Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Nu imi raspunde si mie nimeni referitor la varilix

Katink, sa fi iubita si sanatoasa si sa fi cea mai fericita mamica si sotie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Va rugam sa ne treceti si pe noi la urmatoarele categorii:
Tu numai tu !
Prietenii cartii !
Micii dansatori!
Cintareti - vocal si percutie !
Pazea din calea mea!

Multumim frumos!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

neata...

Cuscra, in picior i l-am facut.

Uitati-va alt site cu carticele....www.edituracrisan.ro

AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

monica,
am vazut ca vorbesti de dozator de apa. poti sa-mi zici si mie te rog de care ai si cam care sunt preturile ca as vrea si eu sa-mi iau m-am saturat de cate bidoane de apa car saptamanal.
eu am noroc ca am pus toate lucrurile gen galeata, detergenti, masina de spalat rufe in debarale care au manerele sus si se inchid si cu cheie. masina de spalat vase se deschide f greu. si toate usile interioare sunt pe standard nou cu clantele mai sus si nu ajunge la ele. in schimb am toate intrerupatoarele jos si ma trezesc ca-mi stinge lumina cand sunt la baie.

simona,
eu mai apuc sa citesc seara cate juma de ora cand ma bag in pat.

diana,
si eu am tot vrut sa te felicit pt cantare dar am uitat. si mie imi place iris desi nu pot zice ca sunt fan. eu in liceu eram mai mult cu holograf. sunt mare amatoare de colinde sa ne zici cand mai scoti o serie de cd-uri sa-ti facem vanzare.
mi-am cumparat si eu boxe pt ipod si-i pun mariei muzica toata ziua e f incantata. nu e mare dansatoare mai da din fund da ii place atmosfera. ii pun si multa clasica mai ales variantele de la baby einstein.

delia,
succes cu invatatul. ma enerveaza astia din invatamant ca nu pun baza mai mult pe ce ti-e folositor dupa. ei te invata ce stiu ei de-acum 20 de ani. mie nu mi-a folosit nimic din ce-am facut in facultate...doar asa ca principii de programare...dar limbajele deloc.

giana,
sarcina usoara si sa fie ce va doriti voi.

mamica de maria, 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Sarumana cuscra

Ema pana la un an si eu ma saturasem de bidoanele cu apa plata dar dupa un an l-am trecut pe apa Cumpana ptr ca noi aveam deja dozatorul de apa si il foloseam de ceva vreme l-am bagat si pe le in portie ca dor e baiat mare acum. Deci dozatorul este AUX Electro luat de la bricostore cam acum doi ani si am dat pe el 1.500.000 lei. Am facut contract cu cei de la cumpana si vine apa acasa cate 4 bidoane pe luna. Deci avantaj eu ca am scapat de carat ca la noi eu sunt cu carca de cand s-a operat sotul la coloana. El de obicei tine copilul si eu car plasele(familie moderna ). Si sa sti ca ii merge f bine lui Mihnea cu apa asta. Cand plec la munte ii iau borsec de obicei. Dozatorul face si apa fiarta si raceste exact cat trebuie. Eu zic ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Va rugam sa ne treceti si pe noi la urmatoarele categorii:
Tu numai tu !
Prietenii cartii !
Micii dansatori!
Cintareti - vocal si percutie !
Pazea din calea mea!

Multumim frumos!
Cristina,Rares si Mihnea

S-a rezolvat!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Katink! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri minunate.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Mona!

La multi ani, Katink!

Sa fiti sanatoase, iubite si toate dorintele sa devina realitate!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Va multumesc inca o data pt. aprecieri, m-ati facut sa rosesc deja . Nici pe departe nu sunt o frumusete, kg sunt multe peste limita...dar ma bat cu ele.
Oricum, sunteti niste dragute toate.

Dede si Simona, daca vreti sa vedeti pozele, vi le arat pe messenger sau va fac invitatie sa vedeti albumul de pe yahoo. Acum este privat .

Mergi la inceput

Mamici care aveti si copilasi intre 3 si 8 ani, nu vreti sa-i inscrieti la un concurs tare dragut, cu premii oferite de Funscience?

Detalii aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88677

Mitub, palmyrah2002, dania.nicol, brianamica, Ella2000, claujro, haideti cu poznasii. Daca mai sunt mamici cu copilasi mai mari pe care nu le stiu, le invit si pe ele.

Mergi la inceput