Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Eu i-am luat Emmei varianta asta:
www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start sid=bWTUhWWwsRHQhSDvFCK1jWS6krftqUkYN7s=?ProductSKU=de_DE-1472295" target="_blank">Zoo

I-am mai luat 5 carti.
Una sa invete numerele si alta sa invete culorile, sunt cu rime foarte frumoase si usoare.
Doua carti despre Carciun si o carte despre corpul omenesc, normal pentru varsta ei, foarte frumos desenata si cu denumirile scrise in germana - invat si eu impreuna cu Emma

Set de picnic din plastic cu pahare, farfurii, cesti, termos, carafa, solnita, lingurite, furculite, cutite, paie pentru baut, fata de masa... toate puse intr-un rucsac in total sunt 35 piese.
Pe asta l-am gasit ieri intamplator ma uitam pentru altceva si am dat de setul asta si l-am luat.
Deja i-a facut rodajul, este foarte incantata de ele.

Pe lista mai am un trenulet din lemn, marca Eichhorn. Cu sine de lemn, locomotiva, vagoane, pod, gara, pomi, animale, masinute... toate din lemn. In total sunt 81 piese.

Tot pentru Emma vreau sa iau set scaunele si masuta din lemn. Astea la fel trebuie cumparate cu sotul, ca nu le pot cara eu singura.

Si cam atata
Acuma trebuia sa incep lista mea , dar pe aceea o voi inmana sotului

Numai bine,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Fug si eu, vad ca sunt singurica pe aici.

O duminica placuta,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Giana, felicitari, ce veste placuta!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi cu totii, sa-i mearga cat mai bine bebelusului in burtica.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari Giana! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara, fara probleme!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara nta dar a fost independent de vointa noastra...am avut ceva probleme si am ramas pt o perioada fara net.Dar acum s-au rezolvat si gata am aparut la raport.
Noi suntem relativ bine.In afara de faptul ca isi fac aparitia concomitent maselele 3 si4 si de aici maraieli cate o data,ne-am confruntat cu ceva bubite.Initial am crezut ca este o urticarie,dar sub tratament aproape 2 saptamani si nu au trecut.Dr pediatru ne-a trimis sa facem test sa vedem daca nu avem cumva giardia.Rezultat negativ...La clinica unde am facut testul o dr foarte draguta ne-a recomandat si un test facut prin recoltatrea din bubite.Si dupa ce am luat tratment pt urticarie ne-am trezit cu o ciuperca.Am ajuns la dermato si in urma unor creme suntem pe cale de rezolvare.
In rest papam bine,nu stam locului o clipa si incepem zicem pe limba noastra aproapeorice cuvant.
Fetele va pupam pe toate si fug sa va citesc,mi-ati lipsit mult.Pupam mamicile si inimioarele!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetelor abia acum am vazut cuma apartut mesajul meu.Este rodul manutelor Codrutei.Voiam sa va salut si sa va spun ca am avut ceva probleme cu netul.
Diana felicitari pt talentul tau,m-ai lasat cu gura cascata!Ce talent!!!
Giana FELICITARI!!!!sA AI O SARCINA USOARA SI UN BB2 SANATOS!!!
Vreau si eu sa oinscriu pe Codruta in cluburile: Vrei sa-ti dau un pup?,Mama cate feluri aigatit azi? si pazea din calea mea.
Ioana pupam baiatul cel vrednic.La fel face siCodruta,cand prinde matura nu o mai lasa!
Simona dam pupici sa treaca febra si pt Mario care papa bine.
Vali si pe voi va pupam.Sa dea Dumnezeu sa evoluati tot asa frumos!Tie sanatate multa si ma bucur ca tristetea este in inferioritate.
Fetele merg sa culc zana,daca nu ma adoarme ea,poate mai intru.Va pupam,noapte buna!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara!

Ne-am intors acasa de la concert, a fost si Iulia cu noi . A facut senzatie pe acolo, a si aplaudat prin culise.

O sa va pun cateva poze, ce am apucat sa fac prin culise . A filmat o prietena insa nu pot transfera inca filmul in computer, nu am placa fire-wire .

S-ar putea sa fi filmat si vreo televiziune pt. ca a fost presedintele Basescu la concert .

Giana, am vazut ca astepti o noua minune scumpa . Sa ai o sarcina usoara si sa fie ce va doriti voi!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

CONCERT IRIS & FELICIA FILIP

Sunt cateva poze facute langa scena, prin spate. Din sala nu am avut cum, sper sa reusesc cumva sa trec filmul.

Ma duc la nani. Noapte buna tuturor!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Giana felicitari si bebe sanatos.

Diana-Mirela super mamica si super copil bravo felicitari. Ti-am trimis un PM cu o rugaminte.

Noi o sa botezam o fetita sambata la Targu-Jiu. Este al cincelea copil botezat 3 fete si 2 baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata ! Va doresc o zi minunata si un inceput de saptamana tot la fel.

Diana Mirela felicitari .
Iulia are cu ce se mandri, cu o mamica frumoasa, desteapta si talentata.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput