Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am modificat listuta si am asezat copilasii in ordine alfabetica, intai fetitele apoi baieteii. Daca aveti alta sugestie, spuneti.

Multumesc de incurajari, fetelor. Eu fac parte dintr-un grup, un cvartet, mai avem si noi cate o iesire din cand in cand...
Cu Iris cant a doua oara, am fost si anul trecut la Maxima, piesa Maxima Iris, era un cor pe acolo, daca ati vazut concertul .

Tot anul trecut am scos si un CD cu colinde, circuit inchis. S-a vandut rapid, asa ca poate vom face o chestie oficiala din asta.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Iar am pus fata la tiviul ei drag si ca o mama buna ce sint ma alatur fetelor in butoi, cu apa pina-n genunchi. Citesc si eu constant dar de acolo unde ma aflu, rezonanta e scazuta. Acu aflai ca nu-s singura, e tovarasie...hmmm, ne urez sa ne treaca.
Of, iar vine la mine!
Diana, am ramas cu gura cascata, cum de ne-ai ascuns talentul asta! Fan sint si eu, din 5 Cd rom aduse din tara 2 sint cu Iris.
Ar fi multe de povestit, dar sint in faza aceea in care mi se pare ca toate-s vorbe-n vint, alandala in capul meu si nu merita efortul sa le organizez, ca oricum nu conteaza.
va pup, bine ca mai scrieti ca mi-e drag sa stiu de voi, sanatate si copii voiosi!

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Eu sunt dupa prima mea garda dupa nici nu stiu cat timp de pauza. A fost destul de lejer desi avem terapia intensiva plina de pitici de la 600 de grame la 1200 grame, dar toti au fost cuminti nu au facut figuri. In rest am avut nasteri destule si am cosiliat mamicile care se afla la inceputul carierei lor. Ma simt tare bine la serviciu si am cu totul alt tonus de cand lucrez.

Acum sa raspund cate ceva.

Geanina vezica in semirepletie inseamna ca e nici plina nici goala, in repletie inseamna plina. Ideea e ca atunci cand e sarcina mica se vede mai bine daca vezica e plina. Deci nu e nimic patologic. Altadata intreaba medicul imediat cand ai ceva nelamuriri sa nu te stresezi de geaba, ca si-asa dai o caruta de bani, cred, macar niste explicatii putea sa iti dea.

Caterina ma bucur ca a fost totul in regula la eco. Si noi mai avem cam 1,5 cm la fontanela.

Diana Mirela cum ai reusit sa tii asa ceva secret de noi prietenele tale.Modestie, modestie....dar pana la o limita

Emanuela ce carti de psihologia copilului citesti? E drept ca le am si eu pe cele care ni le-a dat Mirela de mai demult dar nu apuc sa le citesc.

Fetelor, am si eu o rugaminte, daca aveti linkul acela pt site-ul cu animale despre care s-a discutat mai demult si cu alte zgomote, as fii recunoscatoare sa mi-l dati.
Noi ne-am reinstalat Windows-ul ca ne trebuia ceva chestii, inca nu ma pricep, pe care cel vechi nu le avea ca sa ne putem instala Visual C++ Emanuela ma intrebai acum ceva timp ce limbaj de programare facem. Asta e.

Si eu nu m-am gandit sa imi copiez ce aveam in favorites si bine-nteles ca am pierdut tot.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata !

Delia : http://www.pegebogen.dk/dyr/b_hoene.asp

Diana felicitari si succes

Va pupam

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua steluță

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

quote:
Originally posted by bbdeiulie_august2005

Asteptam inscrieri si propuneri

Cluburile inimioarelor :
Vrei sa-ti dau un pup? - grupul celor mai sociabili copilasi
Tu, numai tu - grupul copilasilor dependenti de mama
Mama, cate feluri ai gatit azi? - grupul copilasilor mancaciosi
Ora mesei-un stress in doi?- grupul copilasilor mofturosi
Categoria greilor- grupul copilasilor cu greutate
Categoria Fulg de nea - grupul copilasilor subtzirei
Genii lingvistice - grupul copilasilor cu un vocabular foarte bogat, unii bilingvi
Cand vorbesc eu, tu taci! - grupul copilasilor guralivi
Prietenii cartii - grupul copilasilor "cititori"
Talente in scutece :
I - Mici dansatori
II- Viitori pictori
III- Cantareti de soi
a)- percutie
b)- vocal
Pazea din calea mea! - grupul copilasilor hiperactivi

Daca se fac inscrieri sa-l inscriem si noi pe Sebi la :
Vrei sa-ti dau un pup?
Prietenii cartii
Talente in scutece :
I - Mici dansatori
II- Viitori pictori
III- Cantareti de soi
a)- percutie
b)- vocal

Daca ii place sa asculte muzica unde il trec?

bbdeiulie_august2005

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua steluță

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! Am venit si eu dupa un scurt chiul ieri...

Laura- multumesc mult! Da... sunt f incantata de puiul meu, desi, ca orice alt copilas de varsta lui face si el cateodata niste pozne.... Iar cu tristetea...mi se mai intampla cateodata...cum spui tu, inexplicabil. Si intradevar...barbati tristi asa nu am prea vazut, cred ca lor nu le prea pasa de nimic in jur! Felicitari lui Rares istetul si sa reusesti sa il inveti cat mai curand sa spuna Hai steaua! (eu sunt stelista ) si pupici multi Biancai sa prinda curaj sa plece singurica la plimbare!

Dania.Nicol- pai...inseamna ca eu sunt si mai fericita! Mario se culca pe la 9 si se trezeste la 7.30-8! Eu fac parte din categoria mamelor fericite care nici nu simt noaptea ca au copil! Se mai trezeste el daca nu ii convine ceva, dar il iau cu mine in pat si se culca la loc imediat... Sper sa ii treaca si lui Sebi supararea si sa nu mai planga asa repede si sa doarma mai mult noaptea! Pupici!

Acusor- pai asa face si Mario...de vb mai rupe el cateva cuvinte si a inceput sa ma imite mult....dar de jucat sau stat lg mine sa ii arat ceva.... Tot asa se plimba prin casa cu ambele maini ocupate, dar daca a cazut si nu poate sa se ridice, arunca ceva dintr-o manuta, se ridica si apoi se duce sa recupereze ce a aruncat... Iar cu mancatul...noi suntem inca la faza de pasat ca daca simte ceva mai mare vomita si el.... Reusisem la un mom dat sa ii amestec in mancarea pasata si niste mancare zdobita cu furculita dar apoi a facut rosu in gat si vomita si de la cea pasata dar sa ii dau si mai mare... Hai, capul sus si lasa supararea ca ai un baiat frumos si cuminte!!!

Albinutzza- uite ca sunt eu pe aici... ca inca nu stim de la ce avem febra asa ca tot in casa stam... Pupam bondarelul frumos!

Cati- ma bucur ca aveti vesti bune de la dr! Multa sanatate si sa se inchida repede fontanela!!! Pupici multi!

Diana - nu stiam ca tu canti... Pe ce program e, sa ne uita si noi! Si Craciunul vine acum! Nu mai ai mult de asteptat!!!! Pupici multi si mult succes!!! Si daca iese vrun Cd sa ne spui si noua!

Anis- distracti placuta si timp frumos!!! Ma bucur ca ti-ai facut net-ul si acolo si nu mai chiulesti atatea zile fara sa dai nici un semn!!! Pupici!

Vad ca va plangeti cu mancarea.... O manca Mario numai pasat...dar macar papa bine de tot si in max 5 min terminam... De ex azi dimineata cred ca a durat un min si un pic sa pape o banana cu br de vaci si cereale... Plusuri si minusuri....

Katink- ce cadouri frumoase ati luat? Oricum.... vad ca te lasa tare putin sa stai la povesti cu noi! Pupici!

Ioana- ma bucur tare mult sa te mai vad pe aici! Pupici multi tie si boierului mic! Nu am gasit nici un albul cu 1 an si 4 luni...m-am uitat in cel de la 1 an si 3 luni si nu sunt decat cele pe care le stiam... Nu am stiut ca s-a schimbat asa mult yahoo photos...

Yasmari- pai daca si tu cea care ne mai binedispuneai din cand in cand ai cazut in butoiul pacatos...ce ne facem? Credeam ca sunt singura...dar vad ca am deschis un subiect neplacut dar din pacate f des intalnit... Pupici sa iti treaca si tie repede!

Dede- ma bucur ca te simti bine de cand ai inceput serviciul si ca iti place!!! Ma gandeam cate vezi si tu acolo.... e f frumos sa muncesti printre copilasi, dar sunt si atatea lucruri triste... Ma gandeam la copilasii de 600 g de care spui tu... Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si sa creasca mari!!!! Si tie pupici si succes cu tot ce ai inceput!

Fug si eu acum...si asa am scris un mesaj kilometric... Weekend placut tuturor si multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hei ce mai faceti ?
Noi suntem bine. Am scapat de o raceala eu dar David e tare bine. Ieri am fost la controlul de un an si 3 luni, l-a verificat peste tot, are 12 kg. Nu ne-a facut vaccinul pe motiv ca s-a primit o instiintare de la minister conform careia copii vaccinati la un an , vor trebui vaccinati apoi la un an si 6 luni. Nici vaccinul anitgripal n-a vrut sa-i faca asa ca m-am rezumat la ai da preventiv osccilococilum (sper ca am scris corect denumirea). A si ne-a prescris dr vigantolete pt perioada de iarna.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

David face aproape zilnic cite o traznaie. Ca de exemplu : scos calculatorul din priza si apoi chinuiala sa bage el stecherul in priza, spart pahare, darimat oala de ciorba in bucatarie pe covor.
In rest e vesel, merge tot timpul, vine ma ia de mina sa ne plimbam prin casa, ia telecomanda si o duce la ureche pe post de telefon si vorbeste in limba lui gen 'alo', 'da, da'.
Am experimentat intr-o seara iesitul afara fara carucior si eramextrem de bucuros ca merge el . A luat si cazaturi pt ca citeodata se avinta inainte sa mearga, isi impingea abdomenul in fata si cadea. Dar stie sa cada domnule, punea minutele in fata si cadea pe burta. Nu va mai spun cum aratau hainele de pe el cind am intrat in casa.
Azi a mai invatat o chestie noua ; se invirte cind aude muzica. Se ridica pe virfuri si chiuia de bucurie, apoi ridica minutele in sus si da din fundulet. imi pare rau ca nu am o camera la indemina sa-l filmez. Banuiesc ca si ai vostrii sunt haiosi, nu-i asa ?
Ma retrag cu un ultim sfat pt Simona : asculta melodia "Fata draga nu fii trista" si iti trece, pe bune. La mine functioneaza. Va pupacesc pe toti !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dede si Mirela vreau si eu carti despre psihologia copulului va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara dragi mamici!Nu am mai scris de ceva vreme insa am citit din umbra!

Am vazut si noile categorii si ne incadram si noi la: Vrei sa-ti dau un pup?, Categoria greilor, Micii dansatori si Prietenii cartii

Dani este super bine.Acum se joaca cu tati si e asa de dulce...se face ca , cade si se loveste dar e asa comic ca se pune pe vine apoi se arunca in fata sprijinindu-se in palme si lipeste falca de parchet.Si se face ca plange! A invatzat sa scoata si limba...face tot felul de traznai...

Cu mancarea...am avut si zile(perioade) mai bune.Nu prea mananca asa cum asi vrea eu.Dar ia totusi cateva linguritze la pranz.

GeorGiana de Dani, 5 s.

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput