Inimioare de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
palmyrah2002 spune:
FELICITARI GIANA!
Sarcina usoara si un bebe sanatos si mincacios!
Pupici de la noi
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Nicoll,si pe Rares l-au tinut bubitzele vreo luna!
Tare greu mai trec,chiar si cu tratament,incerc pe cit posibil sa determin alergenii si sa-i elimin;dupa cum am mai scris,Rares face alergie la piine intermediara,si probabil la cacao;nu ii dau cacao in mod obisnuit,dar mai prinde de la Mihnea cite o scoica Viva si nu se lasa pina nu degusta 1 sau 2.
Multa sanatate si pupici !
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Diana,multumesc mult,am vazut fotografiile si daca imi permiti,as vrea sa le salvez !
Multumesc!
Poti sa-mi povestesti cum a fost concertul?(PM,cind ai timp si daca poti)
Toata seara m-am gindit la tine si imi imaginam cum e sa fii pe scena alaturi de IRIS!Imi pare sincer rau pentru ca nu am facut un efort sa vin si eu la concert!
Pupici dulci Iuliei si tie!
Cristina,Raressi Mihneafani adevarati !
Dianami spune:
Nicoll, multa sanatate Codrutei, sa-i treaca repede bubitele.
Monica, ti-am trimis din nou pe adresa buna. Sa-ti traiasca noua finuta, dar si ceilalti, sa fiti niste nasi model si sa le dati numai sfaturi bune!
Cristina, iti trimit un PM.
Va multumesc tuturor pt. aprecieri, sunteti niste dragute . Grupul nostru a acompaniat-o pe Felicia Filip la 2 piese: Show must go on si Val de mare, mie mi-a placut cum a iesit .
Cristi Minculescu a pupat-o pe Iulia pe frunte, nu va spun pe ce plans s-a pus, s-a speriat de el . Noroc cu maimuta, pe care nu o uitam acasa cand plecam undeva .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
anis spune:
Giana FELICITARIIIIIIIIIIIIII!!! Ai vazut??
Pe mine m-a apucat un pic panica...fetele mai am un pic si nasc......cand o fi trecut timpul mama???
Diana Mirela bravoo...am vazut pozele...n-am stiut de concert ca veneam..sotul ii cunoaste bine pe Irisi.Pupici
AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Multumesc frumos Diana . Incercam pe cat posibil s afim niste nasi buni am si doua cupluri cununate.
Apropo de pus pe plans, Mihnea nu suporta persoanele cu mustata(asta i se trage de la dr Stanciu cel mustacios) si nici persoanele grase. Se pune pe plans
Giana spune:
Dragele mele,multumesc din suflet pentru felicitari si gandurile bune!
Ce sa zic...asi mintzi sa spun ca nu ma bantuie teama.Dar sunt fericita! Si totusi ma gandesc ca va fi greutz cu doi bebei mici.Dar ma incurajez gandindu-ma la mamicile cu gemeni.Care sunt Ok.
Offf...Anis,si tu la inceputul sarcinii ai avut asa ganduri?Parca acum sunt in , acum ma apuca panica. Sper sa-mi treaca repede si sa ma bucur din plin.
Anis,mai ai intr-zdevar foarte putzin si nasti.Ce bine...o sa ti bebelina 2 in bratze foarte curand! Sa nasti usor si sa fie un bb sanatos si papacios foarte! Si sa ma tzi si pe mine la curent cum va fi cu 2. Apropo,pe tine te va ajuta cineva ?
GeorGiana si Dani (17 august 2005)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana spune:
Fetele,eu sunt tot la Mamici de iulie-august! Ce coincidentza,nu???
GeorGiana si Dani (17 august 2005)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Monica-Elena spune:
Am uitat sa va spun ca Mihnea zice de ceva vreme daca il intrebi cum il cheama zice Minea si iti arata un degetel si zice unu cand il intrebi cati ani ai
corbioana spune:
Nicol mada multumim frumos si voua multi pupici si sanatate Codrutei!
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos