unshpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 26
danyelana spune:
Merci mualt Nina, voi intra pe site-ul lor.
Pupici
SARBATORI FERICITE
LA MULTI ANI
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
MadyG spune:
La multi ani,dragele mele !
Sa-mi fie rusine pt intarziere,dar sa stiti ca va urez din suflet un an in care ceea ce va doriti mai tare si mai tare sa se adevereasca,sa fiti sanatoase ,si voi si ai vostri ,sa vi se intample foarte des cate –o mica minune si sa aveti in fiecare zi cateva mici bucurii care sa va lumineze inimioarele,asa sa ne-ajute Dumnezeu !
Noi am petrecut un Craciun superb,cel mai fain de pana acum,noi doi ca 2 lovebirds ce ne aflam,(Danielutza,ca si voi,da’ sa stii ca buna alegere !).Dupa ce ne-am decis ca nu plecam in Romania,aveam de ales sa petrecem Craciunul cu rudele din Germania sau cu cele de la Huy,(in Wallonie) .Urmand insa indemnul inimii ,precum si sfaturile unui clasic in viata,-se stie ea ,care este…(by the way, s-a intors ,draga noastra,ca de Miri e vorba )-am hotarat ca vom sarbatori in doi,asa ca la astia din Belgia le-am zis ca suntem in Germ si invers.
De Revel,am zis sa mergem si noi la Ste Catherine,ca a fost concert ,dar ne-am intins cu pregatirile si eu cu imbracatul,asa ca nu am mai prins nimic,ne-am dus apoi sa vedem artificiile,pe care le-am vazut ,si inca dintr-un loc foarte bun,de unde le-am putut admira in toata splendoarea lor.Am plecat spre casa tare incantati , urmand sa ne piara tot entuziasmul pe drum.Dupa ce am stat vreo ora in metrou,blocati,gratie unor pustani carora li se parea fun sa se joace cu usile,ne hotaram sa iesim ,sa luam autobuzul.Cand am iesit de acolo ,jur ca am simtit un mare pietroi ridicandu-se de pe mine,ca incepuse deja sa mi se faca frica.Cand am zis ca nimic nu mai poate merge rau ,s-a pus o ploaie pe noi,fetelor,ca ce ploua cu galeata in tara de Sf Ilie e nimic.Am ajuns si acasa,pe la trei dimineata,ca autobuzul in care ne-am urcat unde putea sa mearga decat la Ninove,asa ca ne-a lasat la o buna bucata de mers pe jos de casa. Bunatate de cizmulite,pe care le gasisem eu frumos impachetate sub brad,aproape distruse,noi doi,uzi leoarca,mohorati si inghetati,asa ca sa-mi fie de bine cu ideea mea,ca eu am insistat sa lasam masina acasa,sa mergem cu metroul,ca e ceva deosebit,ca sa vezi ce misto,ma rog…
Asta a fost,din ciclul « Cu STIB-ul in noaptea dintre ani»,ca sa nu zicem ca nu am colindat noaptea pe strazi de Revelion.
In rest ,toate bune si frumoase,abia astept sa ne vedem !
Carmita ,da,scumpica ,venim si noi,dar vb noi pana atunci.
Va pup pe toate ,pa pa !
morgane spune:
Draga Nina, citeste acest articol !
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_7072/In/UE/doar/cu/buletinul.html ... (copy/paste pe net!!!)
Raspunde intrebarii puse de tine: [b]da, este nevoie de invitatie[/b]. Chiar daca Romania este membra UE, nu face, insa, parte din spatiul Schengen, iar regulile de calatorie in spatiul Schengen au ramas aceleasi (invitatie, asigurare de sanatate, pasaport sau carte de identitate).
Pupici,
anneoprea spune:
La multi ani pe 2007, sa aveti parte de tot binele din lume, sa fiti sanatoase si voioase! Iar noul an sa fie cu noroc, cu belsug, sa va umple sufletul de bucurii zi dupa zi si va aduca cit mai multe zile de sarbatoare ! Dumnezeu sa va ocroteasca pe voi, pe cei dragi ai vostri si casa voastra !
Va pup pe toate,
Anne-Oprea
miri_mik spune:
la multi ani!
raspund la apel ca daca mai tipati mult dupa noi n-o sa dorm la noapte:))
deci, am ajuns, intregi, in formatie super-completa, cu mama dupa noi. cu avion si taxi. taxi fu mai scump decat avionul. tocma ma intreaba "da cu cine vorbesti". mor incetuc da sigur. mai tre sa ameg daca iau lama la vene sau... ma spanzur de streasina ruginita din terasa:)
multe n-am chef sa masgalesc. nu mi-a tihnit acasa fix deloc. dar deloc. un revelion de babe, un craciun cu imaginea masinii faramitate pe creieri, o intoarcere costisitoare si perspectiva a 3 luni de groaza. bon, trecem peste. bruno e cel mai cel. cu ghetele lui de superbebe calca drept si tantos parca e tras cu cheita:))) in plus are o viteza de croaziera de invidiat, in 4 labute. mananca de sparge tot ce seamana cu mancare interzisa, ne-a terorizat cu "nu-nu" la mancare o vreme, acu zice "nu-nu" din cap de distractie. si toate le-a descoperit in romania. am adus o gramada d epoze si filmulete cu el. mai stie sa strambe din nas cand se distreaza si eu mor de ras langa el. pitiga si scoate ochi de cate ori are ocazia si tot comod e:)
nah, am zis tot, cred. vreau sa inceapa scoala. cred ca am uitat flamanda. si mai vreau sa ne si vedem undeva in lume pana nu ma ia dreaq cu totul la domicil:)))
muuuuuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png
ardeiash spune:
zizee: bine-ai venit printre pralinutze.. sper ca esti fondanta.. hi hi ..
fete: multam de griji pentru mine.. e tare bine sa te stii iubita... hai ca asta simt de la voi.. mai ca o sa aruncati cu rosii-n mine..
miri : bine-ai revenit si tu.. daca ai nevoie de umar pe care sa plangi .. mi-l ofer... ca tare mai stiu ce-nseamna tot ce zici tu!!! pup pentri booboo... vreau si eu sa-l vad in pozici!!! pliz
oana: mama.. la tine cand e viata asa ... obisnuita? ca totul pare aventura.. tre sa fie tare misto.. abia acum pricep de ce s-a-ndragostit piet de tine!!! ce zici: maine ai timp de noi??? in viteza venim... in viteza plecam...
nina : eu am calatorit cu blueair... anul trecut.. cand cu necazul!!! compania blueair are avioane cumparate cu tot cu stewardeze si piloti de la tarom... calatoria este cam acelasi lucru cu tarom-ul,,, au oarece intarzieri.. nu primesti de mancare.. doar un pahar de apa pe parcursul calatoriei.. .asta-i tot..
mai sa fie: cum adica costa 1 euro calatoria.. ca nu-nteleg??!!!
morgane: pup pentru ca esti dulce
bepii: ce faci ? te rabda inima sa nu ne scrii?
danyelana: pup si pentru tine
anneoprea: intra si tu mai des pe la noi.....
madym ror si carmita va pup si pe voi.. ca pe toate.... ma, am uitat pe cineva??
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Helloooo dragutele mele
Hai ca se pare ca intram in normal, ne-am repliat, apropape toate am semnat condica pe noul an si se pare ca toate suntem sanatoase, familionul la fel, evident au fost mici incidente dar important e ca suntem sanatosi si ca ne avem prietene si putem plange pe umeri in caz de probleme
Zizee, bine ai venit printre pralinutze . Am incercat sa aflu ceva despre tine dar nu-i nimic pe pagina personala si noi vrem sa stim ca dé, ca fetele.....curioase. Adica unde stai in Belgia si in Romania ca se pare ca faci naveta
Ardeiash, tot n-ai spus cand iti pleaca musafirele! Sper ca pana in 12 ian cand probabil vom merge la karaoke si cand vei avea ocazia sa sarbatoresti evenimentul plecarii lor
Miri, am vazut filmuletele cu Bruno si pozicile si vreau sa zic ca a crescut simtitor, e ditamai baiatul cu un vesnic zambet pe buze, frumos de-mi vine sa-l mananc si activ rau de tot pe dusumea. Ti-am zis eu sa in curand o sa-l prinde radaru'. Pupici dulci pe obrajorii lui dolofanei
Mady, voi ati avut una calda, una rece, adica Craciun frumos, Revelion la apa.....asta e, important e ca ati fost impreuna si va iubiti. Si noi am avut un craciun de basm si un revelion cam naspa dar ne-a trecut repede.
Nina, se pare ca nici revelionul vostru nu a fost ideal dar asa este la inceput, voi abia ati venit in Belgia, nu cunoasteti prea multa lume, aveti copilasii mici....dar lasa c-o sa-ti scoti tu parleala curand la karaoke. Vine pana atunci socrela ta? Daca da, atunci poate il luai si pe sot cu tine.
Danielana, poate ca anul asta o da Domnu si ne vom vedea si la fata ca virtual ne stim! Mai ales ca nu stai prea departe de Brussel, nu? Cand s-o mai incalzi vremea o sa incepem iar sa ne aranjam intalniri si sper ca vei veni si tu la una dintre ele. Dar tu deja te cunosti cu Ardeiash!!! Uitasem...
Oana, draguta, tu mi-ai amintit de primul meu an la schi in Franta cand am luat lectii o saptamana si cand am imbratisat braduti, schiori si alte chestii pe traseu. Sculatu' de dimneata, luat atobuz pana la centru de schi, carat ghete de o tona in picioare, ce mai, militarie!!! dar mi-a placut si in final am reusit sa schiez f bine mai ales ca am avut un instructor care imi facea ochi dulci si se ocupa in mod special de mine ca s-a prins si sotu care in ultimele zile a venit cu mine cica "sa-mi faca poze". Pe mine m-a amuzat situatia si m-am ales cu sute depoze ca ce altceva putea sa faca omu decat sa urmeze grupu si sa faca poze....
Abia astept sa ne vedem si sa schimbam impresii. Poate saptamana viitoare, ce zici?
Carmita, fetita draga, ce faci? ati ajuns cu bine acasa? Pareai asa de obosita dupa calatoria cu avionul......Vreau sa-ti spun ca ai o familie tare frumoasa si ne-am simtit tare bine la mama ta acasa. Poate ne vedem sapt viitoare si o aduci si pe Oana.
Scumpi, ce mai faci, nu mai zici nimic? Dara lasa ca o sa descarcam sacu' la prima intalnire care ar trbui sa aiba loc mai devreme ca sti cum suntem cand ne intalnim; vorbim toate deodata ca nu mai sti incotro sa intorci capul. Deci avem nevoie de timp sa putem fiecare sa ne zicem povestea.
Morgane, imi pare tare rau ca nu poti veni la karaoke, mai ales ca Swa il place pe Jan si avea cu cine palavragi, acu trebuie sa ma ocup eu de el ca sa nu se plictiseasca. Sper ca vor veni si alti barbati ca sa vorbeasca intre ei si noi sa ne vedem de ale noastre
Ror, tu ce faci dragutza? nu mai zici nimic? Sper ca vei putea veni la karaoke, da? Banuiesc ca acum esti intr-o perioada incarcata cu lucrul dar cand vei avea putin timp sa respiri, da-ne un semn si ne vom intalni, ok?
Hai ca iar am scris ca apucata in stilu-mi caracteristic!!!
Nu mai stiu daca am sarit pe cineva, daca da, sa ma ierte, eu va iubesc pe toate la fel
Acum va pup si va doresc un weekend super alaturi de cei dragi.
Pupici
ninaM spune:
Gata,am cumparat biletele pentru parintii mei...yuppy...vor veni la sfirsitul lui Martie...si vom petrece Pastele impreuna...
Ardeiash...m-am exprimat gresit...da,biletele costa 1 euro fiecare,la promotie,dar fara taxele de aeroport.Cu tot cu taxe au fost 200 de euro ambele bilete...dus-intors.Sunt asa fericita...abia astept sa-i vad!
Va pup pe toate si va doresc un week-end placut !
morgane spune:
Cu multa placere, Nina. Felicitari pt achizitionarea biletelor! Cred ca esti in al noualea cer. Pupa-i pe micuti din partea mea.
Bepii, i-am transmis lui Jan si spune ca el prefera sa se intalneasca cu Swa la barul lui cu cognacuri genuine :-)... Glumeste, bineinteles. Data viitoare suntem si noi alaturi de gasca.
Felicitari tuturor Ionilor, Ioanelor si derivatelor, azi de ziua lor!!!
Mah, fetelor, iar eram pe pagina a doua. Vreti sa vada Despe si sa ne ia de urechi?
Un week-end placut tuturor si nu uitati ca e luna soldurilor.
Pupici,