unshpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 20
danyelana spune:
Fie ca Sarbatorile sa va aduca tot ce va doriti si sa va umple sufletele de bucurii si lumina.
Pt toate fetele care pleaca in Romania le doresc drum bun si sa se bucure de Sarbator alaturi de familie. Noi nu mergem anul acesta (e primul Craciun pe care il vom face aici si nu acasa la parinti).
Despe, mult curaj sa poti suporta vizitatorii din tara.
Pupici la toate fetele.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ardeiash spune:
multam fete pentru suport... chiar am nevoie.. e de-a dreptul stresant!!!
vad ca plecati multe in tara.. sau din tara// asa ca :
va doresc o iarna frumoasa.. ca-n povesti: cu fulgi de nea si multa caldura sufleteasca... dragoste din belsub , cadouri minunate pentru sufletele voastre frumoase...dorinte implinite, vise realizate si sanatate deplina !
s-auzim numai de bine! si
ror spune:
Dragele mele,
Iata ca m-am reintors de pe plaiuri mioritice tocmai cand alte fete s-au hotarat sa plece. De fapt m-am intors duminica gata obosita dupa asteptari prin aeroport si gari. Experienta cu Blue Air nu a fost una tocmai placuta, dar daca n-as fi incercat, n-as fi stiut.
Acasa la mama e...acasa si cu asta cred ca am zis totul. Cele doua saptamani au trecut atat de repede, mi-ar fi trebuit cel putin o luna ca sa-mi pot vedea toate rudele si prietenii si sa mai am timp si ptr mine. Una peste alta, m-am simtit bine si am plecat de acolo cu o usoara nostalgie.
De luni am intrat intr-un ritm infernal la servici, asa ca la sfarsit de an, cand multe lucruri trebuiesc finalizate, incat abia mai am timp sa respir. Colega mea a plecat in concediu si m-am pricopsit si cu job-ul ei.
Cumparaturile de Craciun ma asteapta, probabil ca vor fi facute pe ultima suta de metri, adica sambata dupa amiaza, iar bradutul sper sa-l cumpar si pe el si sa-l impodobesc duminica seara.
Fete dragi, trebuie sa va spun ca si eu si Piticu' ne-am simtit minunat pe 2 decembrie, avand 2 gazde deosebite, pe Miri si Silvian si degustand preparate minunate (la care doar indrazneam sa visez)pregatite cu dibacie si efort de Mady si sotior. Asta nu inseamna ca salatele si chiftelutele au fost mai prejos.
Baiatul meu mai ca se indragostise de Bruno si nu mai voia sa-l lase din brate.
Sper ca am depasit cat de cat testul timiditatii.
Eiii.... intre gazde bune, musafiri frumosi, voie buna, cadouase...super frumos.
Morgane, portofelul a fost luat din HK, ca o fi facut in Bangladesh, China, Thailanda n-am de unde sa stiu, dar mi s-a parut interesant.
Ardeiash, mai sa nu te recunosc dupa nik
Miricel, multumesc.
Pupici fetelor ptr urari, vacanta placuta fericitelor si va doresc sa aveti parte de un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa pasiti cu dreptul in Noul An 2007, sa fiti sanatoase, norocoase si iubite!!!!
Va pup,
Ror
morgane spune:
Buna seara, fete,
Mama, ce de ati mai scris. Sa stiti ca am citit tot. Ia sa vada acum daca mai tin minte.
Ardeiash, la mai mare. Bafta si sa petreci cat mai frumos si util cu familionul. Ti-ai luat brad pana la urma? Am fost intr-adevar in Germania weekendul trecut si luni vom pleca la Roma. Stiai tu ceva. In Germania nu am facut poze, dar stiu ca am mancat sushi de m-am umflat. Nu stiu cum se face de au sushi-bar la toate colturile, dar eu tare m-am bucurat. Atmosfera de sarbatori, mirosuri adecvate (poate ca prea mult a scortisoara si anason), oameni zambitori ... Vineri a fost petrecerea de la serviciul lui Ion si ne-am preumblat cu un autocar prin coclauri impreuna cu colegi din toata Europei, ne-am ratacit de cateva ori (caci soferul nu avea habar unde trebuie sa ajunga) poposim, de ma bateau gandurile ca ne duce la vreun "gas chamber". Am rasuflat usurati odata ajunsi si ne-am indreptat spre sala de receptie, intr-o galerie cu exponate de ceramica de Karlsruhe, cu valoare artistica intre 400,- EUR si 2.700,- EUR, de am ramas BOB toata seara si l-am tinut si pe Ion strans de brat sa nu se clatine in directia vreunuia.
Masa festiva s-a tinut in vechea fabrica de ceramica, cu sharm propriu, dar fara incalzire ...
Oana, iti mai produce masina par? Ca as vrea sa cumpar sa-mi fac extentions, ca nu-mi da pace tunsoarea asta, ŕ la paj.
Oricum, petrecere frumoasa in Tirol si la apré-schi!
Mah, Bepii, nu ma indoiesc ca ai fost cea mai sexy din adunare, cu rochita ta cea noua, rood.
Miri, Ion stie ca pleci acasa cu machineta. Asa-i? Mama, ce-as vrea si eu. Azi am primit felicitarea de la tine si era precis o continuare a ceea ce am scris eu, parca ne-am vorbit. Multam!
Nina, te-ai vindecat? A pupat Reiji unde te-a durut? Despe - nebuna!
Carmita, si tu pleci, mama, acasa? Allez, drum bun, salutari mamei si sa petreceti ca la mama acasa.
Scumpi, cum merg cursurile? Ce ai mai invatat si pe cine exersezi?
Ror, te-ai intors? Da-ne si nou un semn de viata!
Hai, ca ma doare mana.
Va pupacesc si va urez tot binele din lume, sarbatori fericite, la mese festive cu oameni dragi si un an nou si mai si decat asta care trece.
Pupici,
anamana123 spune:
va scriem si noi rapid ca avem bgaje de terminat. plecam maine acasa.
craciun fericit si anul care vine sa va aduca tot ce vreti voi.
va pupam,
ana si bebita
MadyG spune:
Dragi fetite de ciocolata,
sa aveti un Craciun de poveste ,sa va bucurati de momente magice langa cei dragi,sa va aduca Mosul cadourile mult visate ,sa va simtiti rasfatate si iubite si sa ne vedem cu bine intr-un 2007 bun,norocos si prosper !
Sarbatori fericite !
ninaM spune:
Buna dragele mele!Hai sa mai scriu si eu citeva cuvinte ca nu stiu cind mai apuc...sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pt Craciun si ziua lui Alex...
Deci,vreau sa va urez Un Craciun dupa sufletul vostru,bun,imbelsugat si sa va aduca mosul tot ce va doriti!Un An Nou cu bucurii si liniste sufleteasca,credinta si impliniri.
Fetele care pleaca in tara,drum bun,aveti grija de voi si sa petreceti sarbatorile cit mai frumos,alaturi de familii.
scumpi spune:
Salutare pralinutele mele,
Yupppyy, am scapat de test!!! Moama cat stres am avut din cauza lui, am avut o gramada de invatat si gelukkig am facut bine!!! Nu a fost corectat inca, dar profesoara ne-a dat raspunsurile dupa si asa stiu ca m-am descurcat. Si ieri dupa ce m-am intors de la scoala, am gasit o surpriza in cutia cu scrisori, draga Miri iti multumesc din toata inimioara
Am cumparat si noi bradut, unul micut, dar bogat, l-am si impodobit si tare mi-e drag...
Bine ai revenit draga Rory!!! Te pupic
Morgane ca m-ai intrebat pe cine am mai exersat, eeei bine, pe mine, epilatul cu ceara, si nu a mai fost deloc funny...
Carmen ai primit off-urile? Ce mai faci, ce mai zici?
Dragele mele va pup pe toate dulce de tot si va doresc un Craciun fericit, intr-o atmosfera plina de armonie, voie buna si cei dragi sufletelor voastre, si un An Nou plin de lucruri minunate!
Daniela
Bepii spune:
Dragele mele,
Iata ca a sosit momentul sa tragem linia sub anul 2006, sa vedem ce-am realizat si ce nu, sa ne facem planuri pt noul an si sa petrecem cum se cuvine alaturi de cei dragi. Din partea mea, pot sa va spun ca am avut un an bun, evident ar fi putut fi si mai bun dar hai sa nu-l maniem pe Cel de sus. Una din marile mele bucurii din anul acesta a fost faptul ca v-am cunoscut, ne-am imprietenit si am petrecut clipe de neuitat impreuna. Mi-ati umplut inima de bucurie dragele mele prietene si acum (pt a nu-stiu cata oara) va spun din inima ca va iubesc si imi doresc sa va pastrez asa in inima pt totdeauna.
Va doresc la toate sa fiti in primul rand sanatoase, viata sa va ofere tot ceea-ce va doriti, sa fiti fericite, sa iubiti si sa fiti iubite. Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi iar daca pt unele cei dragi sunt undeva departe in tara, bucurati-va de prezenta sotului si a copiilor, spuneti-le cat de mult ii iubiti, tineti-ii apropae de inima si bucurati-va de ei. CRACIUN FERICIT !!!
Iar pt anul ce urmeaza va doresc ca visele sa va devina realitate si.......la cat mai multe intalniri LA MULTI ANI!!!
Scumpi, felicitari pt reusita examenului. Esti tare draga mea si de altfel ti-am spus dinainte ca vei reusi.
Ror, bine ai revenit de pe meleaguri natale
Fetele si eu o sa plec de revelion in tara dar pana atunci mai e si voi mai scrie pe forum. Craciunul il vom petrece aici cu familia apoi vom pleca in tara. Abia astept.
Hai ca trebuie sa plec, am treaba, va pup si va doresc tot ce-mi doresc si mie.
mathilda spune:
carmita, merci anticipat de nr. de-abia azi am deschis forumul.
scumpi- poate ne vedem, ce zici ?
miri- ce face bruno?
ardeiash- ti-am trimis deja nr de tel al fetei din brussels
celelalte fete va pupic si va doresc sarbatori fericite