unshpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 9
anneoprea spune:
Buna fetele!
Petrecerea e-n toi din cite inteleg! Sa va distrati de minune! Va salut pe toate !
Cind eram activa pe forum nici nu-mi dadeam seama cit de norocoasa sint ca am atita timp liber…ma plingeam ca ma plictisesc…Ce vremuri! Sinteti niste fericite ! Si va mai tineti si de petreceri! Ce as mai tisni si eu pe usa afara…definitiv !
Intru atit de rar pe aici si raman in urma cu evenimentele asa ca mi-e si jena sa mai scriu…Nici macar n-am fost pe faza sa le felicit pe fete cind a fost cazul- pe Bepii si pe sotul ei referitor la concurs, pe Selena vis-a-vis de cartea nou lansata, pe Disperata si Carmita_baby de ziua lor….si probabil si altele despre care n-am citit sau nu-mi amintesc acum!
Iaca urmez indemnul Disperatei si va schitez in doua vorbe tabloul zilei :
Bebelusul dupa ce doua luni ne-a terminat cu colicii lui in sfirsit s-a mai calmat…Ca a tot plins si a urlat pina i-a iesit buricul afara, de-a facut hernie ombilicala…Cel mare e destul de intelegator, dar oricum e practic imposibil sa-i urmareasca un singur adult pe amindoi in acelasi timp din cauza ca nu au acelasi program…Asa ca avem o tanti care vine sa stea cu unul dintre ei 8h/zi cit e sotul la serviciu.
Eu urmez exemplul lui Miri_Mik care a nascut de mai multe ori si luni mai nasc si eu inca o data ! Pentru ca ma laudam data trecuta ce ok e pentru mama nasterea naturala in comparatie cu cezariana –uite ca la aproape 3 luni de la nastere sint programata sa-mi extraga resturile placentare !
Altfel - sarbatorile se anunta la domiciliu, cu biberonul in brate si cu soacra in vizita !
Nu cred sa mai intru zilele astea – asa ca va urez de pe acum sa va petreceti ziua de Sf Nicolae fericite, alaturi de cei dragi, cu sanatate si voie buna !
Mersi Disperata ca te-ai gindit la mine ! Sint pe receptie, chiar daca raspund apelului cu intirziere ! Pupici
Anne-Marie
miri_mik spune:
dragele mele cucuiete, observ ca sunteti toate aciuate prin locuri caldute si ferite de vant, probabil ca prin paturi, ca sa va refaceti dupa nebunia de aseara:)
la noi s-a dat alarma la 7 dimineata. copiii astia! nus tiu ca dupa un chef se doarme??? ma rog, ne-am trezit, am hranit copilu, am dat raportul acasa, am culcat copilu si... ne-am culcat si noi. unii mai dorm, ghiciti care:))
acu am deschis si ma gandeam sa scriu impresii, dar pe urma am zis sa va las pe voi sa masgaliti ceva cand aveti timp. tot ce pot sa constat e ca am ramas cu o tona de bere pe cap! (tania, ai uitat-o pe terasa), cu sarmale (tania si oana am uitat sa va pun la sufertas, sunt groaznica) si cu ciorba sa putem hrani toata strada:))
mai multe, dupa ce va manifestati voi:))
pupici, si o duminica frumoasa sa aveti! eu tocma ce-am sa scot hartoagele de flamanda:)
muuuuah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
oanademunck spune:
Draga Miri,
abia asteptam ieri sa se faca ora 18 de pe la 4 am inceput sa ma imbrac, abia asteptam sa inceapa (plus ca de o saptamana numai ciorba de burta visam, am anuntzat tot neamul de eveniment, prima mea ciorba de burta in belgia...hehe). Mi-am reincarcat bateriile din nou si m-am simtit f bine, mancarea a fost delicioasa , invitatii super cool unii pe terasa altii in bucatarie sau in living vorbind unii cu altii si simtindu-se bine!Va multumesc ca ne-ati deschis usa casei voastre si ca ne-ati facut sa ne simtim ca in familie si asta e mare lucru!!!!Mikule si Silvian cred ca ati muncit mult zielle trecute sa puneti totul la capat atat de bine dar totul cu un rezultat super cool!!!!!!
Maddy si George sarmalele alea cu ciolanase afumate deaspura, mam-mare ce minuntatie ca ma gandeam sa bufez cateva peste limita normala ca de Craciun nu cred ca le gust ...de ciorbitza nu mai zic.....
Mikule, broscutza Nelutza (ca am botezat-o) e la loc de cinste, langa Nestor si se uita ambii la mine cum scriu.
Fetele din Antwerpen, m-ati luat prin surprindere cu cadoul de Craciun si verau sa stiti ca va multumesc si apreciez ff mult!!!
A fost o petrecere super super cool, si mai zic o data chiar daca ma repet, m-am simtit ca in familie si asta conteaza imens!!!
pupici
zmuahhh
morgane spune:
Buna dimineata, fetelor,
Am ajuns pe la 04.00 azi de dimineata si am cazut lati pana acum vreo 1/2 de ora. Mama, ce orgie a fost aseara, sa moara dusmanu'. Casa lunminata, primitoare si asa de gezellig, de nu-ti mai venea sa-ti iei ochii de pe pereti, vitrine, mese, gazde, musafiri ... pe fundal de colinde cantate de Hrusca, cu dibacie alese de gazda noastra morosanca get-beget, impreuna cu consortul ei care nu i-a iesit din cuvant nici o minuta.
Bucatele executate de George si Madi, au excitat papilele gustative din Japonia, Bangladesh, Olanda, Belgia si nu in cele din urma din Romania. Multumim ptr efortul depus si oalele pe masura cumparate.
Dar m-ati dat pe spate cu surprizele lant. Nu uitati nici cel mai mic amanunt. Va multumesc ca existati si ca v-am gasit. Ma faceti sa ma simt ca la mama acasa, si asta nu e vorba aruncata in vant.
Miri, ai talente nenumarate si trebuie sa ti le valorifici din plin. Multumesc ca mi-ai dat o bucata din tine; o voi pretui la justa ei valoare sentimentala.
Silvian, sa te prezinti in secunda urmatoare strigatului Miricai, da? Ca ai vazut ce cutit are.
Ma duc sa mai trag pe dreapta, dupa care vreau sa vad impresii de orgie, da?
Ror, pisu acela portmoneu, e din Bangladesh? Sunt innebunita dupa obiecte din diferite culturi.
Despe, ai ajuns cu bine acasica? Imi pare tare bine caé te-ai prezentat la orgie, ca n-am fi putut sa ne distram fara mama noastra. Sa nu ne mai creezi palpitatii, da?
Pupici,
ninaM spune:
Fetele mele dragi,hai sa scriu si eu repede ceva si pe urma trag pe dreapta ca nu vad bine de somn....
Asa...pai in primul rind vreau sa multumesc si eu gazdelor,care au fost ``la mare inaltime``,si bucatarilor,Madi si George,care au facut niste bucate de te lingeai pe degete...si eu chiar am facut-o.
Mai fete...voi chiar sunteti adevarate?M-ati lasat cu gura cascata aseara...nu stiam ce naiba se intimpla de Scumpi tot arata cu degetul la mine cind cintam La Multi Ani....eu credeam ca-i pt Ror...si cind colo,hop si eu...si Morgane...asta da surpriza!Va multumesc din suflet!Sunt o norocoasa ca v-am intilnit si va am prietene!
Va las acum dragele mele si fug repede la nani pina nu se trezeste Reina...
Pupici multi pentru fiecare in parte...
Bepii spune:
Dragele mele motate,
Iata ca am facut si noi ochi cam o ora in urma, am luat un brunch copios si acu m-am asezat frumos in fata calculatorului sa-mi exprim si eu impresiile.
Dar mai intai as vrea s-o salut pe Anneoprea ca rar isi mai face aparitia pe forum dar de fiecare data ma bucura cand aud vesti despre ea.
Draga Anne, iti multumesc pt gandurile bune si la randul meu iti doresc multa sanatate si bafta pt operatia de maine. Stiu ca nu ti-a fost usor in ultima vreme, asa este cand ai bebelush mai ales in primele luni dar lasa ca in curand va fi mai bine cand copilasul va mai creste. Dar e bine ca uneori mai dai cate un semn de viata, asta insemnand ca nu ne-ai uitat.
Si acum Miri, generoasa noastra gazda: Draga mea, ne-ai inseninat sufletele . De cand ti-am calcat pragul casei ne-ai intampinat cu un zambet cald care mi-a mers la suflet si asa ai tinut-o toata seara. Sa nu mai spun de atmosfera din casa care parca era din povesti. Ai decorat-o atat de frumos si cu bun gust de n-am cuvinte. Nu-i de mirare ca toti ne-am simtit atat de bine. Jos palaria !!! Swa a ramas iar impresionat de grupul nostru si mi-a spus de nu stiu cate ori cat de bine ne potrivim si ce grup unit suntem. La ei cred ca nu exista atata apropiere si generozitate intre prieteni si de fiecare data se mira cand vede cum ne comportam noi intre prieteni.
Miri ai fost la inaltime cu antre-ul tau. In primul rand foarte gusots de cu greu m-am abtinut sa nu mai mancanc din el ca ma gandeam sa mai las loc pt ciorba si sarmale. Si in al doilea rand aranjat cu mare ingeniozitate. Da' stiu ca esti plina de talente: scris, pictat, creatii si mai curand.....aranjamente gastronomice! Mai ai si alte talente ascunse?
Va multumim din suflet dragii nostri Miri si Silvian pt ospitalitatea voastra
Iar acum bucatarii sefi George si Mady: Nota 10 cu felicitari . Am mancat de credeam ca voi exploda si acum cand ma gandesc la ciorba aia de burta si la sarmalele alea aburinde imi lasa gura apa.....Sunteti un cuplu tare frumos si la propriu si la figurat. Va multumim din suflet pt efortul depus.
Fetele din Antwerpen: nici nu mai stiu daca v-am multumit pt cadoul primit. Daca n-am facut-o, n-a fost intentionat ca ati vazut si voi ce atmosfera era acolo cu fel de fel de pungulite colorate, ciorapi de Sf.Niculaie, pachetele, fundite, de nu mai stiam incotro sa ne uitam. A fost o avalansa de daruri si o fericire generala. Cred ca toata lumea a fost multumita si .....surprinsa, nu? va multumesc din suflet pt darul vostru. L-am pus la loc de cinste.
De scris as mai avea asa de multe de scris.....As vrea sa spun cateva cuvinte despre fiecare pt ca toti au fost o prezenta agreabila si se cuvine sa-i pomenesc pe toti dat imaginati-va, am fost 22 de suflete si mi-ar lua prea mult timp sa scriu iar voua sa cititi. Asa ca va spun doar atat: Ati fost minunati cu totii si va iubesc. M-am simtit ca in mijlocul unei mari familii.
Acum va pup si va doresc numai bine.
carmita_baby spune:
Buna fetele mele drage deja voi ati descris ceea ce simt si eu de asemenea. M-am simtit grozav ieri, ca de obicei de altminteri. Miku` si Silvian au fost niste gazde perfecte, iar Mady si George s-au intrecut pe ei insisi. A fost delicioasa mancarica!Cred ca ati muncit tare mult saracutii de voi, insa ne-ati facut sa ne simtim acasa. Va multumesc din inima!!! Jos palaria!
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
miri_mik spune:
dragi fete cucuiete, pralinute delicioase ce sunteti voi! veni ora sa scriu ce-am simtitara noi, cei trei care "am speriat vestul", intr-o seara frumoasa de iarna:)
si incep asa... nu stiu altii cum sunt, dar noi suntem un grup grozav! si asta e cu atat mai evident, cu cat e dificil sa aduni 22 de suflete la un loc, din atatea natii, si sa ii faci sa se simta bine! adevarul e ca voi fiind cum sunteti, eforturile noastre au fost minime in comparatie cu ce ar fi solicitat o companie mai putin placuta!
trebuie sa recunosc, cu mana pe inima ca-mi doream din tot sufletul sa va simtiti bine. am muncit si noi si madi si george - asta nu e un secret, ca sa va oferim o seara romaneasca asa, ca la mama acasa. si ne-ar fi cazut greu sa fi iesit altfel decat cum ne-am pus in cap. tot cu mana pe inima zic... frate, ce bine ne-am simtit!
apoi, ca tot e capitolul confesiuni, mai tre sa recunosc ca am niste pauze amnezice ind esfasurarea evenimentelor aseara:) adica odata ce v-am vazut pe toti in casa, am zis: doamne, suntem toti, acu fa-ne sa ne fie bine:))
incep cu madi si george: orishicat v-a laudat lumea sarmalele, eu nu contenesc cu laudele! mi-a ras inima si sufletul cand am vazut ca apareti cu oalele, cand am adulmecat sarmalele! chit ca george era rupt de oboseala si chinuit din cauza ochiului, noi doi, silvian si cu mine, am apreciat efortul amandorura. si mai zic: madi, uite ca sacrificiul vostru a fost incununat de succes! cel mai mare pupic de pe lume pentru voi doi! by the way, sa treceti pe la "resturile miresei":)))
as fi vrut sa continui in ordinea aparitiei, doar ca nu mai tin minte decat ca primii au fost reiji si nina, cu reina si alex. si ma minunez si acum de buchetul de flori superb pe care l-am primit. nu l-am impartit cu madi inca, dar am asa un sentiment de satisfactie cand il vad, cum rar am simtit. special pentru reiji, ador punctualitatea voastra! conform modelului japonez:) in alta ordine de idei, alex si-a uitat leutul la noi, il recupereaza cand ne vedem data viitoare, ok? a, si nina, este ca o surpriza nu e o surpriza decat daca nu te astepti la ea?
tania si swa...va sta atata de bine impreuna, si va potriviti atat de bine ca eu si silvian "v-am barfit" azi noapte pe la 3 ca va meritati unul pe altul. e drept ca cu swa nu prea am avut curajul sa povestesc, mi se parea putin intimidant la inceput, dar e un om atat de vesel si de placut incat acum regret ca n-am indraznit mai multe vorbe. v-am spus cat de tare ne bucuram ca sunteti prietenii nostri? tania, stiai ca iti sta foarte bine pe post de "mos nicolae"?
scumpi si bubulina, la rand la "critica de seara". acum ca ma gandesc la voi, imi aduc aminte ca l-am neglijat pe bubulina, atata eram de prinsa cu ciripitul cu motatele ca... poate am considerat ca barbatii se descurca singuri:)imi cer scuze daca am parut cumva nepoliticoasa:)) dar cand o am pe scumpi pe langa mine - si-i mai stau si pe scaun sa mananc o ramasita de sarma, mai greu sa fii atent la cei care nu sunt in imediata apropiere. doamne ca draga imi esti!si ca s anu uit, ma inscriu la sedinte de masaj facial, sunt cobai, graag!
pai ca tot luai antwerpenul la "criticat", trebuie sa aplaudam aparitia "fetei cu parul negru" si a "baiatului". m-am simtit onorata ca a hotarat pana la urma sa ni se alature. ar fi si pierdut o seara frumoasa, ce e drept! carmen draga, tine-te bine de el, scai, ca pe langa ca e fain mai e si plin de poante:)) cu mancarea trebuie sa-l convertim un pic, poate in cateva intalniri incearca si el ciorba si sarmale? si n-am uitat! ne-ati facut o surpriza superba cu cadourile! doamne ce m-am bucurat! un adevarat mos nicolae, asa cum imi amintesc eu de cand eram mica:)) doar ca la astanu ma asteptam, fix deloc! muuuuuuuuuuuuuah pt carmen si scumpi. unul suplimentar adica:) P.S carmen te rog mult nu ma injura, m-ai rugat de 3 ori sa-ti fac un gin, si eu am uitat... ma revansez miercuri, ok?
mi-am inmuiat botul intr-o cana de vin fiert, si mi-au cazut ochii pe tabloul de la oana... pai, acu mi-am adus aminte de oana: stii cat esti de frumoasa? ce bine iti sta schimbarea? daca nu stii, iti spun eu, perfect! ma bucur ca v-ati simtit bine, ca acasa, asta era si scopul de fapt. sper ca si piet a putut sa ne asimileze, ca suntemmulte si nebune, si intr-un context lingvistic atat de bigat, doamne, am vorbit in toate limbile cu el, dar mi-e ca in nici una corect:) muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah! pentru tablou, il ador, dar stiai asta de la primele pensule:)
ror si tushar, un cuplu delicios! o tipa efectiv rapitoare, in negru, cu ochi adanci ca noaptea si un el, un zambet pe toata fata, putin timid dar foarte placut ca prezenta. sper ca n-am produs daune iremediabile cu gin tonicul dupa reteta proprie:))) vamultumim din suflet pentru cadoul pentru bruno, o sa-i stea super bine in vacanta la anul:))) iar o sa faca ravagii pe plaja, sac, sac!:) ror, drum bun spre casa si speram ca ti-am facut o surpriza placuta:)
ca veni vorba de gin, vic draga, mi-am adus aminte de tine ca ti-ai mai turnat o juma de sticla de suc peste ce iti preparasem eu:) vorba ta, eu is de la maramu, imi plac chestiile bine facute:)) pacat ca a lipsit cristi, si ne-a lipsit si vlad. in absentia, cristi sa stii ca e-am gandit la tine, si vic cel mai tare, si doamne ce ne-ar fi placut sa savurezi si tu o ciorba cu baietii fara stresuri si batai de cap. dar n-au intrat ocaziile in sac, si data viitoare nu mai ai scuza:) ca vic, manca-o-ar mama pe ea de scumpa, s-a cam codit sa se simta bine ca tu nu erai langa ea. macar azi sa va fi tihnit "resturile miresei". muuuuuuuuuuuuuuuah!
cand zic ca am fost amnezica, ma gandesc cu jale la bianca. am promis cartofi prajiti, si... prajiti s-au facut... dar imi cer scuze si promit ca data viitoare am sa pregatesc un munte, si las restul lumii balta ca sa ma achit de datorie onorabil:) dar de vine e mama morgane care ne-a deturnat atentia in mod constant, care n-e gadilat papilutele gustative cu o prajiturica super lekker si cu care am ras pana si-a uitat sarmalutele pe masa din sufragerie, de-a treubit sa sunt in creierul noptii,revina la baza sa le recupereze:))) cat despre jan, silvian poate sa zica mult mai multe, ca si-au povestit cate in luna si in stele, toate importante bineinteles, de aproape ca au uitat ca eram si noi primprejur:)))
acestea fiidn zise, noi doi, personal, ne declaram pe deplin satisfacuti ca eforturile noastre au avut efectul scontat, caci toatele cate le-am intreprins au fost doar si numai cu gandul la voi!
o super imbratisare pentru toata lumea, si cand ne-o fi mai rau, asa sa ne fie!
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
ardeiash spune:
fete.. aproape ca nu mai vad calculatorul de oboseala si necaz.. mi-am petrecut 5 ore in asteptare.. la urgenta.. cu copilul! manca-l-ar mama ! era asa de bolnavior ca ma doare inima inca.. acum cand doarme..
unde mai pui ca-i bolnav si barbate-miu.. asa ca ma pot declara o ingrata... eu am stat cu voi toata seara si o buna bucata de noapte.. si ei erau suferinzi!
am sa incerc maine sa va povestesc aventura mea de la o urgenta belgiana.. mama lor! ca-n romania parca-i mai bine! am avut parte de plansete cu carul, vomitaturi si griji... stres si multe injuraturi!
in fine .. am intrat numa sa va multumesc tuturor ca m-ati facut sa uit de necazuri cu un pahar de gin in mana.. de care tare as avea nevoie si acum.. si in urmatoarea saptamana!!
miri, silvian, george si mady: sunteti cei mai buni!
morgane si carmen: multam fain ca m-ati plimbat cu masinuta.. nu stiu ce ma faceam fara voi
iar celellate pralinutze: pupici en gros!
rugati-va sa se faca si puii mei bine....! zmah!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
ah... sa nu uit! anne iti tin pumnii ! sa ai parte de un tratament usor, sa nu te doara nik.. si sa te intorci repede la bb-lu tau! pup
s-auzim numai de bine! si