unshpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 23
ardeiash spune:
[i
si un calduros La multi , multi ani sanatosi si plini de dragoste
zmuah!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
in caz ca nu mai am timp sa va urez la multi ani pentru noul an... o fac acum: sa vi se implineasca toate visele si sa fiti iubite!!!
pup de pup la toate-n parte... pe amnadoi obrajorii.. si o imbratisare calda !!
s-auzim numai de bine! si
scumpi spune:
Ninuta draga LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita, iubita, implinita, sanatoasa si la fel de frumoasa si plina de viata ca si pana acum. Numai si numai bine in noul an ce vine. Multi pupici dulci si petrecere frumoasa!!!
danyelana spune:
pentru Nina si fie ca toate visele sa iti devina realitate, sa fii iubita si fericita alaturi de sot si de copii.
Pupici multi.
Daniela
CRACIUN FERICIT
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
MadyG spune:
Draga Nina,iti doresc din suflet ca ziua ta sa-ti aduca multa fericire ,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta! Soarele care straluceste azi atat de frumos pe cer anunta ca va veni un an super pentru tine si la fel iti doresc si eu,un an in care sa ti se adevereasca toate visele!
La multi ani !
Te pup cu mult drag!
ninaM spune:
Dragele mele,va multumesc din suflet pentru urarile voastre si pentru faptul ca v-ati amintit de ziua mea,cu toate ca voi m-ati sarbatorit deja la Miri...si ca sa ma revansez,va invit pe toate la Karaoke...partea a doua...acelasi loc unde am fost data trecuta.Ce ziceti...va bagati???Stiu ca sunteti ocupate zilele astea,dar dupa anul nou,in Ianuarie,am putea iesi...nu?Fac cinste!Astept sa-mi spuneti daca va incinta ideea si sa stabilim o data,cind toata gasca e disponibila!
Azi mi-am sarbatorit ziua acasa,cu sotul si nazdravanii mei...de dimineata i-a spus Reiji lui Alex ca azi e ziua lu' mami si el a venit la mine si mi-a zis:mami,te iubesc de ziua ta!...m-am topit toata...ce altceva mi-as putea dori?
Acum as vrea sa va urez si eu un An Nou fericit,imbelsugat si plin de bucurii si impliniri...Tot ce va doriti si LA MULTI ANI!!!!
Va pupacesc pe toate in parte si petrecere frumoasa de Revelion...
PS:Cineva acolo Sus ma iubeste...azi a iesit soarele si a fost o zi superba,dupa atitea zile mohorite...merci Madi!
ror spune:
Nina draga, LA MULTI ANI si din partea mea, cu intarziere... Sa fii fericita, sanatoasa, iubita vesela si optimista!!!!
Te pup si te imbratisez,
Ror
danyelana spune:
LA MULTI ANI
tuturor fetelor si familiilor din dotare. Fie ca noul an 2007 sa va aduca multe bucurii si impliniri in toate domeniile.
Distractie pe cinste in noaptea aceasta.
LA MULTI ANI
SARBATORI FERICITE
LA MULTI ANI
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Bepii spune:
Bine v-am regasit si la multi ani la toate fetele de pe forum si de pe DC si un calduros "bun venit" tarii noastre dragi in marea familie a Europei. Sa fie intr-un ceas bun !!!
Eu azi am ajuns acasa de pe meleaguri natale si mi-s franta de oboseala. S-a acumulat de pe o zi pe alta, mi-a fost dor de patul meu, de confortul de acasa si de voi. Desigur ca si acolo a fost frumos, mi-am vazut parintii, familia, prietenii, am petrecut frumos impreuna mai putin revelionul care a fost cam naspa, dar am trecut si peste asta.
Acum sunt acasa cu bateriile incarcate si gata s-o luam de la capat de unde ramasesem.
Nina, desi e cam tarzior pt ca n-am avut internet pe unde am fost sau daca am avut vreunul pe la prieteni n-am avut timp si chef sa intru pe net pt ca preferam sa petrec cat mai mult timp cu ei. De aceea iti urez acum in al 12-lea ceas un calduros LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa, viata sa-ti ofere muuuulte bucurii si liniste sufleteasca alaturi de familie. Si sa ramai la fel de frumoasa sufleteste pana la adanci batrineti
Iar in ceea ce priveste karaoke, eu subscriu cu drag si entuziasm, numai sa fixati ziua.
Fetele, voi cum ati petrecut de sarbatori? Se pare ca nu prea ati avut ragaz de vreme ce forumul nostru a fost mai rarut vizitat. Sper ca v-ati distrat si ca ati fost inconjurate de multa dragoste si caldura.
Noi am petrecut un Craciun f frumos aici acasa impreuna cu familia. Cred ca a fost cel mai frumos Craciun incepand cu mancarea, atmosfera vesela, calda si intima, buna dispozitie a tututror si nu in ultimul rand cadourile care au curs din belsug pt toata lumea.
Doar revelionul nu prea a fost stralucit dar am trecut usor si peste asta. Amanuntele le vom povesti la prima intalnire.
Acum va las dar voi reveni curand cu forte proaspete si chef de scris.
Va pup si va dorezc un an nou cu sanatate, plin de bucurii si succese. LA MULTI ANI!!!
Pupici,
miri_mik spune:
fetelooooooor! ati tras chiulul, nu e bine s aincepeti anul cel nou lenese! puneti mana si masgaliti! abia astept sa mergem la karaoke! uite partea positifa si aspectul placut al carabanirii mamei mele dupa noi!
am zis la multi ani? de nu, o fac acu. am trimis eu neshte sms da nu mai jtiu la cine ajunse si la cine nu. multumesc pe aceadsta cale gagiciurilor mele de nadejde care au trimis mesaje de drag:) roruts si vicentia, sunt un natang, nu dadeam de nr voastre de tel, da voi ma iertati ca tot va iubesc:)
de sarbatori acasa, iacs, de revelion acasa, ndah, da acu vreau acasa acasa:) sa hne vedem curand la .... karaokeeeeeeeeeeeee!
acu pup si fug la film, muah muah
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png