Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

KATINK sa fii fericita, iubita si o viata plina de impliniri ca sotie si mama, alaturi de cei dragi tie

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 28+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Emanuela, cartea "Jocuri pt. copii de la o zi la 6 ani" de Anne Bacus am luat-o eu de la Baby Expo. E cea din care am postat cateva jocuri pe aici. Mai erau fete doritoare sa o comande de pe net, cartea se gaseste destul de greu.
Asa ca poate pui adresa pt. fete.
Cartea nu e chiar cine stie ce, jocurile sunt simplute, dar sunt grupate bine. Dar la pretul ei merita luata.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Intrebare: voi ati dat la copilasi mancare cu mazare? Mazare boabe, de aia din borcane de la alimenatra (am precizat exact, ca sa nu se inteleaga altceva). Stiu ca fasolea boabe nu buna pana pe la 3 ani, dar mazarea boabe e ok?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

monica,
multumesc de info. stiu cum sunt dozatoarele astea ca avem si noi la servici. numai ca stiam ca tre sa faci contract minim de bidoane si nu stiam exact cate. oricum si 4x20l mi se pare mult pt noi pe luna da asta e o sa bem mai multa apa :)
eu vazusem la un moment dat cand m-am tot interesat de niste dozatoare care mergeau cu bidoane clasice de 5l. da tot carai la ele.
maria de la nastere bea apa plata de fantana calipso care cred ca e asemanatoare cu cumpana. nu i-am dat minerala decat f rar ca cica nu e bine cu mineralele din laptele praf sa nu dea prea mult.

apropo de jucarii:
eu i-am mai luat mariei o jucarie de baie se pune pe cada si are topogan si face si baloane si alte chestii. e cu winnie the pooh si are si 3 jucarele cu tiger, piglet si winnie de plastic. initial am vazut-o in catalogul de la Quelle si mi-a placut. e parca fisher price si pe la 60-70ron.

ce idee de jucarie mi-a dat un coleg pt copiii care merg de-a bushilea: se ia o cutie mare de carton (de la un monitor de calculator sau televizor), se face un tub din ea si se lipesc pe interior si exterior multe foi de la pliantele de la supermarket. cica se joaca copilul super in ea. eu n-am incercat-o ca a mea nu vrea in 4 labe nici acuma. ieftin si distractiv. sa-mi ziceti daca incercati.

mamica de maria, 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Giana si Rares are o pasiune pentru propriul buric. De multe ori trage de body sa i-l desfac, apoi umbla prin casa cu aratatorul de la mana dreapta in buric. Si el seara, cand e somnoros sta cu manutza pe burta si un deget in buric. Cred ca e o pasiune de moment, nu mi-am facut nici o secunda griji.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura eu i-am dat lui Mihnea cred pe la 9 luni mazare prima data proaspata si apoi cand nu gaseam prospata ii luam din aia congelata la punguta. De conserve in general de orice fel m-am ferit sa ii dau indiferent ce

Ema noi suntem 3 si bem toti trei doar apa plata si sa sti ca, cam intr-o luna jumate se termina cele 4 bidoane. E comod si la ceai si la ness etc. Eu zic ca merita ca scapi de caratul bidoanelor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Laura eu i-am dat lui Mihnea cred pe la 9 luni mazare prima data proaspata si apoi cand nu gaseam prospata ii luam din aia congelata la punguta. De conserve in general de orice fel m-am ferit sa ii dau indiferent ceEma noi suntem 3 si bem toti trei doar apa plata si sa sti ca, cam intr-o luna jumate se termina cele 4 bidoane. E comod si la ceai si la ness etc. Eu zic ca merita ca scapi de caratul bidoanelor

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Prospata, adica atunci scoasa din pastai? Si unde ai gasit asa ceva?
Eu nu am cumparat niciodata decat mazare la borcan. De aici nedumerirea mea... Congelata am gasit si eu intr-o punga cu mai multe legume dar imi amintesc ca atunci au scuipat-o. Nu le-a placut. Adevarul e ca nici eu nu as fi mancat-o. Era tare si cu un gust cam nasol.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

pai proaspata am gasit la piata da pastai. cat despre cea congelata vezi ca sunt pungi de la bonuelle doar cu mazare simpla fara alte legume. Eu zic ca e mai ok decat de la conserva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monica-Elena

pai proaspata am gasit la piata da pastai. cat despre cea congelata vezi ca sunt pungi de la bonuelle doar cu mazare simpla fara alte legume. Eu zic ca e mai ok decat de la conserva.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

La Piatra nu exista "piata de pastai" . Multumesc mult pentru sugestia cu pungile congelate. O sa incerc.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Va multumesc mult, mult pentru urari

Pupici si pe maine,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput