Aveti masina de spalat vase?
Raspunsuri - Pagina 2
ymcar spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Eu pun in masina de toate - si tigai si linguri de lemn.
Este adevarat ca am stricat niste funduri de lemn - dar ce conteaza. curate sa iasa!
O masina de spalat vase este un plus de timp de cel putin 2 ore pe zi pentru voi... si mai mult timp de atentie pentru soti ... deci scrieti si voi o scrisorica pentru Mos Craciun si dati-o sotului sa o puna la cutie. (Ca sigur o citeste)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Aaaaa.... cate vase folositi voi pe zi?!?!?! Cand eram in armata si imi venea randul la bucatarie spalam vesela pentru tot plutonul in 40 de minute! facand socoteala in 2 ore cred ca se poate spala pentru vreo 60 de persoane. E vorba cumva de vreun restaurant si nu m-am prins eu?!
My life stinks
aiska spune:
Merita daca aveti o familie mai numeroasa, oaspeti multi, prieteni in vizita des.Daca nu, o masina de spalat vase mica e cea mai indicata.
In Finlanda nu cunosc pe nimeni sa nu aiba masina de spalat vase.Chiar studentii au in camine.
Defapt consuma mai putin si exista si programe economice in functie de cit de curate sau cit de murdare sint vasele.
Pahare de sticla am bagat si nu li s-a intimplat nimic cind am mentinut o distanta intre ele.
Cratite de inox merg, altele nu am incercat ca nu am.Sa nu bagati cratite sau tigai care au suprafata acoperita special sa nu se prinda mincarea de ele.In rest am bagat si catroane de plastic si linguri de lemn chiar si biberoane.
Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel
Letitia1 spune:
Odata ce o ai, masina de spalat vase devine la fel de indispensabila ca cea de spalat rufe, fara de care, trebuie sa recunoasteti, nu mai puteti. Eu am una mare, sintem 3 persoane, o folosesc o data pe zi si vreau sa spun ca uneori imi mai ramine cite una alta pe dinafara, ca nu mai e loc. Nu regret ca nu mi-am luat una mai mica.
Si pentru ymcar:
Aaaaa.... cate vase folositi voi pe zi?!?!?! Cand eram in armata si imi venea randul la bucatarie spalam vesela pentru tot plutonul in 40 de minute! facand socoteala in 2 ore cred ca se poate spala pentru vreo 60 de persoane. E vorba cumva de vreun restaurant si nu m-am prins eu?!
My life stinks
Your opinion stinks. Se vede ca nu speli tu vasele in casa. Poate nevasta-ta ar avea ceva de spus aici.
ymcar spune:
quote:
Originally posted by Letitia1
Odata ce o ai, masina de spalat vase devine la fel de indispensabila ca cea de spalat rufe, fara de care, trebuie sa recunoasteti, nu mai puteti. Eu am una mare, sintem 3 persoane, o folosesc o data pe zi si vreau sa spun ca uneori imi mai ramine cite una alta pe dinafara, ca nu mai e loc. Nu regret ca nu mi-am luat una mai mica.
Si pentru ymcar:
My life stinks
Your opinion stinks. Se vede ca nu speli tu vasele in casa. Poate nevasta-ta ar avea ceva de spus aici.
Daca te-ai sculat cu fata la cearceaf sau ti-a iesit ceva pe dos azi este problema ta personala si nu e cazul sa te repezi la cine se nimereste. Cred ca replica mea a fost de bun simt si logica. Si nu mi-am exprimat in nici un fel opinia daca masina de spalat vase este utila sau nu. Chiar daca mi-as fi exprimat-o, asta nu iti dadea dreptul sa raspunzi cum ai facut-o. Intamplator am avut masina de spalat vase vreo 2 ani si ceva si nu prea o foloseam, asa incat nu o regret deloc. Si nici "nevasta-mea". In plus s-ar putea sa fi spalat la viata mea mai multe vase decat tine.
My life stinks
V. Erica spune:
Hai sa va spun eu cum poti sta 2 ore la spalat vase...
Nu stai doua ore in continuu, ci dupa fiecare masa principala cred ca stau cam 15-20 min la chiuveta deoarece sunt si cu un ochi la copii, uneori mai arunc un ochi la Tv... In afara celor 3 mese principale zilnice, copiii mai iau mici gustarele care se pun pe farfurii, mai beau un suc, un ceai (ei sau eu), de fiecare data strang si spal(nu-mi place sa le las sa se stranga), astfel mai pierd in jur de 5 min de fiecare data.
Iar la toate astea se mai adauga si spalatul vaselor folosite pt gatit (eu gatesc aproape zilnic ceva). Si uite-asa imi pierd o gramada de timp cu spalatul vaselor.
Si ca sa fiu si (mai) on topic: nu am masina de spalat vase, dar mi-as dori deoarece timpul meu e f. pretios.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
zio spune:
De aia intr-un timp am sustinut idea folosirii vaselor de unica folosinta.Ymcar,are dreptare,in doua ore speli tot atatea farfurii ca in reclama aia cu Pur
Eu umplu masina cam in 4 zile
belle_vue spune:
quote:
Originally posted by ymcar
...s-ar putea sa fi spalat la viata mea mai multe vase decat tine.
My life stinks
S-ar putea sa fie o legatura intre cele doua afirmatii... (no offence!)
On topic: si noi avem, una mare, si mi se pare foarte utila. Uneori o umplu in fiecare zi, alteori la 2-3 zile (daca nu gatesc), dar oricum imi scuteste o gramada de timp si efort (statul in picioare cu chiuveta in brate 'is not my cup of tea'...). Cand avem musafiri trebuie pusa si de 2 ori -- si ce bine e.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Alina spune:
quote:
Originally posted by ymcarquote:
Originally posted by desprecopii
Eu pun in masina de toate - si tigai si linguri de lemn.
Este adevarat ca am stricat niste funduri de lemn - dar ce conteaza. curate sa iasa!
O masina de spalat vase este un plus de timp de cel putin 2 ore pe zi pentru voi... si mai mult timp de atentie pentru soti ... deci scrieti si voi o scrisorica pentru Mos Craciun si dati-o sotului sa o puna la cutie. (Ca sigur o citeste)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
My life stinks
De ex,eu spal vase cu masina de 2 ori/sapt,suntem o familie de 3 persoane.Sigur,unele vase fff murdare le mai clatesc scurt cu apa rece sau daca-s chestii lipicioase(gen mamaliga )le sterg cu o bucata de hirtie de bucatarie inainte sa le asez in rafturile masinii.
Si da,pierzi o gramada de timp:nu am socotit dar ba clatesti o cana,ba un castronel,etc,nu e vorba doar de tura de vase de la prinz.De timpul alocat stersului/uscatului nu am mai pomenit!
Daca tu le spalai asa rpd,sigur nu le spalai bine...sau ma rog,nu cum imi place mie!Masina mi le spala la 65°C,ies uscate si lucioase.
Nu pomenesc ce afacere buna e masina de vase cind ai musafiri .
Alina
Letitia1 spune:
Daca te-ai sculat cu fata la cearceaf sau ti-a iesit ceva pe dos azi este problema ta personala si nu e cazul sa te repezi la cine se nimereste. Cred ca replica mea a fost de bun simt si logica. Si nu mi-am exprimat in nici un fel opinia daca masina de spalat vase este utila sau nu. Chiar daca mi-as fi exprimat-o, asta nu iti dadea dreptul sa raspunzi cum ai facut-o. Intamplator am avut masina de spalat vase vreo 2 ani si ceva si nu prea o foloseam, asa incat nu o regret deloc. Si nici "nevasta-mea". In plus s-ar putea sa fi spalat la viata mea mai multe vase decat tine.
My life stinks
Vai de mine. Da' ce te-ai oparit asa?
Nu-mi amintesc daca m-am sculat cu fata la cersaf, ca-i cam mult de atunci.
Stii de ce mi-am luat masina de spalat vase? Ca sa nu spal mai multe vase decit ai spalat tu pina acuma. Nu vreau sa-ti egalez recordul. Si mai stii ceva? Nu te cred ca ai avut vreodata masina de spalat vase.
Danelutza spune:
Eu folosesc mashina doar cind am mosafiri , in rest le spal in chiuveta. Aaa si o mai foloseam cu foarte mare succes cind eram cu burtoiu, adicatelea insarcinata.
Dar daca stau bine si ma gindesc, ar trebui sa le arunc pe toate in mashina si sa le spal cam o data la trei zile, ca familia mea e mica, doar eu sotzul si motzata, care foloseste castronelul ei.