unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eckho spune:

Hai ca daca toata lume a iti zice Despe iti zic si eu.
Saru-mana de invitatie. As veni cu toata placerea da' noi plecam in vacanta saptamana care vine pe 27nov. pentru 3 saptamani: 2 in Hong Kong si una in Anglia ca am devenit matusica de fetita si ma duc s-o vad (prima mea nepoata).
Asa ca ne intoarcem pe 17 dec. obositi si lefteri. Apoi la munca, tata, ca ne-o fi ajuns atata trandaveala si sa ne refacem bugetul
Da' data viitoare cand vin in Bruxel va contactez. Eu mai vin cateodata cu barbatu-meu: el cu treaba si eu sa ma plimb. Cel mai sigur vin cand or fi reduceri la haine poate ma innoiesc. Ca in gaura asta de Luxemburg nu gasesti nimic.

Morgane, e un sat de tigani in Dambovita. Eu chiar ii ziceam lui barbatu-meu cand am vazut satul prima data: 'De ce iti aduc aminte imaginile astea?' gandindu-ne la satele sarace din Rom. Si in clipa urmatoare vorbeau in romana.
Mie nu mi-a placut filmul. Am ras la cateva scene dar in ansamblu cred ca e exagerat. Faza cand se lupta el cu grasanul desbracati e de-a dreptul groteasca
Cat despre faptul ca satenii nu stiau ca au fost filmati eu nu cred nici batuta. Pai la un moment dat o baba zicea ca au pus-o sa-si puna baloane sub tricou sa para ca are bust mare. Pai cat de prost sa fii??? Asta e... Asta e adevarul: sunt oamnei asa de saraci in Rom ca ar face orice pentru cativa euro. Numai ca eu cred ca la momentul respectiv ei nu au stiut ca de fapt vor aparea intr-un blockbuster. Abia apoi si-au dat seama ca osul e mult mai mare decat au crezut ei. Si i-a sfatuit cineva sa dea in judecata.
Dar daca inainte sa faca ei atatea valuri f putini oameni in lume si-ar fi dat seama ca e in Romania filmat si nu in Kazahstan, acuma chiar ca toata lumea stie. Ne-am facut-o cu mana noastra.

Ma duc la nani ca o sa am un program de jale sapt care vine. Zilnic de la 8 la 19 cel mai devreme si 21 cel mai tarziu.

Va pup.
Noapte buna
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

alina: ma bucur pentru voi... las ca n-au intrat zilele -n sac. ne-om cunoaste noi! petrece re frumoasa! la hong kong ! cool!!!

unde ati vaxut voi filmul? la cinema >? m-ar interesa si pe mine!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mah, Madi, de ce crezi ca nu ne-a fost dor de voi? Ne-a fost la toate, dar n-am scris. Merci pt site. Mi se pare ca prima serie s-a terminat cam in coada de peste. Sa vedem ce va promite a doua si a treia.
Oana, au si cantat cateva fete. Bepii, Nina, Carmen si Scumpi, nu numai ca sunt niste dansatoare inraite, dar si canta pe masura. Eu, Ror si Despe am facut galerie.
Echo, mutumesc ptr lamuriri. Ei, daca-i sat de tigani, m-am mai linistit.
Despe, gata te muti? Nu ai nevoie de ajutor? Pe sambata asa, pot veni cu doua maini. Sau e prea tarziu? "Borat" e la cinema, iar "Prison Break" pe kanaal 2, duminica.
Mah, sa nu te superi pe mine ca am zis ca ai baut cafeaua Ninei. Asa am si crezut si mi s-a parut o gluma buna, mai ales ca aveai o fata nevinovata cand spunea-i "sorry", cu mainile impreunate a rugaciune.
S-auzim de bine fetelor!
Pupici,

Mergi la inceput

Madi si Oana, da' ce-ati patit, fetelor? Una cu un picior ranit si cealalta racita, gripa? Sau spondiloza cervicala, bat-o vina, te necajeste? Cheam-o pe Scumpi si-ti ia durerea cu mana.
In orice caz, sa va faceti bine si lasati-va alintate bine de soti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dragi motate: anunt preliminar, oficial:

Sambata, 2 dec, orele 18-18,30, chef de chef.
am hotarat cu madi sa simplificam sarcina noastra - si asa e destula bataie de cap cu invartitul sarmalelor - hihihi - sa va punem sa cotizati 10 euro de persoana. se fac cumparaturile, si surplusul eventual se redistribuie- dar eu n-as conta pe asta. adica nuc red sa ramana foarte mult.

in banii astia intra ingredientele pt haleala - calculati cam 20 de oameni, tacamuri si farfurii si boluri de unica folosinta. cum se va servi doar vin fiert cu scortisoara, deci nu bere si lichior, eventual palinca de maramures, asteptam sugestii cu privire la marca vinului ( asta intra in cotizatie).

in sarcina voastra intra o sticla de suc sau apa de cuplu, la 2l, zic eu, si eventuale rontanele. repet, in cazul in care ramanem cu surplus, il redistribuim.

madi o sa va dea un nr de cont, unde sa se depuna cotizatia astfel incat sa stim exact de ce fonduri depunem.

important!
cine semneaza prezent, trimite PM pana vineri, cel tarziu:)

pupici, si pe cai ca se filmeaza:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

morgane : ce bine mi-ar prinde o mana de ajutor! insa nu stiu igzact momentul. nu depinde de noi! stiu ca am vorbit sa mergem la shopingaiala.. crede-ma . asta as si vrea sa fac.. dar te anunt eu, sper ca in timp util!

miri: ce bine ca v-ati hotarat la vin fiert! imi place la nebunie! ai nevoie de ajutor? striga!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna seara fete dragi,
Oana, imi pare rau fetitza ca ai probleme la picior; mai exact, ce ti s-a intamplat? Sper sa te vindeci cat mai repede .
Mady, si tu ai fost bolnavioara dar intre timp ti-ai revenit . Bravo, asa sa te vad! Si va doresc din toata inima sa va stapaniti sanatosi noua masina
Eckho, drum bun si vacanta super de super in indepartatul Hong Kong!!! Asteptam impresiile de dupa vacanta
Nina, sa sti ca nu te-ai dat deloc in spectacol, dimpotriva ai fost o dulce, radiai de fericire, se vedea cat colo ca dansand esti in elementul tau. Pana la urma toate am fost o apa si-un pamant; am dat tot din noi fara nici o frustrare si d-aia ne-am si simtit asa de bine.
Miri, draga mea, eu stiu ca avand un numar de 20 persoane in casa e mare responsabilitate si ai vrea ca toata lumea sa se simta bine dar am inteles bine ca doar vin fiert? Pt fete e excelent dar barbatii......? al meu sot nu bea asa ceva....sorry. Dar nu-i bai o sa venim noi cu berea in traista si cu palinca ca avem destula si chiar si cu tuica. O sa ma uit in rezerva de stat sa vad ce mai e pe acolo. Dar lasa ca despre asta vom vorbi mai pe larg pe privat.
Acum va pup pe toate motatele si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Iupii, se lasa iar cu bairam. Sau in Maramures cum se zice, ca io mi-s din Dobrogea.
V-ati gandit super de bine, vin fiert OK. Cu Ion am aceeasi problema ca Bepii cu Swa, dar ne aducem la pachet, stai voi linistite. Am inteles ca tre sa aducem si racoritoare, 2l de cuplu. Check si asta. Va multumim ca ne primiti in priveul vostru si promitem sa ne comportam ca atare.
Despe, daca ai nevoie de cele doua maini ale mele, striga! Ion si le ia cu el la antrenament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

pai suna tare biine, vreau si io... dar pe 2.... nu se poate dupa post?
sau si dupa Post
fetele din orase ce bine de voi, io ca sa ajung in civilizatie skimb 2 autobuze

Voi la ce biserica veti merge de Craciun?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!
Pt inceput urez bun venit fetelor noi(sau mai vechi)si ma bucur ca incet incet ne inmultim...asta asa...sa o mai linistim pe Despe
Despe,ai nevoie de ajutor cu baiatu?Ma ofer sa-l iau la mine cind o fi cu mutatul...ma anunti tu...Fata,stiu ca nu mi-ai baut tu cafeaua...dar cum spunea morgane erai asa draguta cind spuneai sorry...te mai ``chinuim`` si noi un pic ca ne esti draga..
Oana.Madi,ce-ati patit?Sper ca nu-i nimic grav.Va doresc sanatate multa si aveti grija de voi!
Miri,pt petrecere notat:suculet sau apa la purtator,rontaneli,si ne vedem pe 2!Daca mai trebuie ceva,strigi.
Fete va pupacesc pe toate si tinem legatura.
O saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput