Inimioare de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Dianami spune:
Laura, eu i-am dat Iuliei mazare proaspata, din pastai, dar si congelata. Pe aici e prin toate magazinele. O fac mancare cu piept de pui, de obicei pt. noi si ii dau si ei.
Intrati un pic aici, poate imi dati vreo solutie salvatoare, ca am facut o boacana .
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88776
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
emaaimee spune:
La multi ani MONAI si Katink
si eu i-am dat Oanei mazare intai in borcanele de copii.si apoi nepasata in diverse mancaruri.
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
ema.nu.ela spune:
fetelor,
cartea aia cu jocuri am comandat-o pe site la www.teora.ro. mi-a venit si un mail de confirmare astept sa vina la posta.
laura
eu mazare i-am dat doar congelate de cele care zice si monica bonduello super dulci si moi se fac mai ales la abur. chiar duminica i-am facut asa mult ii place sa alerge boabele prin farfurie.
eu si morcovi mai iau baby carrots tot de la ei sau de la tico congelati in caz ca nu am odata. plus ca prin carti am vazut ca recomanda de multe ori congelate ca sunt congelate imediat dupa culegere...asa din piata poate au stat in camara la aia si 1 luna si s-au pierdut din vitamine. ce-i drept alea proaspete au alt gust dar la mazare chiar nu se merita. eu zic inca nu la conserve.
monica,
sa inteleg ca nu tre sa comanzi musai 4 bidoane pe luna? scuze fetelor de off topic.
nicoll_mada spune:
Seara buna fetele!Uite ca am ajuns ceva mai devreme si gata si noi pe aici.De fapt eu,ca zana e plecata la tara cu mama.
Vreau sa va spun ca inca nu ii trec bubitele,suntem sub tratament,macar nu mai apar.
Iar in alta ordine de idei,vreau sa va spun ca am tras o spaima acum doua zile!!!!Doar cevenisem de la munca,iar codruta se grabea sa vina spre mine,cand a aterizat in 4 labute pe pragul usii.A plans fata o gramada,dar nu m-a dus capul sa vad daca s-a mai lovit si in alta parte decat la picioruse.Cand peste vre-o 30 min am vrut sa o pieptan,am gasit ditamai guguloiul!!!!Imi venea sa mor,i-am pus paine imbibata cu vin negru si s-a tras....
Fetele fug sa mananc si revin.Va pup!!!
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
valcampan spune:
Buna seara ! Am tras chiulul azi de la servici pt ca am racit urit si nu m-am putut ridica din pat . O sa merg maine chiar daca nu mi-a trecut total cel putin nu mai am ameteli.
Asa ca azi m-am jucat cu David e tare scump dar si nazdravan are mania sa inchida si deschida televizorul. A avut ambitia sa mnince singur si l-am lasat de s-a mozolit tot. Avea iaurt si in cap dar nu puteam sa ma apropii de el caci se punea pe urlat. Asa fac si ai vostrii dragele mele daca nu le convine ceva se pun pe urlat ? Plus ca nu ii place sa stea singurel in camera vine imediat dupa mine oriunde m-as duce (inclusiv la baie, si urla daca ii inchid usa )Hai ca m-am plins destul dar chiar sunt curioasa cum se comporta ai vostrii ? si cum procedati ?
Nicoll pupam guguloiul fetei . Laura multumim pt adresa data abea astept maine sa-l asez pe David in fata pc-ului sa auda animalele.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Simonaci79 spune:
Buna seara!
Dede- multi pupici lui Adi cel cuminte si vaccinat. Iar tu... cantareste bine ce ai de facut si daca te hotarasti sa te operezi noi iti tinem pumnii si iti dorim multa sanatate!!!! Si multi pupici mamica curajoasa!
Monai- mai...ce secretoase sunteti! Azi iti multumim tie pt pont!
Katink- La multi ani cu sanatate si fericire! Sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de puii tai, mult noroc si sanatate si o sarcina usoara in continuare si un bebe surpriza sanatos!!!!
Simonaci79 spune:
Monica-Elena- imi pare rau, nu stiu sa iti raspund inca, noi nu l-am facut dar il vom face curand si daca nu e prea tarziu o sa-ti spun! Pupici! Vad ca intre timp ti-a raspuns Anis!
Ema.nu.ela- oricum meriti felicitari! Eu nu pot sa citesc inainte de culcare, ca dorm in camera cu Mario inca din lipsa de alta camera... si nu pot sa aprind lumina...Poate ma mobilizez si eu pana la urma desi nu stiu cand... Pupici! In catalogul din ce luna este jucaria de care vb? Suna interesant...desi Mario de la 7 luni face numai dus, ca nu mai vrea deloc sa stea jos...are treaba sa aseze si tranteasca gelurile si tot ce gaseste pe acolo.... important rau.... Dar mi se pare haioasa ideea!
Diana- da, vreau sa vad pozele!!! Care varianta preferi tu.... Dar mai bine imi faci invitatie ca asa pot sa le vad oricand ca vad ca in ultimul timp nu prea ne mai nimerim amandoua pe mess....
Laura- nu stiu ce sa spun dca e buna sau nu mazarea...Eu stiu ca si ea baloneaza asa ca eu nu i-am dat lui Mario inca....
Monica-Elena si Ema.nu.ela- si eu am avut contract cu Cumpana si il facusem pt 2 bidoane pe luna. In cazut tau Monica nu stiu daca se mai poate modifica....Asta in cazul in care vreti numai bidoanele...pt dozator am impresia ca tb sa platiti o chirie sau nu stiu cum... Eu o fol la inc pt laptele praf dar nu am fost deloc multumita pt ca are f mult calcar, ramanea f mult pe ibric cand o fierbeam asa ca am revenit la bucovina de care sunt f multumita! Stiu ca e greu de carat...dar eu am avantajul ca stau la curte si nu urc cu ea... Si acum tot din asta bea dar e drept ca fol mult mai putina...Inainte noua nu ne ajungeau 4 bidoane pe luna...
Nicoll_Mada- pupam fata sa ii treaca bubitele ca durerea de la lovitura a trecut sigur pana acum! Nu iti mai face probleme atata.... toti copiii cad... Si Mario s-a lovit azi cu gura de tablia patului si a plans si ma strangea in brate sa nu cumva sa-i dau drumul! Eu macar am avantajul ca el stie sa cada.... nu prea s-a lovit pana acum din cazaturi dar in schimb cam da cu capul in masa si in ce mai nimereste... acum alerg dupa el peste tot si cum il vad ca se indreapta spre ceva de care s-ar putea lovi pun repede mana acolo.... Cres ei pana la urma si invata sa se fereasca! Iar cu bubitele sper sa descoperiti repede cauza si sa scapati definitiv de ele!!!!!
Simonaci79 spune:
Vali- pai sa stii ca Mrio cam la fel face.... In general se pune pe urlat daca ii iau din mana jucaria sau obiectul cu care se juca el cu maxim interes..sau cand il intrerup din joaca sa il duc la culcare chiar daca nu isi mai poate tine ochisorii deschisi de somn ce ii e.... Si il iau mai mult taras pana uita de ce plangea.... E o faza cu personalitate la cote maxime cred eu... chiar a fost subiectul asta acum cateva zile inceput de Laura... Sanatate multa sa iti treaca repede raceala si sa te simti bine si pupici puiului scump!
Va las si eu acum, plec la culcare ca e tarziu! Noapte buna tuturor!!!!
caterina71 spune:
Buna dimineata fetelor
Am absentat mult, recunosc, dar aproape ca n-apuc sa citesc si deja e mandra calare pe mine… cand sa mai scriu… dar...
Giana, felicitari pentru sarcina, sa treci prin perioada fara greturi sau alte neplaceri, si bb sanatos va doresc.
Monai, felicitari de ziua ta. Sa fi sanatoasa si fericita cu mandra si sotul tau!
Monica, felicitari flacaului pentru spalatul pe maini, noi inca exersam, dar si pentru ca stie cati ani are... Vaccinul tot in picior l-am facut si eu Alexei.
Dede, ma bucur ca ti-ai intrat in ritm cu serviciul.
Albinutzza, bravo albinei mici ca-i sanatoasa si cat tre sa fie de mare. Si pupici lui Luca, sa treaca maselele, ca si noi suntem in chinuri, asa ca-l intelegem...
Diana, felicitari de concert! Din pacate n-am putut vedea pozele, n-am acces, dar poate voi reusi cand mai aranjezi albumele.
Simona, sper ca deja esti mai bine! Si ca Mario n-a mai facut iar rosu in gat. Cu starile lui febrile seara, ma mir ca mai rezisti, eu cred ca innebuneam, sa nu gaseasca dr un remediu. Ca banuiesc ca nu-i faci tu asa de cald incat sa se incinga! Sper sa se rezolve cat mai repede, adik sa nu mai faca starile subfebrile.
Laura, felicitari lui Rares pentru maselutza. Una are si Alexa, din a doua i-a iesit doar un colt, dar in chinuri...
Katink, La Multi Ani! si tie. Sa fiti sanatosi toti patru! Sa aveti numai bucurii!
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an