unshpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 28
anamana123 spune:
miri, poate iti mai aduci aminte valorile glicemiei, ca sunt curioasa. mie mi-a iesit 173 dupa ce am baut o chestie f dulce, iar max ar fi trebuit sa fie 140. nu vreau sa le repet, in sensul ca vreau sa-mi spuna ce tre sa fac de pe acum. deja am avut o criza de isterie care s-a treminat cu bocete. in primul trim e sarcina am avut glicemia normala. ce regim ai tinut?
hai ca am sarit de la una la alta ca nu cred sa se inteleaga mare lucru din mesaj
multumesc de urari si dorim si noi numai de bine la ioni si ioane!
ana si bebita
miri_mik spune:
anamana, valorile glicemiei nu le cunosc, dar mi-au spus clar: diabet de sarcina, dupa testul cu glucoza. aia e glicemia fortata sau provocata. in mod normal conteaza toate cele 3 valori - daca vorbim de acelasi test, pentru ca vreme de 2 ore ti se ia sange la o jumatate de ora si medicul apreciaza daca zaharul e bine prelucrat in organism.
regimul pt diabet - si-ti doresc din suflet sa nu fie vorba despre asta, ti-l da dieteticiana. si se face cu testele de glicemie in degetel dupa fiecare masa. pt mine a fost o tortura timp de 3 luni, dar nu-mi pare rau. poate doar ca am facut acuo fixatie sa mananc cat pot si ce apuc - dar o sa scoata dracii din mine nutritionista, ca m-am decis sa dau jos:)
astea fiind zise, pune mana si mergi sa refaci testul. daca e cel cu luat de sange la fiecare juma d eora, ai sa-l repeti si dupa ce termini de alaptat, in cazul in care e acu o problema. asa ca, mai bine sa zicem ca fu o eroare de metabolism decat o problema de sistem:)
pusici
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png
zizee spune:
dragi praline,
v-am salutat acum citeva zile si-abia acum am reusit sa revin, sa vad ce mai praliniti :)
mai dintii, mercic ca v-ati mai strins oleaca sa-mi faceti si mie loc in cutie :)
si-apoi sa va raspund la curiozitati: povestea dintre mine si belgica e veke si lunga. dar o sa-ncerc s-o fac scurta. dupa o prima tura de 3 ani intre 1998 si 2001, am plecat in tunisia. de unde tocmai ne-am reintors. si ne-am "re-impralinat", ca sa zic asa, tot in BW. sintem vecini, kiar foarte vecini cu danyelana.
danyela, cindva prin octombrie, cind am reajuns aici, ti-am lasat un pm cu nr. meu de gsm. si-o invitatie :) io tot mai vreau, daca si tu, desigur, sa bem o cafea. eventual cu alte prietene romance de aici (eu am doua, veki si bune, poate ai si tu).
voila, o parte buna de informatii, pentru moment. tre sa incep sa va cunosc si eu, sper sa pot urmari discutiile mai indeaproape!
seara frumoasa si pe curind,
z.
ardeiash spune:
ana: bine-ai revenit... pe tine te cheama ana, nu? ca eu stau prost cu memoria.. daca ai precizat pe undeva in trecut///
zizee" tie de la ce-ti vine nick-ul?? ak ma dau si eu mare ca na... m-am rebotezat... dar "ro-tn-be " ce-o mai fi? ma laud ca am imaginatie.. dar inca n-am ghicit ce poati hi...
miri: ti-a zis barbatelu tau ca m-am intalnit azi cu el? era cam uimit ca ma gaseste p-acolo.. insa ala-i noul meu cartier.. am constatat ca nu e prea bun.. dar asta e.. cand altii dau cartile..!!
hai fete: ziceti/. cand mergem pan' la urma la karaoke...??
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Ardeiash, pai ti-a zis fata: ro(mania)- t(u)n(ezia)- be(lgia) ... Iar ai umblat la vinul ala fiert?
Mie imi convine 19 ianuarie, Jan e anuntat, eu fac vocalize, ce mai, suntem pe picior de plecare.
Pralinutele proaspete, bine ati venit in cutia noastra si speram sa ne cunoastem cat de curand.
Mah, da' pralinele alea veterane, unde-s? Scumpi, Carmita, Ror? Nu se mai aude nimic de ele si eu ma impacientez repede. Dati de veste! trimiteti un buzdugan, ceva.
Pupici,
ardeiash spune:
n-am baut nik... insa cred ca n-am citit randul ala.. hai k dau-napoi si citesc acushik// ok?
zizee: tunisia/ mama mia!!! povesteste-ne si noua cum e sa locuiest acolo? banuiesc ca nu seamana cu nik din ro si be,. asa-i?
ardeiash spune:
cica Plugusorul integrarii
Basescu catre Angela Merckel, Jaques Chirac si Tony Blair
Aho, aho, va spun din prag,
Hello, bonjour si gutten tag,
Sint the president Traian
Si intram in noul an.
Intram in 2007
Plini de vorbe, goi de fapte.
Goliti tara, mai, flacai,
Si plecati la munca, mai!
Mult stimati colegi de UE,
Asta-i treaba, alta nu e.
Aderam in orice fel,
Cu catel si cu purcel.
Pazea, UE, ca venim,
Si-l aducem pe Vadim,
Care-i asa cum il stim.
Chiar nea Vacaroiu, hopa,
Va intra in Europa
Si se va uita cu drag
La stelele de pe steag,
Intrebindu-va ?Mai, bade,
Asta-nseamna cite grade??.
Nici nu indrazneam sa sper
Ca ne-ajuta domnul Blair;
Dar englezul, cavaler!
Mister Tony, sintem gata,
Ne-am vopsit frumos fregata.
Jaques Chirac, tu stii prea
bine,
Sintem francofoni ca tine.
Doamna Merkel, va dam toate
Mercedesurile furate.
Miine, anul se-nnoieste.
Miine, UE se largeste.
Miine este o zi mare,
Mindra zi de aderare.
Romania-i printre stele:
Deci, pazea la portofele!
Chiriece, ia buhaiul,
Angelico, fa ca naiul,
Iar tu, draga Tony, mai,
Tine-asa din zurgalai!
Patru nuci si o gutuie,
Striga, Romanie, UE!
anamana123 spune:
multumesc, miri. m-am hotarat sa ma duc maine sa ma programez sa repet testul. am avut o seara de cosmar dar m-am mai linistit putin ca am tot citit pe net despre gravide care au patit la fel. sper sa se rezolve cu regim, daca e diabet gestational, ca tot ce vreau e sa-i fie bine fetitei. dar dupa cat stres am luat azi...cred ca i-am dat si ei cam mult! incerc cat de mult pot sa gandesc pozitiv.
da, ardeiash, ana ma cheama. asa ma si semnez. multam si tie pt urarea de bun-venit! n-am reusit sa citesc tot ce-ati scris dar cred ca v-am regasit bine si sanatoase (am vazut ca cineva a avut un accident de masina, dar ca ascapat cu bine. nu mai stiu cine ca sunt f sensibila in perioada asta si orice eveniment neplacut ma cam tulbura; asa ca prefer sa nu stiu detalii si am sarit repede peste...).
unde va intalniti voi la karaoke??! as vrea si io sa va cunosc dar nu stiu daca rezist intr-un bar unde se fumeaza.
dama, tu pe unde esti? nu mai zici nimic?
noapte buna tuturor (sper sa dorm si io!)!
ana si bebita
ardeiash spune:
api da.. am vazut ca te cheama ana.. insa nu-ntelegeam de ce ana mana!> de fapt
Bepii spune:
Fetele, deci karaoke s-a amanat pe 19 ian sa inteleg? E bine si asa.... mai asteptam inca o saptamana .....dar ma bucur pt ca o sa vina si Morgane cu Jan
Ardeiash, m-ai dat gata cu plugusorul tau !!! E tareeeee!
Deci acum poti respira usurata aerul de libertate, fara soacra si alte pisaloage.....Ma bucur pt tine
Da bine zicea Morgane: unde sunt veteranele noastre, Scumpi, Ror, Carmen....Hei Antwerpen, ce faceti? V-ati cufundat de tot in "solden-uri"? Apropo, cum stati cu shoppingul? Eu deja mi-am luat cate ceva cu toate ca mereu imi repet ca nu mai am nevoie de nimic dar cand intru in magazine si vad ce preturi au....nu pot rezista tentatiei. Si inca n-am fost decat intr-o parte din ele ca m-am impotmolit in primele unde am probat si rasprobat de m-a apucat seara . La capitolul asta sunt tare slaba, nu rezist tentatiei si mai am cateva motate (se stiu ele care)cu care daca apucam sa intram in magazine...sa te tii!!! Ce ziceti fetele care se stiu; ne vedem in vinerea asta pt un tur prin magazine? In Antwerpen sau Brussel, la alegere.
Abia astept sa ne vedem cu toate ca a trecut ceva timp si mi-e dor de voi.
Hai ca va pup si va doresc o zi buna