unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dama, noi ne-am nascut in zona francofona, prin urmare alocatia e "francofona":) in rest, aceleasi batai de cap cu liste de asteptare si la francofoni si la flamanzi. curaj! poate incerci totusi la maternelle.

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

miri-mik
daca sotul e zelfstandig sau tu atunci alocatia e mai mica.(caci altfel ma minunez si eu ca diferenta e asa de mare, dar cum au autonomie regiunile probabil ca partea flamanda incaseaza mai multe taxe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetelor, uitati www.rkw-onafts.fgov.be/Fr/0to25/howmuchBase.php" target="_blank">aici am gasit eu despre alocatiile astea, sper ca nu m-am uitat aiurea...e pt francofoni sau pt toti?

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

mathilda, asa e, e independent:)
nah, ca nici bani de pampersi nu avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

fetelor, ati vazut reportajul de la "koppen" pe één? despre banda de infractori romani, activa din '98 si prinsa abia acum? cica sunt din vaslui. auzisem de ieri la stiri si asteptam cu interes ...
ce mai stiti de despe? s-o fi mutat? cert e ca nu mai are net.
moralu' sus ptr sambata! eu una abia astept.

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetelor

Morgane m-ai facut curioasa si am aruncat o privire pe siteul lor si uite ce am gasit: http://www.een.be/televisie1_master/programmas/e_kopp_j_r2006_a008_item2/index.shtml
Si eu abia astept sa va vad sambata, sper sa nu lipseasca nimeni

Pe curand

Mello motanelul iubit

Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fete dragi ,

Haideti ca nu am mai scris de cam multisooor, am fost cam ocupata cu invatatul. Am inceput scoala, e bine, am colege dragute, merg cu placere mai ales ca acum invatam sa facem masaj( preferatul meu) facial, si e zaliiiiiiiig...aseara am exersat pe al meu Bubulina si a adormit pe la jum. masajului
De-abia astept sa va vad sambata dragele mele cucuiete...
Si pt. ca astazi e 1 DECEMBRIE:
LA MULTI ANI ROMANI SI LA MULTI ANI ROMANIA!!!

Va pupic si pe sambata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

La multi ani tuturor romanilor din tara asta si din a noastra dodoloata !!!
Eu una sunt mandra ca sunt romanca si stiu ca sunt multi ca mine. Nu e padure fara uscaturi.

Carmita, am citit link-ul trimis. Da, de ei era vorba = uscaturile.

Scumpi, poti sa exersezi si pe noi, maine, daca vrei.

Mah, fetelor, se cunoaste ca Despe e ocupata. Am gasit pralinele pe pagina 2. Pai, se poate?!

Oricum, sa ne vedem maine cu bine, si sa nu indrazneasca vreuna sa lipseasca la apel. Begrepen?

Pupici,

Mergi la inceput

fete cucuiate, aproape ca suntem gata cu pregatirile. biata madi invarte la sarmale de numa, eu mi-am schimbat vocatia:))) ma fac menajera:))) dar maine va asteptam cu draga inima.

daca se poate, nu uitati sucul, si avem o rugaminte... se poate cat de cat sa ajungeti la timp? adica 18.30, cu exceptia oanei care are derogare pt 19 si un pic:)
muuuuuuuuuuuuuah! abia astept sa va vedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete cucuiete,
Dupa multe agitatii, planuri, cumparaturi, invartit sarmale si ciorbe de burta, iata ca a sosit si ziua mult asteptata.
Miri, eu o sa fac tot posibilul sa ajung fix la 18:30 si in pricipiu cred ca da, dar a intervenit un mic amanunt si anume, Swa impreuna cu 2 colegi are o intalnire la un client acasa care are niscaiva probleme tehnice si trebuie musai pt ca acel client e doar in weekend acasa. Da' eu zic ca va ajunge la timp inapoi sa ma ia si sa venim la tine.
Si desi e "tardiv de tarziu" tin si eu sa urez tuturor romanilor si Romaniei noastre dragi un calduros LA MULTI ANI!!!. Sa ne traiasca si infloreasca
Va pup si va doresc tuturot un weekend placut.

Mergi la inceput