unshpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 18
ninaM spune:
quote:
Originally posted by danyelana
Dama daca ai nevoie de o coafeza iti pot recomanda eu una la Bxl. Vine si acasa si nu are preturi foarte mari iar in plus e romanca si lucreaza f bine.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Danyelana,m-ar interesa si pe mine o coafeza buna...imi dai si mie te rog adresa sau nr de tel al doamnei recomandate de tine?
Multumesc!
ardeiash spune:
Oanademunck - ma tu traiesti intr-un soi de triunghi al bermudelor.. precis!
Miri_mik - ce-ti fac baietii?
Danyelana - multam fain pentru site.. o sa-l studiez chiar acum! ... nu-nteleg de ce slujba incepe atat de tarziu, insa! vreau si eu adresa coafezei din brussel!!
Morgane - calatorie super placuta!!asteptam vesti de la vooi!
Andreea23 - ma tu ce mai faci de nu dai nici-un semn de viata?
Scumpi - cu scuzele de rigoare.. eu nu ma las depilata de tine!!! nu ca as avea ceva personal... insa am suferit in trecut pe la diferite coafeze.. de nu mai merg in viata mea la cosmetica sa ma epilez!! cred ca am alergie deja.. dar vad ca ai lista de asteptare.. bafta
Anneoprea - ce mai faci?
Carmita_baby - super! ce-ai mai invatat ?
Bepii - cum ramane cu brazii? hi hi
NinaM - ce-ti fac piticii? tu nu mai ai timp deloc sa ne vedem?
ana si dama: pot sa ma-mpusc daca sunteti profesoare... a tunat si afulgerat pe aici cu profe!!
multumesc pentru grija pentru puiutzii mei la toata lumea: sunt inspre bine , amandoi... insa mai au de tras pana la linia finala!!
s-auzim numai de bine! si
danyelana spune:
O sa va trimit un PM cu numarul de telefon de la coafeza.
danyelana spune:
Azi nu a semnat nici o pralinutza condica. Sa inteleg ca ati plecat la cumparaturi pt Craciun sau sa va faceti frumoase?
Pupici
ninaM spune:
Mai fete....astazi a fost o zi de kk...ooo pt mine.Sa va povestesc:dis de dimineata am cazut pe scari,si cine a fost la mine stie ce scari lungi am...si mai eram si cu fata in brate.De frica sa nu pateasca reina ceva,am strins-o in brate si am zis ca eu pot sa-mi rup si gitul,ca tot nu-i dau drumul...si nu va spun ce durere dorsala am...nu pot sta nici pe scaun.Fata nu a patit nimic,doar eu am iesit sifonata din cazatura.Asa...apoi am spart o cana la care tineam tare mult...si nici acum nu stiu cum drak am reusit...m-am ars cu fierul de calcat,si sa pun capac,am scapat oala cu ciorba in mijlocul bucatariei...tocmai o facusem!In viata mea nu mi s-au intimplat atitea intr-o singura zi....sa fie vre-un semn???
Daca si maine se tin belelele de mine,imi dau demisia!Nu mai vreau...mi-a ajuns azi.
Hai ca va pup si va doresc un week-end cit mai placut
anamana123 spune:
nina, de obicei belele din astea se intampla intr-o singura zi cand si cand; maine o sa fie o zi normala, ai sa vezi! da' chiar ca multe au fost pe capu' tau! bine ca e bine fetita si ca nu te-ai ars cu ciorba! restul ( vezi dosul) se repara mai usor.
de obicei eu ma hlizesc tare la faze d-astea, dar acum chiar ca nu mi-a venit sa rad nici macar o secunda. si io ma tot gandesc sa nu iau cumva vreo tranta pe scarile belgienilor astora, ca nu le-a dat si lor domnul o tara mai mare sa-si faca niste case normale cu niste scari normale!!!deocamdata stau la parter, dar din ianuarie ma mut si tare mi-e teama sa nu-mi gasesc ceva la 2-3 ca o sa fiu si cu burtoiu' cat china!
om vedea ce-om face ca mereu ne-a ajutat dumnezeu.
iar sunt ca strigoiu' la ora asta, fara somn; incerc sa ma culc.
noapte buna si voua
azi avem 28 saptamani. cand au trecut oare???
ana si bebita
ardeiash spune:
nina: ai luat toate scarile la rand??? las ca pupa reiji unde-o doare pe fata!!!... tine minte ca pentru tine ziua de 15 e ca ziua de 13... sa stai numa in pat si sa nu faci nik... asa n-are ce sa ti se-ntample! cre ca o sa ti se-nvineteasca acele parti puternic frecate in cazatura pe scari, crede-ma-ti spun din experienta! imi placea tare mult casa in care locuiam , dar daca ma bucur de ceva .. ca am parasit-o ... sunt scarile frate.. nu mai puteam nici sa le lustruiesc , nici sa-i zic baietelului de la 15 ori pe zi in sus: fiiii antena cand cobori!!
danyelana: eu am trebaluit toata ziulica azi, am fost la piata in clemanceau .. unde jur ca se vorbeste in nestire romaneste. i-atata romanime... chiar m-am distrat si mi-am adus aminte de milica lui oana// ma rog.. de ce povestea ea.. :::
eu am vazut o romancuta .. cu gsm la ureche si tot vorbea : " salutare bai, bagabontule... dorel i-acasa??? " hi hi
daca de luni incolo nu va mai scriu.. este pentru ca vine soacra-mea... si ...de.. tre sa ma ocup de ea... va sta si de craciun.. si de revelion ,,, va dati seama? ganditi de bine si pentru mine!!
pup si un we fondant reusit!!
s-auzim numai de bine! si
MadyG spune:
Buna dimineata la toate fetele!
Nina,scumpa de tine,imi pare asa de rau,sper ca esti bine si nu e nimic grav,e incredibil cat de repede se pot intampla neplaceri din astea!
Si eu am fost necajita rau de tot,acum doua zile George a cazut
si s-a lovit la mana,nu am reusit sa mergem la doctor ,adica am fost dar nu am mai ajuns sa intram,pt ca era foarte multa lume ,am stat ce am stat si apoi nu a mai avut rabdare,oricum acum e mult mai bine,i-am luat ceva de la farmacie si azi sper sa ajungem la medic.Problema e ca nu poate deloc sa lipseasca de la lucru,e asa o perioada nasoala de nu-i adevarat.
Sper din suflet sa scapam cu toatele de boli si neplaceri si sa ne dea Dumnezeu numai bine la toate si la toti cei dragi ai nostri!
Astept sa vina vacanta,sa ne odihnim si sa ne umplem de energie pozitiva!
Va pup si sa aveti un week-end fain!
danyelana spune:
Nina imi are rau de ceea ce ai patit ieri, bine macar ca nu are Reina nimic. Asta e cel mai important ca restul...
Ardeiash ma voi gandi la tine (ca tot iti vine soacra in vizita). Sper ca va intelegeti bine si vei avea parte de sarbatori linistite, e tot ce ai nevoie.
Pupici la toate pralinele.
miri_mik spune:
nina... fu ceasu rau pisica 13. de la cazatura s-au tras restul... da au trecut. pana la urma... reina e ok, tu nu esti fripta, doar "faramitsata", da vorba aia, cand e vorba d epitici, parintii nu conteaza:d asa ca... curaj, o sa fie zile si mai groaznice.
uite la saraca despe, daca vrei exemplu de "grozavie". cu soacra pe cap si de craciun si de rev. sa fie cea mai extraordinara fiinta d epe terra, si tot mi se pare o tortura:) curaj, ca doar va fi craciun in famelie:)
madi, azi esti convocata la resedinta "miri et company".
rooooooooooooor, te-ai intors sau iti faci inca de cap?
scumpi, oana, carmen, bepii?
morgane, cumfu garmania?
danyelana si dama , si ardeiash, scarile sunt bune, dar cu masura! de aia n-am eu chef de urcat si coborat, sunt cumpatata:))))
pupiiiiiiiiiiici!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png