unshpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 24
ardeiash spune:
fete dragi: iaca.. m-am adunat si eu de pe praguri furculisioneshti.. si vreau sa va zic" va iubesc!!! multumesc mult pentru mesaje!
sa aveti un an mai bun ,,,, si limbaritza! hi ! hi !.. adik.. sa intrati mai des la vorb--aici!
s-auzim numai de bine! si
ninaM spune:
Hop si eu....bine v-am regasit dragele mele!LA MULTI ANI!Fie ca Noul An sa va aduca sanatate multa si tot ce va doriti!
De Revelion am stat acasa,cu sotul si piticii...pe la 11 am plecat in Grand Place sa vedem artificiile si chiar inainte de start,copii ne-au adormit in brate...si am stat cam 30 minute,cit au tinut artificiile.A fost frumos,lume multa si agitatie mare...A doua zi am stat cocosati si eu si sotu,de la caratul in brate al piticilor...Cam asta a fost la noi...fara prea mare agitatie.
Voi?Sper ca v-ati distrat...asteptam povestile...
In legatura cu karaoke....ce ziceti de 12 Ianuarie???Pina atunci vin si fetele din Romania si inca nu se duce atmosfera de sarbatoare....ce ziceti?va uitati in agenda si dati de veste...
Miri si Tania au spus deja Da...mai asteptam amatoare...aaa si Carmen e pe lista.
Hai ca fug la pitici acum...le e foaaaameeee!!!!
VA pupicesc!
scumpi spune:
"LA MULTI ANI!!!" fetele mele dragi . Noul An sa va aduca multe, multe bucurii si impliniri.
Noi am petrecut Revelionul in doi, ca doi porumbei , a fost fff. frumos, la 12 noaptea am mers pe balcon sa vedem artificiile, dar nu se vedea mare lucru asa ca am fugit in Groenplaats unde am mai prins ceva si am venit acasa chiar la timp inainte sa inceapa ploaia torentiala.
Nina draga si eu subscriu la karaoke. Iti dai seama ca nu lipsesc de la asa eveniment. De-abia astept sa rupem iar scena in doua
Va pup dulce si va doresc o saptamana frumoasa
morgane spune:
La multi ani, fetelor, sa fiti iubite, fericite, respectate si pretuite, de cei dragi voua.
Felicitari cu ocazia intrarii in Uniune. Sper sa fie de bun augur ...
Calatoria la Roma a fost foarte placuta, cu toate ca ma intrebam daca nu sunt cumva in tara, ca tare des mai auzeam vorbindu-se romaneste. Peste tot. Primul impact a fost, totusi de repulsie, ca e un oras murdar si periculos ... chiar in prima seara am fost martorii unei cafteli, cu altii care tineau de "sase", cu noi trecand printre ei ... si eram la numai 100m de hotel. Si vreau sa spun ca nu era "Formula 1". A doua zi fata mea a refuzat sa mai iasa din hotel si cerea sa mergem acasa. Bon. Am pacalali-to noi cumva si dupa cateva zile nu mai dadea importanta mucurilor de tigare de pe caldaram (in Italia e interzis fumatul in cladirile publice), claxonatului la semafor si traversatului pe culoarea rosie ... Insa la fiecare colt te intampina un vestigiu si o opera de arta. Este un oras al contrastelor, dar care se aseamana asa de mult cu multe de la noi ...
Nina, imi pare rau ca trebuie sa dau forfé, dar pe 12 ian. nu pot veni in Antwerpen. Insa va doresc sa va distrati cel putin la fel de bine ca data trecuta si sa puneti si un referat pe forum, sa "traiesc" momentele.
Miri, te-ai intors de pe plaiurile mioritice? Cu ce? Cum? sunteti cu totii bine?
Oana, te-ai intors aus Tirol? Cum fu?
Ardeiash, mai ai mosafiri? Sunt de gasca sau nu?
Fete, va las si va pupacesc, tzoc, tzoc!!!
ardeiash spune:
sara buna!
vaz ca-ncepem sa ne strangem din nou...
la karaoke se merge la antwerpen? sau n-am inteles eu bine??? ca dac-ar fi in bruxelles m-as incumeta si eu!!!
morgane: multam de intrebare: musafirii n-au plecat cu 1 cu 2.... te sa-mi faca inca parul cret si ficatul mare!!! tocmai m-am certat cu ele.. ca cica ma-mbrac prost!!!?? ziceti si voi!> ce tupeu!!
si la urma.. ca tot am intrat in mana urarilor ... una care-mi place mie:
Anul nou...o bucurie viata toata sa va fie! bani, masina, tot ce vreti... sanatate,'nalti nameti, nu-i de-ajuns sa le doresti. tipa, lupta, da-ti din coate asa le obtii pe toate!
hi hi
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
La multi ani tuturor si va urez sa aveti parte de un an minunat pe toate planurile!
Nina subscriu si eu la karaoke, imi pare rau ca nu poti veni si tu Lucica Nina da` eu nu inteleg ce ai vrut sa spui cu ' aaa Carmen e si ea pe lista' te refereai la faptul ca deja ti-am zis ca si eu ma gandeam la un karaoke sau la faptul ca si eu sunt invitata?
Si noi am avut parte de un Craciun si Revelion rustig, in familie, insa ne-am simtit bine
Lucica ce sa iti zic, nici nu ma mira experienta ta mai mult sau mai putin neplacuta din Roma. Cat despre mucurile de tigari, sa stii ca in curand va fi la fel si in Belgia, pentru ca a fost interzis deja de la 1 ianuarie fumatul in restaurante. Asa ca cei care vor sa fumeze, o fac in fata restaurantului: clienti, personal etc.
Mady, Ror va multumesc mult de urari
Ardeiasule scuze de botez ma gandeam la o prietena de a mea din Romania
Va pup
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
danyelana spune:
La multi ani! si tot ceea ce va doriti pe anul acesta sa se implineasca.
Noi am petrecut Craciunul si Revelionul aici, cu cumnatii (Craciunul la noi si Rev la ei ca sa impartim munca). Ne-am distrat destul de bine si pot sa zic ca pt noi incepe runda a doua la distractii. Am inceput sa invatam pt examene (chiar acum al meu sot e plecat la exam si nu a dormit toata noaptea ca sa repete) asa ca suntem tare prinsi.
Pupici.
SARBATORI FERICITE
LA MULTI ANI
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ninaM spune:
Carmencita,iubita...am vrut sa spun ca stiam deja ca tu vei veni...doar am vorbit si am pus tara la cale...asta am vrut sa spun cu "esti si tu pe lista"...scuze pt neintelegere...
Lucica,imi pare rau ca nu poti veni si tu....poate cine stie...pina atunci se elibereaza programul tau si vi si tu...asteptam vesti!
Ardeiash,nu e in Antwerpen...cred ca a inteles Lucica gresit...tot acelasi loc unde am fost data trecuta,in Brussel.Mi-a placut acolo si atmosfera e super...si cu noi pe ring e si mai super...
Miri...ai ajuns?Da-ne un semn...
Scumpi...Ror...ce faceti??Asteptam vesti de la Ror...hai la karaoke...Scumpi deja a dat verdictul...vineeee....
Am vb si cu Madi si s-ar putea sa vina si ea cu sotul...ye...ye...hai sa fim gasca mare...
Ok...acum tre sa va las...Reina e pe calculator si nu mai pot scrie...
Pup toate fetele...o zi buna!