unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Salutare bucatica de natiune:)
E joi deci sunt in pauza:)Am dat ieri din plans in ras, s-a bagat un coleg sub masina mea sa vada din ce cauza produce masina mea par (nu glumesc)au luat mostre sa vada, au dat foc parului sa vada daca arde si daca e vro sansa sa iau foc si sa scape de mine..cica nu da ei spera:)Am ajuns acasa si mi-a dat barbate-miu un concert de sforaituri la care eu nu am cerut si nici nu voiam belet, da na, i-am dat si eu lui inapoi premiu trimitandu-l sa doarma in camera vecina singur si in frig ca orice mare artist care tre sa se refaca dupa concert.
Maine am si eu de gand sa impodobesc bradutzul cu mii de globuletze (vorba vine)si sa fac si lista cu ce as vrea de la mos, desi nu cred ca sare Mosu cu ceva anula sta (e drept ca plecam in Tirol o saptamana de Craciun) si ne costa mult mai mult dcat credeam noi la inceput da na, dupa ce munceste ca orbu un an are si omu nevoie de relax 'la mare la soare' pe pista de sky.
Arde-i Ardeiashule, care mai e treaba cu baietii tai?
Mikule, ce face Brunotje, cum mai e dupa adventure day-ul de ieri?
V-am zis ca miercuri am voie de la stapanire sa trag cu pusca in copchii mei de la job? E petrecere si eu sunt responsabila de ruleta ruseasca (cica bazata pe ruleta romaneasca:):):))
Ma duc acu la treburi, pupici tuturor:)!
zmuahhh

Dealu-i mare da ca calu nimeni nu-i:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

[b][/b ardeiash, mi-e rusine sa recunosc ( caci am cam uitat-o) dar sunt profa de engleza! si de romana dar am predat doar engleza...
multumesc pt raspunsurile voastre in leg cu bomboanele. o sa ma duc la colruyt sa caut ca parca am vazut pe acolo ceva colorat de genul celor pe care mi le-a aratat nepotica.
io trebuia sa ma duc de vreo 2 sapt sa-mi faca iar analize de sange, dar cand ma gandesc ca o sa ma intepe de 2 ori nu-mi prea vine sa ma urnesc... si pe deasupra sa ma duc si singura, ca baiatul meu ( asta e sotul, adica!!!!!) pleaca de acasa de la 6.20 dimineata si ajunge la 4.30 dupa-amiaza inapoi; iar la ora la care vine el, nu se mai recolteaza sange la spital. eeeei, asta e! n-am ce face! azi-maine tre sa merg!
am atatea intrebari sa pun mamicilor...dar astept sa ma intorc dupa sarbatori si o sa va bombardez atunci - in leg cu hainite bebe, mobila si ce-ar mai trebui.
pana atunci va las timp de gandire sa va aduceti aminte ce si cum, daca ati uitat cumva
pupaturi,

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ma, Carmen stie sigur de marshmellows -urile alea ca ei ii plac , daca nu ma insel le cumpara din Gb!!

Dealu-i mare da ca calu nimeni nu-i:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

gata! dama m-a lamurit! am citit despre ele si amu stiu ce consistenta tre sa aiba. am scris mai devreme si m-am facut si io desteapta sa scriu numele in bold, dar nu mi-a reusit! d-aia apar in fata numelui ardeiash doua litere b!!!

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ardeiash, slujba la biserica din scharbeek, "Sf. Nicolae", incepe la ora 11 duminica si adresa este Rue de Palais no 181-183, dar intrarea este prin spate pe Rue Vanderlinden no 15.
Au si activitati pt copii miercurea dupa-amiaza si poti sa-l inscrii si pe piticul tau daca te intereseaza.
Poti afla mai multe de pe site-ul bisericii:
http://stnicolae.zeblog.com/

P.S. - M-am lamurit aseara ca era numai o gluma proasta a celor de pe RTBF cu independenta Flandrei.

Pupici

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna dragutele mele,

Anamana marshmallow este o ...( nici nu stiu cum sa o numesc, ca bomboana nu-i, prajitura nu-i, e marshmallow si gata) pufoasa care se topeste in gura, in olandeza se numeste spekie(nu stiu cat de bine am scris) sunt in toate culorile aici si copiii sunt innebuniti dupa ele si Bubulina mea si mai mult.
Sper sa gasesti pt. nepotica ta .
Mai fetele bag eu de seama ca sariti la epilatul cu ceara...hmmmmm, imi place de voi ca sunteti curajoase sa va lasati pe mana mea, si cum nu ma asteptam sa fiti atatea doritoare de auch cred ca ar fii cazul sa fac o listuta . Si promit ca dupa, ca sa va alin un pic durerea provocata, sa va fac si un masaj relaxant.

Pup fetele dulce de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Anamana am uitat sa-ti spun ca hainute f. dragute pt. bebei gasesti la Prémaman uite site-ul lor: http://www.premaman.com/
la C&A, la Zeeman, Hema si mai stiam cateva, dar nu-mi vin acum in minte. Eu nu am copilasi, dar am o prietena care are bebelus si pe cand era insarcinata am mers cu ea la cumparaturi. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Anamana marshmallow`ul e dreptunghiular si contine pe o parte biscuite (pare-mi-se ca e biscuite, cookie e in orice caz) si pe cealalta bezea si e invelit in ciocolata. Adevarul este ca pana acum vreo 2 luni am cumparat foarte multe, ca ii placeau sotului meu tare mult, dar in ultimult timp s-a reprofilat pe ciocolatelile alea mici de la Cote d'or, Mignonette. Ce stiu 100% sigur este ca marshmallowul contine bezea. Ce-i mai stricam lu` mama toate ouale cand eram mici, eu si frati-miu sa facem bezele
Dama daca ai nevoie, vorbesc si pentru tine, da` daca stai departe, cu cat platesti beletul de tren si ii dai coafezei, plus oboseala de pe drum, nu stiu daca se merita

Mello motanelul iubit

Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anamana, doar atat sa tii minte ca daca vrei sa comanzi mobila de copii, dureaza celputin o luna la livrare:))
pupici:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Dama daca ai nevoie de o coafeza iti pot recomanda eu una la Bxl. Vine si acasa si nu are preturi foarte mari iar in plus e romanca si lucreaza f bine.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput