unshpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 27
ardeiash spune:
yoopiiiii!! am scapat!! am scapat!!am scapat!!am scapat!!am scapat!!am scapat!!
pana si de barbate-miu nu pot ascunde ca-s feriicitaaaaaa!!!!
si da... mergem si noi la karaoke!!!!
dar bai,, daca luci nu poate fi cu noi pe 12... de ce nu amanam pentru urmatoarea saptaman: pe 19,,, tare-as vrea sa-i mai vad mutritza lui jan cand masacreaza aia muzica franceza..
cine stie.. poate avem norocul sa-l gasim pe dansatorul nr 1 din belgia din nou!!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
la multi ani pentru ion.. al lucicai.. varianta belgiana a lui jan.. sa-ti traisca si sa-ti inflorasca!!
ioane, ioane ...
toata lumea doarme.. numa' eu nu pot sa dorm...
la multi ani si la alti ioni si ioane daca aveti!!
ninaM spune:
La multi ani Ionilor,Ioanelor si nu numai...
Multa sanatate si tot ce va doriti!
Ardeiash,eu sunt de acord cu schimbarea datei pt karaoke...pt mine e ok...ce ziceti fetele...schimbam data sa poata veni si Lucica???Este ok pentru voi?
Hai ca tre sa fug acum...s-a trezit fata...vb maine!
ardeiash spune:
bai... am uitat cadoul de craciun pentru voi... hi hi http://sasisa.ru/2006/12/29/esze_odna_superovskaya_flesh_otkrytka_k_novomu_godu_.html.. tre sa va scrieti numele.. nu uitati
morgane spune:
Ardeiash, multumesc in numele lui Jan. Uite cum s-a procopsit el cu zi de nastere. Si tata l-a sunat azi sa-l felicite, era asa de impaunat ...
Mah, cucuietelor, sunteti tare dulci. Ma simt magulita ca vreti sa schimbati data de karaoke. Pt mine nu era neaparat nevoie sa amanati, ci doar sa mai organizati inca o data. Oricum va spun ca m-ati dat pe spate si ca de-aia va port in inima.
Pupici,
anamana123 spune:
ne-am intors si noi aseara tarziu cu trinu' din romania. suntem bine, slava domnului! am venit fericita dar azi m-a sunat moasa sa-mi spuna ca mi-a iesit mare glicemia si ca tre sa repet testul si m-a tuflit! n-am chef sa mai fac iar analize; sa-mi spuna ce tratament tre sa fac si fac de acum, nu-l mai repet ca sa-mi spuna iar ca e cam mare glicemia...
in rest acasa leneveala maxima, am fost si la eco si umflatica mea e mare, bucalata si din pacate s-a intors cu capu-n sus.
acum imi e iar atat de greu sa ma obisnuiesc cu blegica noastra draga...
va pupam pe toate si anul asta sa va mearga din plin!
ana si bebita
anamana123 spune:
ne-am intors si noi aseara tarziu cu trinu' din romania. suntem bine, slava domnului! am venit fericita dar azi m-a sunat moasa sa-mi spuna ca mi-a iesit mare glicemia si ca tre sa repet testul si m-a tuflit! n-am chef sa mai fac iar analize; sa-mi spuna ce tratament tre sa fac si fac de acum, nu-l mai repet ca sa-mi spuna iar ca e cam mare glicemia...
in rest acasa leneveala maxima, am fost si la eco si umflatica mea e mare, bucalata dar din pacate s-a intors cu capu-n sus.
acum imi e iar atat de greu sa ma obisnuiesc cu blegica noastra draga...
va pupam pe toate si anul asta sa va mearga din plin!
ana si bebita
anamana123 spune:
scuzeeeeeeeee!
nu stiu cum am reusit sa-l trimit de doua ori!!!
cred ca oboseala e de vina!
ana si bebita
danyelana spune:
Salutare fetele,
Multumim si noi pt urarile de ziua de sf. Ion ca si al meu e tot Ion. Ieri am sarbatorit cu musafiri, cumnati si niste prieteni asa ca eu sambata si ieri dimineata am stat numai in picioare ca sa pregatesc. Aseara dupa ce au plecat am spalat vasele, am pus fata de masa cu detachant si m-am culcat ca nu mai puteam de oboseala. Nici nu am vazut "casnicele disperate" din cauza musafirilor.
Va pup pe toate.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
miri_mik spune:
bine te-ai intors anamana. cu glicemia nu e de joaca! pune mana si du-te la analize, nu te incapatana. si mie mi-a picat fata anul trecut cand m-au pus sa repet analiza si am trecut pe un regim drastic. dar a fost pentru binele lui bruno, si oricat de greu mi-ar fi fost, nu regret. si slava domnului, acu nu mai am pb cu glicemia. deocamdata. da-s purcica si mananc aiureli, asa ca...
io cu ionii... am dat-o in bara. da retroactiv, la multi ani, si ioanelor, ionelelor, oanelor, jani, jeani si derivate:)
sunt de acord cu 19. pt mine orishicand e bine, cat am mama aici, dupa aia, nu garantez. da poate ar trebui sa ne vedem si pe ziua mai motatelor, ca parca mi se facu dor de voi:))) ce zic "flamandele"? peste 2 sapt am examenele de fine de modul, poate sare cineva in schema sa vb cu mine? este ca sunt subtila?:)))))
noh, astept sa va vad pe mess:))
pusi pusi
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png