unshpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 22
morgane spune:
La multi ani, Alex poznas! Sa cresti mare si voinic. Sper ca nu te superi pe mine, ca abia azi am deschis pc-ul.
Dar ce citesc eu? Miri, ghinionul a vrut sa va-ncerce, dar nu se poate sa va strice atmosfera de sarbatori. Tabla-i tabla, Silvian nu are nimic, asta-i important. Si Bianca avea probleme cu burtica pe meleagurile natale ale mamei ei, pt ca aici era invatata sa manace plastice si nu mancare adevarata. Isi revine el, bubulinul.
Ce-o fi facand Despe a noastra?
Fete, va urez un Craciun de basm, alaturi de cei dragi fizic sau virtual si sa ne revedem cu bine anul care vine, ca minoritate a tarii proaspat intrata in EU.
Pupici,
ardeiash spune:
acum am citit si eu cu intarziere! sunt greu incercata.... nu mai pot!!! multam celor ce se gandesc la mine!!!
alex: mama .. acum am intrat abia sa vaz si eu>>> la multi multi ani fericiti!
miri: pupa-l pe silvian din partea noastra! Doamne ajuta ca totul s-a terminat cu bine... cu ce va intoarceti acum??? daca nu e prea devreme sa intreb?!
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
curaj ardeiash! asa ca de la o incercata la alta! ca doamne, sa nu vorbesc cu pacat, da greu e si cu propria-mi mama langa mine! da ne adaptam, prea ne-am obisnuit sa fim de capul nostru> putina disciplina cherie:) deocamdata venitu acasa nici macar nu are vreo varianta conturata... poate doar cu avionul, dar asta o sa incepem sa lamurim abia de miercuri incolo ca romanul, tot roman frate, sta acasa aproape o saptamana intre sarbatori:)
pupizez, si sa nu uitati ca in Ajun de Craciun, la 12 noaptea vorbesc toate animalele, poate va ascultati pisoii sau cateii spunand povesti:)
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png
danyelana spune:
Ardeiash, sunt alaturi de tine ca stiu ce inseamna sa ai astfel de rude in casa. Curaj, ca nu mai e mult si placa acasa la ele, si atunci sa te tii.
Miri, imi pare tare rau de accidentul vostru dar, asa cum au spus si fetele, bine ca sotul tau nu are nimic si sunteti voi sanatosi. Cat despre Bruno, e cu siguranta de la schimbarea de are si de apa, poate chiar de la mancare. Si eu mai am probleme cu stomacul cand merg in tara.
In rest, la toate pralinutele le doresc sa petreaca frumos aceste sarbatori si sa le fie sufletul numai lumina.
Pupici.
CRACIUN FERICIT
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
ce fac pralinutzele? ce v-a adus mosul???mie mi-a adus multe... si frumoase!!! la fel si lui fiu-meu.. al meu ... mai putintele.. ca nu a fost cuminte.. asa ca noi!!
cred ca sunteti in delir zilele -astea!!! mancati sanatos si cu cumpatare!!! hi hi hi .. eu asear' am amestecat cam asa: .. ca sa vedeti inconstienta : tuica fiarta, vin rosu de butuc, amaretto, vin rose .. si a iesit un cumplit rau .. cu stare de ameteala, greata si dureri,, dar ce zic,,, zvancniri ale creieruluiu... arca-mi pulsa, nene.. mi-afost cumplit de rau.. dimineata acum m-a intrebat a lmeu daca sunt mahmura!!!! si eu culmea .... nu ma imbatasem!?!
nina: e faci mama? pe un' petreci??
dar cellalte?? mi-e dor de voi!!!
ardeiash spune:
pebtru amatoarele de animalute..
http://www.youtube.com/watch?v=Iyl3cA52nQ4
ninaM spune:
Buna dragele mele!Multumim mult pt urari...Alex si-a serbat ziua si la gradi si acasa si a fost super incintat.Acum e bolnavior...si Reina la fel.Si ei,ca si Bruno,au diaree si Alex vomeaza tot ce maninca....sunt disperata!Cred ca e vre-un virus ceva...
Miri,bine ca sunteti sanatosi cu totii dupa asa aventuri...Aveti grija de voi si insanatosire grabnica lui Bruno.
Ardeiash,suntem pe baricade...acasa cu copii.Cu vremea asta n-am indraznit sa iesim nicaieri...si astia mici bolnaviori....offf...offff...Tu,cum esti...bine?Sanatate multa si rabdare...ca stiu ce e pe capul tau...in curind imi vine si mie soacra si sa vezi atunci...
Inca o data multumesc fetelor ca v-ati adus aminte de ziua lui Alex si va doresc o saptamina frumoasa,alaturi de familii si cei dragi!
Va pupicesc pe toate!
ardeiash spune:
nina: ce rau imi pare! a\i fost la medic sper.. asa a patit ai al meu baietel,, dar la el era de la dantura... isi schimba dintii.. insa in brussel, datorita faptului ca sunt multi straini .. arabi si alte natii dubioase.. exista si virusi pe masura... din pacate fiecare-si aduce microbii din tara lui si ... iese un amalgam .. ce nu prea poate fi depistat de medici... mie pana la rma, anul trecut nu mi-au dat nici-un diagnostic.. trebuie atentie mare , caci aici circule un microb urat de enterocolita... mergeti la medic..
sanatate maxima!
carmita_baby spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca la muuuuuuuuuuuuuuulti ani, cine sa traiasca, cine sa traiasca la muuuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani... Nina sa traiasca, Nina sa traiasca Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllltiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiii!
La multi ani draga Nina iti urez numai fericire, sanatate, dragoste si numai bine in noul an din viata ta! Sa ne traiesti!
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!