unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: multam fain pentru declaratia de dragoste... m-a emotionat ! iti doresc asemenea.. si tie si lui swa..
azi am avut noroc si am gasit si eu bradutul mult visat . l-am achizitionat la pretul de 20 de euroi... n-am mai stat pe ganduri.. nu mai merita sa bat atata drum..
pupici si spor la treaba!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Drum bun la fetele care pleaca in tara.
Craciun fericit la toate si sa va bucurati de caldura sarbatorilor alaturi de cei dragi voua.

Pupici.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Dragele babei (si sper si ale Mosului:))
Mai sunt doua zile si putem din nou spune 'asta-i seara de ajun' noaptea in care s-a nascut Isus! Pe oriunde va aflati, in tzara cu familia, aici cu familia, in vacantza, oricunde ati fi sa aveti 'Sarbatori Fericite',sa fiti vesele si sa traiti din plin aceasta perioada atat de frumoasa a anului!!!!!!!!!!
Copilasilor pralinutzelor le doresc un Mos Craciun cu un saac maare si incapator ca sa le poata aduce cat mai multe cadouri!
Nu uitati - poze poze- ca data viitoare cand ne intalnim sa putem savura si noi cele care nu am fost in tzara bucatele romanesti (fie doar si in poze;);))
'Craciun Fericit' tuturor!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Nina pupici lui Alex de ziua lui acum am vazut ca astazi este ziua lui!!
'La multi aniiiii', sa creasca mare, sanatos,frumos nu mai zic ca deja e:)sa va bucure sufletul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pupici numai pentru Alex de data asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

La multi ani pt Alex si sa creasca mare si sa va bucurati de el.

Pupici

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI!!! pt. ALEX, Nina. Sa creasca mare, sanatos si sa va incante sufletele. Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Alex LA MULTI ANI! Sa cresti mare, sanatos si voinic Sa iti traiasca frumusetea de baiat Nina!

Mello motanelul iubit

Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sa pupam fetele cu frig de romania:)
nu-mi arde de ras, da nu-i bai o sa treaca.
la multi ani alex! sa cresti mare si sa o iubesti pe mami macar si jumate din cat te iubeste ea si ai sa fii un om deosebit!

am ajjuns, la destinatie. drum greu, obositor dar fara peripetii. pana aici... ca aici ne-a facut unul masina cutie de conserva, deschisa cu cutitul, cu silvian in ea. el n-ar enik, doar o spaima, cand a vazut ca se urca un camion pe el, in schimba masina... poate ca nu o s-o mai vedem, nici in poze, ca n-am facut poze cu ea:) sa zicem ca fiarele-s fiare si pana la urma nu conteaza. bine ca silvian e bine! si ca n-am fost si noi in masina...si ca nu s-au intamplat mai multe sau mai rele.

bruno... e cu probleme. nu mananca, vomeaza tot si face diaree. e vesel el dar... mbon, alta bataie de cap:) trecem si peste asta:)

si cum bine zicea bepii... tragem o linie sub 2006 si sa dea Domnul ca urmatorul sa fie unul mai bun si sa ne regasim pline de entuziasm si dor una de alta, si s-o punem de-o intalneala linistita sa despicam firele in 5.

Sarbatori frumoase fetelor, pralinutelor!
muuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Nina, La multi ani pt Alex, sa-ti traiasca, sa aiba parte de multe bucurii, impliniri si tot ceea ce-si doreste sa i se implineasca.
Miri, fetita draga, da' mare necaz s-a abatut pe capul vostru acolo in tara.....dar asa cum spuneai, bine ca Silvian e sanatos si ca n-ati fost si voi in masina! Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi putut sa fie. Deci luand partea buna a lucrurilor, ati fost norocosi. Iar starea lui Bruno, probabil ca a schimbat mediul si de-aia are diaree, dar e bine ca e totusi vesel mancal-as eu pe el de copil bun si frumos. Cu toate aceste probleme, vad ca esti optimista, bravo, asa sa fi, si sper ca macar sarbatoarea de craciun sa va tihneasca, sa va bucurati de ea si de anul nou de asemenea. Va doresc sa fiti sanatosi, sa va intoarceti cu bine acasa si sa dam la spate toate neajunsurile din anul care va trece curand. Sarbatori fericite
Carmen, va doresc drum bun in tara, sa petreceti un Craciun ca-n basme alaturi de cei dragi si sa le transmiti toate salutarile mele de bine si sanatate intregii familii. Ne vedem pe 2 ian.la aeroport
Acu trebuie sa ma duc sa mai pregatesc ceva pt maine, sunt atatea detalii de pus la punct....
Va pup si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dragele mele,

Va doresc un Craciun frumos, frumos sa fiti fericite si sa petreceti cat mai bine, sa va bucurati familia si prietenii cu prezenta si frumusetea voastra sufleteasca!!!

LA MULTI ANI lui Alex, sa creasca mare, sa fie frumos, destept si bogat!!!

Miricel, astea da peripetii, bine ca Silvian e intreg si nevatamat. Cat despre Bruno, sper sa se refaca repede cu burtica.

Va pup, va doresc spor la cumparaturi (daca mai aveti de facut) si la pregatiri.
Ror

Mergi la inceput