. Sincera sa fiu nici nu mai stiu cum sa ma impart ca sa fac tot ceea ce trebuie facut.
Cu toate astea sunt foarte bucuroasa ca Rares e sanatos...si n-a avut nici un fel de probleme, mai ales ca am renuntat la alaptat (cam de vre-o 2 luni).
Cu laptele inca avem probleme in sensul ca nu bea foarte mult (dimineata cam o jumatate de cana cu cereale). In rest suplimentam cu cascaval si iaurt. Sper sa fie ok asa.
II plac foarte mult fructele (mere, pere, piersici, struguri, portocale, banane..)si mananca bine ciorbite...n-as putea sa spun nici ca-i mare mancacios...dar nici ca fuge daca vede mancarea.
Ii plac foarte mult animalele, mai ales de cand le-a vazut si pe "viu" . I-am cumparat cateva carticele cu animalute si nu se m-ai desparte de ele. Daca ma credeti si noaptea cred ca le viseaza fiindca se mai trezeste facand : "muuuu" sau "cucu".
E foarte sociabil si ii plac foarte mult copii (mai ales fetitele). Are deja 2 prietene in parc pe care le cauta in momentul in care ajungem acolo...le striga (Ana si Bia - adica Bianca)si e tare fericit daca sunt si ele la joaca.
Ii place foarte mult muzica - o asculta cu placere, din cand in cand danseaza - intr-un mod foarte personal si mai ales ii place sa cante la o pianina care are si niste clape mai mari care suna " ca si cum ai canta la tobe".
Am mai avea multe de spus...speram sa va mai povestim din cand in cand despre noi.
Felicitari pentru noua graviduta pe care o avem printre noi. Iti doresc sarcina usoara si sa fie asa cum vrei tu...adica "o printesa frumoasa".
Am vazut ca s-au facut cateva topuri si mi s-au parut super dragute (felicitari pentru cele care au contribuit!).
As avea si eu o rugaminte. Stiu ca la un momentat dat a fost postat o adresa a unui site cu animale...Se poate sa-l mai postati inca o data. Multumesc frumos.
Pupici
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo
Laura25 spune:
truli_luli am vazut pozele, ai o fata absolut superba. Sa nu ti-o deochi! Imi plac la nebunie ochii ei mari si expresivi si parul ala cu zulufi.
Lory http://www.pegebogen.dk/ si uite aici http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=gamesLanding&mcat=game_infant,game_toddler,game_preschool&site=us e la "toddler" un joculet tot cu animale si sunetele pe care le scot. Asta e favoritul shtrumphilor. Daca ai timp, scrie la ce categorie vrei sa-l trecem pe Rares la cluburile de pe prima pagina. Citind mesajul tau mi s-a facut iar inima cat un purice la gandul ca mai am o luna si un pic de stat cu copii, apoi ma intorc si eu la munca. Ma ingrozeste ideea.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Laura25 spune:
emanuela asta e ferma?
http://www.fisher-price.com/us/littlepeople/products/default.asp?section=lpplaysets&id=37354
Ia uite si asta ce faina e:
http://www.fisher-price.com/us/littlepeople/products/default.asp?section=lpplaysets&id=37173
La preturile de pe site-ul asta le-as lua si eu...
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
ema.nu.ela spune:
laura,
eu o am pe asta:
www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start sid=sdyjK0s7Kr6iKw5ZQljAI0ox-dGHVIrg2l8=?ProductSKU=de_DE-1429722" target="_blank">LITTLE PEOPLE Tierstimmen Pferdestall
aia de ai pus-o tu in link e mai misto si zicea katink ca a luat-o.
apropo de preturi: vezi ca in america toate site-urile au preturile fara tva. asa ca mai tre sa adaugi ceva-ceva...oricum sunt mai ieftine ca in europa...