unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

La Multi Ani!!!!!!!!Un an superr, cel mai bun de pana acum va doresc tuturor!!
Ne-am intors ne-am intors, acu am casa cu rotile in sus ca n-am apucat sa fac curatenie de Craciun ci fac acum...
A fost ok in Tirol desi ma asteptam la ceva si mai si, zapada era putina si o mai ajutau astia cu tunuri artificiale sa fie mai voinica, munti ok cam ca aia ai nostrii dar in zona unde am fost noi prope de Garmish erau 150 de kilometri de pista si zeci de kilometri de telecabine, telescaune, telecanapele si alte teleferice. Si desi noi am ales un hotel dupa principiu 'cat de mare are piscina' s-a ales praful de innotat ca ne-am dus sageata la scoala de skySi asa , in plina vacantza , ne-am sculat cu alarma in fiecare zi sa avem timp sa papam si sa ne imbracam in cosmonauti (frate ghetele alea sunt niet te doeeennn!!)iar de la 10 la 16 eram pe pista cu lerarul si alti colegi kamikaze. Am cazut si am cazut, in toate unghiurile si pozitiile posibile (am pierdut si pariul, ca in prima zi ma dadeam rotunda ca acela din noi care cade primul trebuie sa ii dea celuilalt un cadou.....si al meu a cazut in 4 zile de trei ori iar eu de zeci de ori pe zi). Am intrat direct in lift fara sa vreau, ma indreptatm cu mare viteza spre o baracutza din asta noroc ca am oprit miraculos la timp si, in ultima zi am luat in bratze un bradutz, noroc ca era puiutz. Una peste alta a fost ok, nu stiu inca sa skiez dar macar am papat supa de galusti, strudel cu mere (traiasca austriecii nostrii din transilvania ca ne-au influentzat bucatarie nationala)
De Rev a fost naspa da deja m-am invatzat cu plictiseala de aici
Cand ziceati ca e karoke? Sper ca nu intr-o joi!!!!Daca e vineri sau samabata ma 'inscriez' si eu
Salutari tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Nina, m-am exprimat gresit. Antwerpen, Bruxelles, tot una-i, pt mine care stau la tara ... Chiar in vinerea aceea s-a nimerit altceva si nu putem veni, dar n-au intrat zilele-n sac.
Oana, tare m-ai distrat cu pataniile tale. De ce nu-ti scrii, mama, memoriile, ca talent ai, si haz, nu mai vorbim.
Ardeiash, am gasit faina de ciabatta la Aldi, la noi in sat, si iese o minune. Mai am si faina pt paine intermediara, cu seminte de floarea soarelui, pe care ti-o recomand cu caldura. O bate p-aia de ciabatta. Da-le afara din casa, daca nu stiu sa se poarte! stii tu pe cine. Eu cred ca le roade invidia si nu stiu ce sa zica sa te raneasca. Fa-te ca nu-ti pasa. Apropos, cand pleaca?
Mirii !!! Bubuuu!! Stie cineva ceva de ei?
Au fost zilele astea niste reportaje pe Canvas si inca un canal, despre romanii care pleaca in cele strainatatzuri la munca si al doilea despre tigani. Nu le-am vazut, dar mi-au spus colegii. A urmarit careva dintre voi emisiunile?
Va pupacesc acum si sper sa aud cat mai multe despre voi.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele.Ce liniste pe aici pe la noi...am gasit subektu` la pagina 2...dar scriu eu repede sa nu vada Ardeiash, ca se supara pe noi...

Mergi la inceput

Buna fetele.Ce liniste pe aici pe la noi...am gasit subektu` la pagina 2...dar scriu eu repede sa nu vada Ardeiash, ca se supara pe noi...
Ardeiash,ce faci...esti bine?Nu ai scapat inca de musafiri?Uite un de la mine...cred ca ti-e tare greu,dar scapi tu de ei...doar n-o sa stea tot anul...si cit priveste comentariile lor rautacioase,nu le da atentie...sunt invidioase!
Miri,Bubu,ati sosit?Mai eu stiam ca vin Joi,adeka ieri,cu avionul ...hai Miri,da-ne de veste sa nu ne mai facem griji...
Carmen,tu cind vi?Sau deja esti aici??
Oana....super!Numai vacante cu peripetii ai...impotant e ca te-ai simtit bine...nu?Vreau si eu la ski...
Ok...acum vreau sa va intreb ceva....vreau sa o chem pe mama la mine,prin martie,mai trebuie sa-i fac invitatie?Ca viza stiu ca nu mai trebuie,cu integrarea,dar nu stiu nimic despre invitatie...ma ajuta cineva?Apropos...am gasit bilete de avion cu 1 euro,la blue air,dar am auzit numai lucruri rele de ei...si nu stiu ce sa fac...sa iau,sa nu iau...voi ce stiti?Sunt chiar asa "periculosi"??
VA multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Va pup si va doresc un week-end placut si insorit!

Mergi la inceput

Ups...tot eu.Am trimis de doua ori o parte de mesaj....scuze.
Oana,treaba cu karaoke e intr-o vineri...deci vi.
Gata...va pupicesc si mi-e dor de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

salut si eu pralinele belgiene. da' de ce 11, ca-mi pareti mai multe...?
oricite-ar fi, sper ca mai e loc pentru una in balotin :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nina nu iti face probleme, ca stiam ca nu vrei sa zici nika negativ. Numai ca nu am reusit sa inteleg ce vrei sa zici exact
Cat despre Blueair mai bine o intrebi pe Robertina ca e a zburat cu ei ultima oara, dupa ultima noastra petrecere.

Ardeiashule subscriu la ce zic fetele, sunt doar invidioase. O colega de a matusii mele are totul la dublu in comparatie cu matusi-mea: ea are apart cu 2 camere, matusi-mea garsoniera; ea are nu stiu ce masina straina, matusi-mea solenza si tot moare de ciuda cand isi ia matusi-mea ceva nou. Sincer nu o sa inteleg persoanele astea niciodata, da` in fine ideea e ca unii oamenii asa sunt si cu asta basta.

Oana sper ca nu ai capatat prea multe vanatai la scoala de sky. Nu te-a filmat Piet sa vedem si noi?

Mady deci e hotarat veniti si voi la karaoke, da?

Mello motanelul iubit

Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nina am uitat sa iti raspund la intrebare, da am venit pe 2 ianuarie.

Zizee bun venit printre noi 11 este numarul topicului pe care Ardeiash intr-un mod glumet l-a numit praline. La un moment dat probabil chiar eram 11.

Mello motanelul iubit

Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Nina in ce perioada ai gasit bilete asa ieftine la blueair ca si eu vreu sa merg in martie o fuga pana in tara. Pe 23 mart e ziua mamei mele, implineste 50 de ani si as vrea sa-i fac o surpriza sa fiu acasa atunci, si daca e asa ieftin mai ca as pleca cu ei.

Zizee, bine ai venit printre noi. Suntem 11 praline pt ca am ajuns la al 11-lea subiect deschis (daca te uiti pe prima pagina vezi link-uri catre celelalte 10).

Pupici

SARBATORI FERICITE
LA MULTI ANI

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Danyela,eu am gasit in perioada 26 martie-23 aprilie...1 euro si la dus si la intors...am ales perioada asta ca vreau sa fie aici cu noi de Pasti... mai devreme nu stiu...incearca si tu pe site la ei ca au promotii...
Nu stie nimeni care e treaba cu invitatia???
Zizee,bun venit printre noi!Inca o bombonica la cutia cu praline.Sper sa-ti placa de noi si sa ne ramai alaturi...
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput