Aveti masina de spalat vase?
Raspunsuri - Pagina 4
radu.anca spune:
Mey, eu am un Bosch, da la a mea cel mai scurt program e de 35 de minute. Drept pt care, maica-mea si soacra-mea au decis ca mai bine spala vasele la mana. Si cum eu de cand s-a nascut fiimiu nu mai pun mana pe nimic, pentru ca am "intariri", nu o mai folosesc decat atunci cand am musafiri.
La voi tot asa de lungi sunt programele?
spic de grau spune:
Si cat iti vine factura de apa calda? Eu le-am interzis alor mei sa spele la mana. Ca apa calda e 13€ m3, fata de 3 apa rece...Ca masina consuma doar apa rece pe care o incalzeste.
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Mai mica nu exista?
Daniella si Alexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
Exista si mai mici, ptr 6 seturi de vase. (aia de 45 e ptr 9, iar cea de 60 ptr 12). O poti lua si in combina: cuptor, masina de spalat vase si aragaz. Vezi la ROsieres.
http://www.rosieres.fr/produits.aspx?cat=pos_cuisinieres_triples
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Miramar spune:
Of - mi s-a stricat butonul de selectare a programelor - s-au rupt niste chestii acolo - si o folosesc abia de 6 luni. Sper sa mi-o faca ca e in garantie, dar mi se pare tare fragil sistemul. Si e Ariston c-am zis sa iau una buna.
Voi ati patit din astea?
miria_cristina spune:
Fetelor, carea veti masina da spalat vase medie sau chiar si mica!!!!?
Spuneti-mi in ce consta diferenta intre ele?!
Tavile de la cuptor le pot spala in ea sau imi trebuie neaparat una mare.
Ma intereseaza diferentele, ca la mine in bucatarie nu pot baga una mare cum imi doream.
Si care este cea mai complexa? Adica, sa aiba programele cele mai multe sau bune?
La mine se gateste ca la cantina si nu mai fac fata! Acuma, ca l-am convins sa-mi ia macar sa-i zic si ce ca sa nu ma trezesc ca n-am rezolvat problema decat pe jumatate.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
OanaAlina spune:
eu nu am masina de spalat vase si sincera sa fiu nu cred ca imi voi cumpara una in viitorul apropiat! de ce? pentru simplul motic ca marea mea problema la spalatul vaselor nu sunt farfuriile, canile, tacamurile, etc ci.... oalele in care gatesc si pe care o masina de spalat vase nu imi place cum le spala.... ca tot trebuie sa mai insisti tu inainte daca vrei sa fie ok...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UJCdp3.png
Mik spune:
De racordat treaba se face simplu : ai nevoie de apa rece si de evacuare. Iti mai trebuie si o priza de curent cu legatura la pamint.
Eu nu mai pun cratitele de tefal, ceastile de portelan din Ro (ca se duce aureala) si nici lemnul (fund, linguroi, ciocan de salata sau de snitele) . La cratitele din tefal la temperaturi mari se duce stratul antiadeziv si la lemn apare mirosul de detergent.
In rest spal tot, dar absolut tot, chiar si biberoanele de bebe (pe vremea cind aveam bebei mici).
De ales o alegi in functie de capacitate, de consum si de zgomotul pe care il face.