unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

ardeias,
am gasit pe site-ul rombel si era introdusa de un membru mai vechi. am inteles ca a lucrat si in romania in domeniu. acuma eu ce sa cred, daca nu stia sa tunda nu cred ca punea nr tel etc pe site.
i-am dat telefon si mi s-a parut simpatica dar doar pt mine nu poate sa se deplaseze in antwerpen de aceea am intrebat daca mai sunt fete doritoare. ea locuieste in bruxelles si daca vrei nr de tel ti-l pot da si o suni si tu si vorbesti direct cu ea
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

merci.. cred ca il am si eu daca l-ai luat de pe rombel,,, sunt si eu membra. daca nu-l gasesc.. iti zic!

ia uitati ce pozica: http://www.9am.ro/index.php?action=poza_zilei

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

matholda... nu l-am gasit. cred ca l-am sters din greseala... merci daca mi-l dai printr-un pm

pentru cine are timp.. niste anecdote in franceza.. unele-s chiar tari@! http://www.diaporamas-a-la-con.com/bestof.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

eu acum am dat de voi! si am zis sa scriu, ca sunt aici de vreun an de zile si inca n-am prea reusit sa cunosc romani!
desi am descoperit site-ul de cateva luni, de cand astept un bebe ( adica o bebitza),abia acum m-am luminat sa caut si la bruxelles sa vad daca e cineva! si... surprizaaaaaa!!!!!!!
cred ca de azi inainte o sa tot fiu cu ochii pe voi, ca mare lucru nu prea mai pot face( gen munca)!

in speranta c-o sa ma bagati si pe mine in seama...

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Neatza!
Am hotarat sa ridic o statuie aluia are a inventat cafeaua (varianta aromata de prefelabil si la filtru). M-am conectat cu Mos Ene abia pe la 3 dimineatza si m-am trezit cu batai in usa pe la 6 juma, iar peste o juma de ora incepe marea sedintza de partid la care eu nu am nici un fel de chef sa ma prezentez da na, cum ziceam, noroc cu cafeaua ...
Anamana123, WELCOME!!!!Vei deveni mamaica, cat de frumoss!!!Pe cand evenimentul (anul asta sau la anul)?
Morgane, am vazut duminica Borat, dupa ce initial nimerisem alta sala plina ochi de copchii ce glasuiau franceza de mama focului (ma gandeam ia uite ei ce succes are filmul asta daca vin parintii sa il vada cu tot cu copilasii dupa ei..). Intr-u final am nimerit in sala care trebuia, filmul mi s-a parut ok, secventele cu romania (bine ca nu se mentioneaza in film)sunt halucinante, iar secventza cu dacia trasa de cal e pe cat de comica pe atat de trista.....Ma intreb insa cum oare e filmat, ca scenele nu cred ca sunt vorbite dinainte si nici cel mai bun actor din sistemul asta solar nu ar putea prezenta mai bine ce se poate citi pe fetzele oamenilor alora amarati cand le-à 'zice ' borat'... man man man....
Pupici tuturor fetelor,
zumaaaahhhhhhhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anamana123, welcome!
pe cand marele eveniment?

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

ana dragan: fii binevenita! alta profesoare! ma.. dar ce se-ntampla-n romanica cu profesorii? toti pleaca-n belgia???

oana: ti-o fi sete!? iti dau o cana cu apa? cum ai ajuns bre in sahara?? pe camila??

al meu tot bolnav e.. ma doare inimioara pentru el! azi nu mai poate si mere la doctor.. ca romanu! dupa ce sufera... se dce , in sfarsit la doctor!!
am inceput sa mai asez si prin casa.. mi s-a cam urat! dar vine ochiu' lu soacra-mea.. si tre' sa termin.. ca-i agera rau!! fete!
un we fain sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

multam pt primire!
pai evenimentul ar trebui sa se produca in 12 martie! sunt foarte emotionata si foarte nehotarata in ceea ce priveste tara in care voi naste, pt ca sunt cam dezamagita de sist med belgian! peste 2 sapt plec in tara si ma voi decide daca sa raman acolo pana dupa nastere sau sa ma intorc. daca ma hot sa nasc aici, ma puteti ajuta cu niste sfaturi (spitale, medici etc)?
ma grabesc sa plec la scoala- invat franceza, deh! daca in ro n-am fost in stare!!!!!!
va pupam,

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Buna fetelor.

Anamana123, bine ai venit. De ce esti dezamagita de sistemul medical belgian? scuze ca te intreb, dar eu sunt proaspat stabilita in Be si chiar nu stiu nimic despre el si cum e sa nasti aici...si pe viitor chiar ma intereseaza aspectul asta. Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune si mie cate ceva.
Sarcina usoara in continuare si o nastere la fel oriunde ai hotari sa nasti.

Sanatate multa bolnaviorilor...si noua asemenea, ca de ceva zile o raceala urata a dat intai peste fii-meu care acum e spre bine si acum vad ca ma ia pe mine. Aici a plouat zilele astea cu galeata, ca vara, am ramas masca...si brrrr, mai e si frig.

Ardeiash, spor la pus casa la punct...macar stii ca esti in casa ta si asta conteaza.

Pupici la toate

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit motate dragi,
Iata ca mi-a venit si mie vremea sa va salut si sa va mai scriu cateva randuri, stiu, am lipsit cateva zile de aici dar nu cred ca mi-ati simtit lipsa, nu-i asa?
Am fost in zilele astea cam stresata ca a trebuit sa "ingras porcu' in ajun" adica sa pun mana pe carte si sa invat la examenul teoretic pt permisul de conducere. Azi am avut examenul si slava Domnului l-am luat si-s tare mandra si fericita. Asa ca in ultimele zile am lasat toate treburile la o parte si am invatat. Dar in pauze tot citeam pe net sa vad ce mai ziceti pe aici.
Anamana, bine ai venit printre noi. Iti doresc sanatate si o sarcina usoara.
Ardeiash, ce nume nostim ti-ai ales!, Imi place, sa sti . Ce-ti mai fac baietii? Sper ca sotul sa se intremeze cat de curand. Ii doresc insanatosire grabnica
Oana, si eu vreau sa vad Borat, ca atata se vorbeste de el....am vazut pana si la tv niste comentarii despre acest film. Sper sa se merite efortul si banii.
Mai fetelor as mai scrie ca aveam asa de multe in cap..... dar acu chiar trebuie sa ma retrag ca m-a lovit un somn....
Avand in vedere ca azi noapte n-am avut somn de emotii si m-am trezit de la ora 6, cred ca o sa ma retrag in dormitor.
Apropo, miercuri mi-a venit in sfarsit dormitorul. Dupa mai bine de 3 luni de la comanda! Astia de aici parca lucreaza cu incetinitorul...si in reluare ca tot nu e complet. Cica oglinda nu e inca gata si trebuie s-o ridicam noi cand o ajunge de la fabrica. In fine, pot sta si fara oglinda un timp, daca tot am asteptat peste 3 luni dormitorul pot sa stau fara oglinda, nu?
Morgane, tu cat trebuie sa astepti pt comanda ta? parca ziceai ceva de ianuarie sau februarie, nu?
Daca eram in Romania am fi zis ca numai acolo se poate intampla asa ceva dar uite ca si aici se intampla si culmea e ca nimeni nu comenteaza. O fi normal si nu-mi dau eu seama?
Hai ca m-am intins la vorba...
Va pup pe toate motatele de pe acest forum si va doresc un weekend pe placul inimii voastre.

Mergi la inceput