Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Laura, referitor la mazare, eu i-am facut Alexei cam la 1 an si 1 luna prima data. I-a placut, mai gustase borcanele Nesle. Am facut sosul de rosii cu ardei, morcov, ceapa, carne, iar mazarea am fiert-o separat ca sa pot s-o trec prin strecuratoare. Ca sa nu-i dau cojile, ca alea fermenteaza si baloneaza copilul, asa mi-o zis dr ei. Poti face cu mazare la punga congelata, le pui cat trebe si restul o pastrezi la congelator. Ca la borcan au si conservant.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Simona pai tu ii mai fierbi inca apa???? Eu nu ii fierb apa cumpana lui Mihnea. Vezi sa nu devina sensibil dupa asta. Gata acum e baiat mare.Noi facem luni vaccinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

"neata...eu nu sunt chiar f bine..am burtica cam tare de aseara.

Si eu ii fierb apa inca lui Ingrid, dupa acte am tras cu ea, nu ma mai risc la nimik.
Mai nou Ingrid se urca singura pe scaun normal,nu mai vrea sa manance deat la masa normala si pe scaun normal, se sterge singura la maini ,gurita cu servetele umed sau nu, arata cati ani are, arata unde e nasul ,ochii etc,intelege tot ce ii zici..si nu sta nici macar 1 min deloc....nici macar cand isi bea laptele seara...bea cam 270-300, in 2-3 reprize si asta dureaza cam 1 ora..si in rest e argintul viu...nu stiu cum am sa fac cu douaaaaaaaaaaa.....

AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am pus poze noi in albumul NOIEMBRIE

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 28+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! Am intrat si eu acum putin ca ma pregatesc sa il duc pe Mario la culcare si vreau sa il mai tin 10 min treaz.

Cati- ma bucur tare mult sa te vad pe aici! Ti-am simtit lipsa! Eu...sa zicem ca sunt mai bine, in sensul ca nu ma mai doare gatul dar de tusit tot tusesc... Mario se pare ca e bine, aseara nu a mai avut febra, adica a avut 37.6 ceea ce e f bine pt el, ca si tatal lui are temperatura normala a corpului mai ridicata... Dar azi am vazut ca i-a iesit deja dintisorul nr 8 care il tot chinuia de vreo 2 luni si de aici trag concluzia ca i-a iesit de ieri si ca asta a fost cauza febrei! Sper si eu sa nu mai faca febra sa ii pot face si eu Varilixul luni... Multumesc mult pt urari! Multi pupici!

Monica-Elena- nuuuuu, nu ii mai fierb de muuult apa! O fierbeam cand era mic de tot si atunci luasem cumpana...Acum mai fireb putina de tot cu care ii incalzesc apa pe care i-o dau sa o bea sau cu care ii fac papa.... Eu nu mai fol cumpana de cand avea Mario 4 luni. Pupici si succes la vaccin! Sper sa il facem si noi tot atunci!

Anis- multa sanatate si stai si tu mai cumintica ca nu e mom acum sa nasti.... Pupam fata zvapaiata si fara stare! Si Mario de cateva zile se sterge la gurita si pe manute cu servetele umede...si ii place f tare sa se imbrace el singurel...eu ii tin bluzita si vine alergand sa isi bage el manutele si rade de nu mai poate...dar numai fara martori! Daca vreau sa arat cuiva cum se imbraca el nu mai vrea sa arate...

Albinutzza- am vazut noile poze cu bondarelul dulce si frumos si cu familia fericita! Ma bucur tare mult pt voi si va doresc sa fiti tota viata fericiti ca in momentele astea!!!! Multi pupici!!!

Va pup si eu acum, plec sa il duc pe praslea la culcare! Intru mai tarziu cand mai am timp! Pupici tuturor si va doresc sa aveti o zi frumoasa (desi e urat afara )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

simona,
eu i-am fiert apa mariei pt lapte doar in primele 2-3 luni cand foloseam apa de la chiuveta. dupa ce am trecut la apa plata n-am mai folosit chiar nu se recomanda daca are si minerale. plus ca scrie pe ea microbiologic pura. si la cata apa bea a mea din cada...parerea mea e ca nu poti feri copilul.

ma mai uit in catalog dar parca era in ultimul de toamna-iarna. pe jucarie scrie 24+. hai ca am gasit-o si pe net: www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10051&langId=-1&productId=11833" target="_blank">Winnie The Pooh Splash 'n' Bubble Treehouse

maria a invatat ieri formele principale: cerc, patrat si triunghi. si vad ca a inceput sa nimereasca si culorile. am niste carduri cu forme si culori si-o intreb "unde e cercul" si-mi arata. iar la culori exersam seara dupa baie pe paturica pe care o imbrac care are multe culori.

ce jucarie draguta mai are maria - buna mai ales pt mamicile care s-au intors la servici: un telefon catel Patrick de la MiniBlue (au mai multe animale) care are taste cu melodii si iti poti inregistra si vocea. cand e sotul plecat inregistreaza el mesaj. altfel inregistrez eu sau amandoi. e f incantata cand i se face dor de noi apasa pe buton sa asculte mesajul in disperare.

mamica de maria, 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Giana felicitari, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Monai cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI! sa ti se implineasca toate dorintele!
Mai citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Laura felicitari pt. maseluta lui Rares si bafta cu intorsul la servici. Cred ca si eu ma intorc de la 1 ianuarie. Sper sa fie bine.
Monica-Elena micul terorist!
Lory si pe voi si mai asteptam vesti, cand ai timp.
Katink LA MULTI ANI! si tie, multa sanatate iti doresc!

Mergi la inceput

Anis, ai grija de tine si fata mica din burtica. Ia si tu NoSpa si incearca sa stai mai mult in pat azi, sa te odihnesti.

Pupici,

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an

Mergi la inceput

Albinutzza, v-am vazut. Cred ca abia asteptati sa treaca timpul si sa vina si fata, ca sa fiti in patru!

Pupici,

Alexa mititica

Mergi la inceput