Inimioare de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
Giana spune:
Si acum vestea ... Dupa cum atzi vazut semnatura mea s-a scimbat! SUNT
Suntem foarte fericiti!Azi am fost la dr si am aflat ca are 5-6 saptamani.Noi am vrea fetitza dar ce va vrea Dumnezeu.Nu conteaza.Sa fie sanatos.Ma bucur foarte mult ca voi naste tot vara.Mai exact prin iulie.Si diferenta dintre ei va fi de 2 ani fara cateva saptamani.Doamne...ma simt . Si dr a zis ca-i Ok diferentza intre operatii...E perfect!!!
V-am pupat!Ma duc sa fac baitza la pui!
GeorGiana de Dani, 5 s.
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
corbioana spune:
Simona, nu stiu sper sa mearga de data asta, inca nu am avut timp sa bibilesc noul format al albumelor foto yahoo. Cred ca nu era public sa vedem acum de o merge... Pupici tie si lui Mario! Si multa putere!
Giana felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara cu un bebe sanatos! Mare curaj, bravo!!
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
valcampan spune:
Yupiii! Inca un bebe in burtica ! Felicitari Giana!
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
dania.nicol spune:
Giana - Superrrrrrrrrrrrrr felicitari, o nastere usoara , un BB sanatos si sa fie ce vrei tu
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua steluță
dania.nicol spune:
As mai avea si eu o propunere pentru fetele care se ocupa de listuta daca se poate sa fie trecuti si fratiorii inimioarelor noastre in dreptul fiecarui copilas cu numele si data nasterii pentru ca si ei fac parte, zic eu, din clubul nostru, nu ?
Mii de multumiri
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua steluță
emaaimee spune:
Giana,felicitari ptiti doresc sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara.
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Giana spune:
Fetelor,va multumesc din suflet! Sper sa fie o sarcina la fel de usoara ca si cea trecuta si sa fie un bb la fel de sanatos.
Ce sa zic...pana acum nu am avut decat o data ameteli,si usoare greturi dar seara!Cu Dani nu am avut deloc.Si am observat ca nu mai imi place carnea...In schimb mananc multe fructe si branzeturi.
Trebuie sa fac analize,echo...o sa va tzin la curent cu totul.Este minunat!!!
GeorGiana de Dani, 5 s.
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Katink spune:
Felicitari Giana!!! Sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Ne inmultim , cine mai intra in hora gravidutelor?
Numai bine,
Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea
Katink spune:
Peca, am vazut ca ai scris acu' cateva zile. M-am bucurat sa mai citesc despre voi. Cand ai timp sa ne mai povestesti ce mai face Niko.
Iti multumesc pentru urarile referitoare la sarcina mea
Diana, Dede, cand aveti timp si puteti, vreau si eu cartile despre care s-a discutat. Multumesc
Simona, ieri am fost harnicuta, cu toate ca ma trezisem dimineata cu o durere cumplita de cap si cu stari de greata ... m-am apucat si am facut o ciorbita si o prajitura cu mere, am culcat mandra, am spalat si intins rufele, am facut curat in casa... si am intrat pe forum sa citesc ce ati mai scris.... normal cand am inceput sa scriu mesajul s-a trezit mandruta mea, parca are camera de filmat si ma urmareste, cum ma opresc din treaba, se trezeste
Dupa masa am fost la magazine, sa luam cadou pentru un baietel care va fi botezat maine, plus mi-am facut si eu listuta cu cadourile de sarbatori . Trebuie sa recunosc ca m-am inspirat din lista Emanuelei
Am gasit o parte din ele, altele trebuie cumparate cu sotul ca-s mai voluminoase...
Katink spune:
Upss, am incurcat butoanele
Simona, sper ca ati scapat de febra.
Ema_nu_ela, asa ceva aveti voi?
www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start sid=bWTUhWWwsRHQhSDvFCK1jWS6krftqUkYN7s=?ProductSKU=de_DE-1402382" target="_blank">Ferma
ca alta ferma nu am gasit la Fisher Price