Aveti masina de spalat vase?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor ceßi cu sarea asta pentru masina de spalat. Unde o gasesc_ E sare normala_ La mine in cartea masinii yice ca e speciala pentru masinile de spalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Miramar, nu e sare normala. Doamne fereste, nu incerca sa vezi daca merge!
Ar trebui sa o gasesti acolo unde gasesti si detergentul pentru vase. Dar vezi ca sint tablete 3 in 1 si atunci pui doar tableta care are in ea si sare si detergent si nu stiu ce chestie de clatit si nu te mai incurci cu sare si alte maglavaisuri. Eu personal totdeauna am folosit pastilute 3 in 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Eu cred ca masina de spalat vase, ca orice comoditate din viata noastra, cind n-o ai nu-ti trebuie iar cind o ai nu poti sa intelegi cum ai trait fara ea.

Eu nu am masina de spalat vase dar imi doresc una foarte mult. Nu sint adepta vaselor de unica folosinta si cind am musafiri spalam vase de ne iese parul prin caciula.

Deci, la intrebarile tale: este utila? Categoric da. Iti lasa timp pentru alte lucruri mai placute. Isi merita banii? Racorduri speciale, detergent? Nu stiu care sint preturile in Romania asa ca nu pot sa-ti raspund. Despre instalare, nu trebuie sa fie foarte complicata asa ca nu cred ca trebuie luata in consideratie prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mie-mi iau doua ore vasele cu masina cu tot! Pen' ca frec binisor la fiecare-n parte inainte de-a o baga-n masina...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Eu am un Indesit si sunt tare multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am deschis subiectul asta acum ceva vreme si vreau sa va pove rezultatele: am cump. masina de spalat vase bosch varianta mai ingusta.Am luat-o pe card avantaj asa ca luna asta platim ultima rata .

Se merita banii?DAAAA, cu mana pe suflet va spun ca a venit soarele pe strada mea.
1.Acum am timp sa fac mancare si o fac cu drag pt ca nu trebuie sa spal tone de vase dupa.
2.Vin musafiri? no problem. nu spal pahare si farfurii, etc.
3. Eu fiind mai inalta aveam dureri de spate de stat in picioare si spalat vase, ma obosea cumplit, nu mai aveam putere sa fac nimic dupa( atunci era si Victor mai mic si ma trezea noaptea).Plus ca murdaream o gramada de farfurii la mesele lui - ca si acum de altfel- ca nu ii plaacea una, da-i altceva de mancare, etc.

V-o rec. din toata inima!As face una cadou la toate mamicile!

Numai bine

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Masina pt spalat vase e ideala pt o familie numeroasa sau cìnd ai oaspeti.Eu o folosesc destul de rar ,evitati spalatul vaselor de teflon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Exista si variante mai mici?
Din lipsa de spatiu eu am masina de spalat rufe in bucatarie si inca una la aceleasi dimensiuni n-ar mai intra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

cat de mici?
a mea are 45 cm latime si e inalta cat aragazul: http://www.1001case.ro/Bosch_SRS53E02EUp16926.html#fulldesc

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mai mica nu exista?

Mergi la inceput