unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miri: multam de compasiune.. intr-adevar am mare nevoie.. ca bonus am si o cumnata pe cap.. am uitat sa va zic.. de fapt cam aici e buba ....
morgane eu stiu ca e la roma... nu in germania!

fete... cum stati cu cumparaturile ? cu brazii ? cu curatenia? pe al meu sot l-a sunat o vara din tara si l-a intrebat romaneste: ati luat porcul, gata? cred ca s-ar strica de ras belgienii sa afle ce preocupari slaninoase au romanii de craciun!!
salutare si la mai mare!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna seara de la München!

Vroiam sa va spun ca pe 28.12 si 1.1 concerteaza in Bruxelles corul de copii "Alegretto".Cinta superb si live!Daca aveti posibilitatea,mergeti sa-i aplaudati pe micutii talentati.
Astazi au concertat in München si o ora a rasunat piata de colinde romanesti si internationale.Am fost asa de mindra!

Din pacate,pe program nu scrie locatia din Bruxelles dar poate aveti ocazia sa va informati.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit fete dragi,
Hai ca m-am hotarat si eu sa mai scriu cateva randuri ca tare am mai tras chiulul in zilele astea.
Alina, multumim pt informatie, am auzit si eu de corul Alegretto inca de cand eram in tara, este renumit si in strainatate si daca am timp sigur voi incerca sa merg sa-i aud.
Nina, ce s-a intamplat cu tine este de ras si plans dar e bine ca s-a terninat cu bine. Ia partea buna a lucrurilor. Spre exemplu in cadere puteai sa-ti rupi ceva o mana, un picior, copilul putea sa pateasca ceva rau, cand ai scapat oala cu ciorba puteai sa te oparesti si altele. Deci imagineaza-ti ca de fapt ai fost o norocoasa si ti s-a intmplat cel mai bun lucru dintr-unul f rau.
Mady, draguta, imi pare tare rau de i s-a intamplat lui George si sper din toata inima sa nu fie grav si sa se refaca usor. Stiu cat este el de stresat in aceasta perioada si asta era exact lucrul de care n-avea nevoie acum. Dar lasa ca mai e putin si o sa va incarcati bateriile de sarbatori.
Ardeiash dragalas, scuze ca nu ti-am raspuns la apelul tau in legatura cu bradul, dar mi-a iesit complet din cap si pe de alta parte ca sa vi tocmai la noi sa iei un brad te-ar fi costat tot cat unul cumparat de la voi din zona daca pui la socoteala transportul. Presupun ca intre timp v-ati luat deja bradul. Iar in legatura cu venirea soacrei si cumnatei, iti doresc multa rabdare si sa petreceti sarbatorile fericiti. la urma urmei e familia voastra si sarbatorile de iarna se cuvine sa fi alaturi de familie. Ca si Nina, eu zic sa iei partea buna a lucrurilor si anume, sotul tau va fi fericit ca va fi alaturi de mama si sora lui si atunci cand sotul e fericit esti si tu un pic, nu? Iar Vladut va fi si el fericit ca va fi alaturi de bunica lui.
Ieri am fost in oras cu sotu si am facut toate cumparaturile pt craciun. A fost asa de frumos...o atmosfera de sarbatoare in oras, lumini multe, muzica live la orice colt de strada si singurul lucru neplacut e aglomeratia din magazine. Dar am luat cadouri la tot familionu, mai ramane sa le impachetez frumos si sa le pun sub brad. Sotu mi-a cumparat si mie niste lucruri asa de frumoase....o rochita rosie pt noaptea de revelion, o pereche de sandale tot pt revelion, un "wonderbra' pt rochita si o bluzita frumosa foc.
Dar aseara am fost la balul clubului auto din Mechelen care se tine in fiecare an si de la care nu lipsim niciodata si n-am rezistat tentatiei si m-am imbracat cu rochita noua. Ne-am distrat de n-am cuvinte. Si ca sa fac o comparatie, la karaoke cand am fost cu toatele acum o luna a fost calm in comparatie cu cea fost aseara. Am dansat pana aproape de 6 dimineata iar femeile s-au descaltat si dansau in picioarele goale pe ring. A fost o nebunie. Unde la inceput toata lumea era pusa la patru ace si serioasa ca dupa cateva ore sa nu mai tina nimeni seama de eticheta.
Acum stam cuminti in casa si cu o usoara febra musculara ca eu nu m-am descaltat de sandalute si am dansat cam tot timpul. Fetele doar ma cunosc.
Ce sa va mai zic....mi-e dor de voi, sper ca dupa ce ne linistim cu sarbatorile astea sa ne intalnim asa cam de dimineata ca sa avem timp sa povestim pana seara despre ce-am facut intre timp. Sau poate organizam iar vreo seara de karaoke in acelasi loc. Mai vorbim.
Iar fetele pe care nu le-am pomenit aici sa nu va inchipuiti ca v-am uitat, va iubesc si va pup.
Va doresc o saptamana ce urmeaza plina de bucurii, spor la cumparaturi, la pregatirea bunataturilor si muuuulta, multa sanatate ca asta e cea mai importanta.
Pupici

Mergi la inceput

pralinutze: azi am cunoscut-o pe danyelana... a venit la mine si din toata multimea ce era acolo m-a intebat: tu esti despre?? eu pierduta: daaaaaaa! si barbate-miu se uita la mine : ce-i cu asta?! si stiti voi ce teama am sa nu stie nick-ul meu!! eu sunt daniela, mi-a zis.. care daniela ma gandeam?? ca daca nu zisasi danyelana... !! of ! of!
ma bucur tare mult ca te-am cunoscut dani... si presimt ca o se ne-ntalnim de multe ori de-acum incolo!!

bepii: nu mi-am luat inca brad... aici am vazut cu 35 de euro.. si cred ca m-ar costa mai putin daca mi-as lua de la mechelen... dar mai caut...
ce bine ca te-ai distrat!!! ma bucur pentru voi!
multam ca incerci sa ma linistesti.. caci intr-adevar sunt putin agitata ... m-am inarmat cu multa rabdare .. pe care sigur sigurisimo o s-o arunc in aer... insa asta e!!! noi sa fim fericiti! pentru sotul meu inseamna mult .. si pentru ca ne aflam intr-un an greu ... abia astept sa se termine... trebuie sa-l termin cu bine.. dar cum zicea morgane.. capitolul soacre e greu de ,.... tra la la.. si il vom deschide separat, cu pacienta caci acum imi dau lacrimile!! hi hi

morrgane, sorry.. chiar ai fost in germanik.. dar eu neatenta mai si contrazic lumea!

ooana: ce faci mama?

celelalte pupici zgomotosi..

unde canta alegreto?? vreau sa stiu si eu! chiar vreau sa ascult colinde.. pliz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fetelor,

Despe ce bine imi pare ca in sfarsit am reusit sa ne cunoastem. Nu imi venea sa cred ca esti tu cand te-am vazut dar am zis ca fie ce-o fi vin la tine. Si iata ca nu am dat gres. Mai ales cand te uitai la mine asa mirata si ochii tai ziceau "de unde a aterizat si asta" am crezut ca am gresit persoana. Dar mi-as fi cerut frumusel scuze si gata. Esti o scumpa si abia astept sa ne mai vedem.

Dupa ce am plecat de laa biserica am fost la piata la Clemanceau sa luam ceva carnita si alte produse pt Craciun si am ajuns acasa pe la 17.00 obositi si flamanzi (si al meu cand ii e foame nu mai vorbeste cu nimeni). Asa ca dupa ce am rezolvat aceste probl am deschis repede pc ca sa spun ca te-am cunoscut dar vad ca tu deja ai facut-o.

Restul fetelor cred ca sunteti oupate cu pregtirile.

Pupici.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dragi pralinute delicioase,
va doresc sa va topiti de fericire cu ocazia sarbatorilor, sa va scurgeti printre degetele de incantare cand veti vedea ce v-a pus mosul sub brad in seara de ajun... sa fiti fericite, iubite, rasfatate! sa iubiti , sa alintati, sa rasfatati!
fie ca veti fi departe de "romanii de acasa", fie ca veti fi alaturi de ei, sa nu uitati nici o clipa ca cel ce va e aproape va imbucura sufletul pentru ca este deja parte din voi. sa va veseliti de magia Craciunului si sa fiti mai buni, mai intelegatori, mai darnici!
Sarbatori frumoase si un Craciun de basm!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

miri: multam fain pentru urari... si eu iti doresc asemena... caci nimeni nu o spune mai bine ca tine!! sa inteleg ca pleci in ? fericito!! gandeste-te si la mine.. caci am nevoie.. dupa 1 singura zi petrecuta cu musafirii.. deja simt ca ma cuprinde depresia!!

celelalte fete ce faceti ? povesti-mi si mie ce cumparaturi faceti.... ce idei aveti pentru craciun si rev... sa-mi clatesc si eu sufletul cu voi... ca acas!!!!!

noroc ca am gasit u un banc pe-aici ce m-a imbucurat!! hi hi; il vreti si voi??

na...
Scufitza Roshie:
- Bunico, de ce ai ochi asa mari ?
- Bunico, de ce ai urechi asa mari ?
- Bunico, de ce ai dintzi asa mari ?
Bunica:
- Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si
cara-te!

Mergi la inceput

cand v-am zis eu ca roamnia e tara tuturoro posibilitatilor.... ??? uitati : iliescu a dat un interviu in playboi:::: puteti crede??

http://www.gandul.info/articol_24358/ion_iliescu_se_dezvaluie_in_playboy.html

Mergi la inceput

stiati ca julia roberts ar putea avea cancer???

http://www.egirl.ro/stiri/20061203/1/stire.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Salutari fetelor vesele
Mikule multumesc pentru urari Cand plecati in Romania?Noi plecam duminica dimineata.Pe la 5 dimineata tre sa plecam de acasa, sunt curioasa cum o sa fie, tinand cont de faptul ca in ultimul timp noi ne culcam pe la 7-8 dimineata Drum bun spre Romania, sa conduceti cu grija si sa ne auzim/vedem cu bine!
Sa aveti parte de un Craciun de vis si de un An Nou minunat! Sarbatori fericite tuturor!

Mello motanelul iubit

Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!

Mergi la inceput