unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Salutare!
Si eu cu Piet am aceeasi problema ca si Bepii su Swa si Morgane cu Ion da venim cu Jupilerele la noi, eu chiar ma gandeam ca vom fi singurii de vin de acasa cu berea da na, si ceilaltzi doi flamanzi vad ca aceleasi gusturi au...
Referitor la picior, am jucat lunea trecuta fotbal eu singura femeie intre 10 baieti, si ca sa nu ma fac de cacao pe acolo m-am aruncat dupa mingi , am facut miscari bruste si ca rezultat a fost o intindere musculara la piciorul drept da asa de pacatoasa ca un week-end am stat la pat cu ungunete si bandaje, dar acum e aproape rezolvata problema mai am uneori dureri dar macar pot merge
Maddy, da tu ce ai patit? Tot la picior sau nu am inteles eu bine?
Restul fetelor, pupici
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Buna seara pralinute.
Mult mi-a mai luat pana v-am regasit, caci pe cand am postat eu prima data la voi, era topicul sub alt titlu.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi, dar cred ca nu pt ca nu suntem pe listuta. Deci noi avem deja o luna de cand ne-am instalat aici la Liège si incepem sa ne acomodam cu noul.
N-as vrea sa fiu off-topic, dar voiam sa va rog sa-mi spuneti si mie ce inseamna cuv. flamande: Maak uw keuze, Mevrouw si Mijnheer. Pe aici nu se vorbeste deloc flamanda, dar le-am gasit intr-un catalog din care vreau sa comand ceva si habar n-am care ce desemneaza, stiu doar ca e vorba de civilitate.
Va multumesc frumos anticipat si va trimit ic liegeois la toate.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna Dama!
uite: mevrouw = doamna si mijnheer= domnule; Maak uw keuze s-ar traduce cuvant cu cuvant 'Faceti alegerea dumneavostra' , cu alte cuvinte propozitia aia inseamna Doamna, Domnule, alegeti, faceti alegerea (hotarati-va).
Tu esti cea care erai in Frantza si voiai sa te muti in Belgia? Daca nu, sorry de confuzie!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Morgane, Bepii, Oana si cei interesati: punem la bataie si o lada de vin si un litru de palinca de mm. e undeva la 70 de gr, deci, banuiesc ca ajunge:))) completari la palinca, voi. deci, imi imaginez ca va fi o hgartababura, dar contez pe voi:)))

Despe, esti o draguta, da mai mult ne-am da cu stangul in dreptul:))) cu madi si sotii ne descurcam. tot greul pica pe goerge:))) saracu. maine ii zic lu madi sa puna pe offline un cont. ok?

pupici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Oana, multumesc de raspunsul atat de prompt. Da, eu sunt aceea care urma sa ma mut din Franta in Belgia si pana la urma am si facut-o...si merci si pt raspunsul dat atunci.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eckho spune:

Buna fetelor,

Mii de scuze ca nu apuc sa scriu da' nu am timp pur si simplu. Abia apuc sa mananc. Azi mancai un croissant si cateva batoane de cereale intre cursuri in autobuz Da' macar iau bani multi la sfarsitul lunii

Va invidiez ca o sa va destrabalati iar in stil romanesc. Oi ajunge si eu la urmatoarea petrecere.

Despe, barbatu-meu a zis ca acceptam cu toata placerea invitatia ta de cazare pentru urmatoarea data cand e chef

Pupici
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Acusica se apropie 2 decembrie,v-ati hotarit cum facem,unde ne intilnim?.Mai e valabila intilneala???
Sa-mi spuneti si mie ce sa aduc.PLEASE!!!!

Va pup

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

dragi motate: anunt preliminar, oficial:

Sambata, 2 dec, orele 18-18,30, chef de chef.
am hotarat cu madi sa simplificam sarcina noastra - si asa e destula bataie de cap cu invartitul sarmalelor - hihihi - sa va punem sa cotizati 10 euro de persoana. se fac cumparaturile, si surplusul eventual se redistribuie- dar eu n-as conta pe asta. adica nuc red sa ramana foarte mult.

in banii astia intra ingredientele pt haleala - calculati cam 20 de oameni, tacamuri si farfurii si boluri de unica folosinta. cum se va servi doar vin fiert cu scortisoara, deci nu bere si lichior, eventual palinca de maramures, asteptam sugestii cu privire la marca vinului ( asta intra in cotizatie).

in sarcina voastra intra o sticla de suc sau apa de cuplu, la 2l, zic eu, si eventuale rontanele. repet, in cazul in care ramanem cu surplus, il redistribuim.

madi o sa va dea un nr de cont, unde sa se depuna cotizatia astfel incat sa stim exact de ce fonduri depunem.

important!
cine semneaza prezent, trimite PM pana vineri, cel tarziu:)

pupici, si pe cai ca se filmeaza:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Pralinutze,daca vreti vinut romanesc de acilea imi spuneti...daaa
http://www.laromancamea.nl/laromancamearm.html

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

wow anky! sounds goooooooooood! am sa dau adresa si e rombel,, sper sa nu se supere nimeni! sa inteleg ca vei veni si tu pe 2 dec?

uitati si aici un anunt .. e concert de craciun! eu vreau sa merg.. dar vad ca e pe 3 . adica chhiar dupa 2!!! asa ar spune basescu!

L’Institut Culturel Roumain
Le Ministère des Affaires Etrangères de Roumanie

Présentent

Roumanie de l’Avent

Noëls Roumains

« The Romanian Baroque Players » dirigé par Alison Bury

Bianca Manoleanu, soprano

Interprèteront

Vivaldi Concerto pour 2 violons
Biber Sonates pour trompettes
Sartorius Airs de Noel et Cantiques de Noel Roumains
Corelli Concerto Grosso pour la Nuit de Noel

Dimanche 3 Décembre à 20.00 h
Cathédrale des Saints Michel et Gudule
15, Rue du Bois Sauvage
Vivaldi Concerto pour 2 violons
Biber Sonates pour trompettes
Sartorius Airs de Noel et Cantiques de Noel Roumains
Corelli Concerto Grosso pour la Nuit de Noel

Dimanche 3 Décembre à 20.00 h
Cathédrale des Saints Michel et Gudule
15, Rue du Bois Sauvage
1000 Bruxelles

Prix des places : de 16 € élèves et étudiants a 25 €
Prix spécial pour les invités de l’Ambassade : 16 €
Pret special pentru membrii Rombel: 16 euro

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bine -ai venit dama! cum iti pare belgia? dar zi-ne-n comparatie cu franta nu cu romania!

a,,, uite oana a venit si nr 14.. cum ti-e voia.. nici mie nu-mi place nr 13,, si nici pisica neagra,,, si daca ma intrebati.. nici dupa ziua marti nu ma prea omor..

dar unde-or fi simone_be si anne oprea\> ? m-am mai auzit de mult de ele!!!

cica a murit zoia ceausescu.. http://www.evz.ro/article.php?artid=281429 si toata lumea o vorbeste numa de bine.. cum mai e romanul!!
s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput