unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Seara buna dragele mele cucuiete ,

Nu am cuvinte sa exprim cum m-am simtit aseara, a fost totul la cel mai inalt grad, suntem un grup superb, si Bubulina zicea ca parca am stiut sa ne alegem, am avut magnet unele la altele, suntem un intreg si asta este minunat. Miri si Silvian va multumim din toata inima pt. gazduire si ospitalitate, m-am simtit ca acasa intr-un mediu plin de voie buna si armonie, iar Mady si George va multumim pt. bucatele mai mult decat delicioase( azi am ras tot ce mi-a pus Miri la pachet, iar Bubulina cand a auzit ca mananc sarmalute, a venit repede repede sa mai prinda si el vreo 2).
Si fete dragi va multumesc din inima pt. cadou, sunteti dulci dulci de tot si va iubesc
Si Miri iti multumesc muuult pt. broscuta, am pus-o la loc frumos ma uit si acum la ea si ma minunez de talentul tau.
Si as mai scrie, dar e cam tarzior asa ca fug in patut langa al meu.

Somn usor si muuulti pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor ! sunt fericita!

baietelul meu se simte mai bine... sotul e cam tot asa.. dar isi revine el ... am ceva pentru el ... si o sa-i dau putere! ( si alte cele ) ///

am terminat cu vechea casa... a iesit totul ok.. dupa reparatiile facute... am cheltuit pe materiale .. insa nu a trebuit sa platim nimic!

si dupa cum vedeti.. m-am rebotezat: dar nu-s iute.. nu va temeti! era important pentru mine sa renunt la desperare caci , parca-mi atragea si alte belele..cineva m-a intrebat : cum iti alegi tu nick-urile, ma?? hi hi.. de data asta.. m-am "intitulat" dupa numele baietelului meu obraznic.. mereu ii zic andrei... ardei... etc...

mi-am ingropat prin toate dulapurile si boxa toate cutiile... alt motiv de fericire: ca nu le mai vad in fata ochilor! cine stie cand o sa m-apuc de ele!

retineti ca va chem la botez.. la botezul meu! cat de curand ne putem intalni cu toatele!! no... o saptamana frumoasa!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ardeias, ne pare bine ca totul a decurs bine la predarea casei si ca baietii sunt aproape reparati. Acum te mai linistesti si tu.
Miri, chiar ca te-a lasat memoria. Pai fata mea a mancat la aricei si omusori de zapada de nu-i mai venea sa-si strice gura pe fritzi. Ai intrebat-o si ti-a zis. Nu-ti face probleme ca nu cred ca gasesti pe careva care sa zica ca nu a fost mai mult decat bagat in seama.
La toate fetele, o seara placuta si ... Despe, pe cand e botezu'?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Fetele mele,
sa va dea Dumnezeu la toate si la fiecare in parte sanatate si sa va implineasca ce va doriti voi mai tare,ca tare mult va mai iubesc!

Sambata am fost intr-o poveste frumoasa,as vrea sa inceapa din nou si sa tina vreo trei zile.Intotdeauna m-au fascinat ,in perioada Sarbatorilor,filmele americane in care vedeam case impodobite feeric si oameni fericiti care se adunau sa petreaca impreuna;pentru mine imaginile astea reprezentau un ideal de atins.Ei bine,sambata seara,l-am atins,datorita lui Miri ,lui Silvian si datorita voua,fetele mele scumpe !
Noi doi ,Madi si George, va multumim din suflet pt bucuria pe care ne-ati facut-o,pt cadourile minunate,pt prietenia voastra si pt ca am fost intr-o mare familie!Sper sa ramanem asa pana la adanci batraneti!
Pupici si revin sa scriu mai pe larg a.s.a.p.

Va imbratisez cu mult ,mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

'neatsa, m-am trezit de vreme cu emotie ca deseara vine mos nicolae, si mi-am zis, daca sunt cuminte si ma trezesc devreme poate gasesc si eu ceva in sosete... da uite, ca nu cred sa se intample:( mai sper totusi.

ardeiash, bine ca se "repara" baietii tai! am citit mai tarziu mesajul si chiar ii ziceam lui silvian ca speram ca n-ati stat fix degeaba atatea ore la urgenta si ca acu sunteti toti trei bine.

acu avem noi probleme... bruno a facut bronchiolita, o afurisenie de forma de bronshita, facem aerosol si masaj, si doamne greu e de suportat sa vad ce-i face nenea ala doctoru, cand plange cu lacrimi de crocodil si parca ma implora sa-l iau de la el din maini... si avem 9 sedinte de facut:((

in rest, ik ga naar school, ik ben het beu maar ik moet mijn plan trekken, toch:))) adica ma car la scoala, chit ca mi-a ajuns deja, da musai sa ma descurc:)

va pup si sa fiti cuminti sa va aduca mosul cat de multe in cizme si sa va faca tare tare fericite!
muuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, sanatate lui bubu de la noi. Imi pare rau sa aud ca nu se simte bine. Sa ne tii la curent cu starea lui.
Ardeias, si-au revenit baietii?
Va doresc sa va aduca Mos Nicolae tot ce va doriti si chiar si mai mult.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

miri-mik dr nostru de familie ne-a spus ca un copil pana la 2 ani se imbolnaveste de 8 ori pe an(cred ca vorbea de copilasii care se duc la cresa, caci klara are 10 luni fix, azi, e nascuta pe 6/02/2006)si e sanatoasa tun. desi e frig si ploua(ca in poezia lui bacovia)nu a racit. insanatosire si pupici lui bruno. am gasit onthaalmoeder pt puiut din februarie(si asta pe pile)
acum- sf nicolae- la mine luna asta- e destula chletuiala pe sot, adica pe 25 e craciunul, pe 26 ziua mea, pe 27(de sf stefan, ziua de nume a mamei) ne-am casatorit.
pupici la fete si sarbatori fericite(cred ca sunt prima care va urez, anul trecut am trimis felicitari f devreme si fiecare s-a amuzat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor, acum sa va intreb ceva,
v-am mai intrebat daca stiti pe cineva care tunde. am gasit o fata, doamna din romania care tunde(5 euro, am inteles ca practica asta in romania) dar locuieste in bruxeles si nu se deplaseaza in antwerpen decat daca are m multe cliente. acum intrebarea - e cineva amator? daca da poate ne strangem mai multe si o contactez
pupici

Mergi la inceput

booboo: multa , multa sanatate!!

morgane: mersi de intrebare : baietelul e bine... barbatoiul nu s-a facut deloc bine. a tusit azi noapte de am crezut ca i se sparge pieptul! nu stiu de unde a luat microbul... dar nu mai poate! botezul meu?! hi hi.. cand sunteti voi libere!

mathilda: pe mine ma intereseaza o persoana care tunde bine.. tinereste... cum dau de ea? vine la domitziliu sau ma deplasewz eu? scuze/// dar chiar stii ca tunde bine? ca de ieftin.. e ieftin... merci .. wow! ce de evenimente! La multi ani pentru toate ! fericire! si tot ce va doriti!

Mergi la inceput

a.. La multi ani de st Nicholas! ati fost cuminti? ce v-a adus mosul???

ps: baietelul meu atata s-a jucat cu masinuta de ciocolata de la voi!!! nu-i venea s-o muste deloc!

Mergi la inceput