unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

hahahahahahahaha!
oana, sa stii ca baietelul cu engleza e bun fata de ce elevi am avut eu in tara!!!!e f haioasa faza! m-a distrat!
scumpi, si io vreau un epilat de vreo 4 luni.. ca ma chinuiesc singura cu un aparat si deja nu mai ajung prin toate locurile din cauza burtii! abia astept sa ajung in tara sa ma duc la un cabinet sa ma epilez!
stie cineva unde as putea gasi sa cumpar niste marshmallows? ca m-a innebunit nepoata-mea de 14 ani sa-i duc! io nici nu stiam ce-s alea dar mi-a trimis poze pe net; tot nu mi-am dat seama.....
mai vb
pana atunci multi pupi,

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

LA MULTI ANI
si tot ceea ce iti doresti sa se implineasca. Ror, desi nu te cunosc personal am vazut pozele tale si mi-am dat seama ca esti o fata minunata, asa ca iti doresc ca toate sa fie dupa sufetul tau.

Pupici si distractie placuta

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare fete dragi,
Hai ca mai am vreo 10 min de stat la servici si apoi plecam acasa unde trebuie sa ma pregatesc ca avem musafiri la cina. Deci voi sa fiu cat mai scurta:
Ror, draga mea, iti doresc din toata inima sa fi sanatoasa, iubita si fericita iar viata sa-ti ofere tot ce e bun si frumos. LA MULTI ANI !!!
Voi fetele v-ati luat pom de iarna? Noi ne-am luat ieri la un pret incredibil de 10 eur. Nu-mi venea sa cred, pt ca in fiecare an dadeam in jur de 40 eur. Am mers la sugestia unui prieten undeva aproape de noi la un fermier acasa care are propria lui plantatie de brazi. Probabil de aceea e asa de ieftin. Azi daca am timp voi incerca sa-l decorez.
In rest sper sa fiti bine cu toate.
As mai scrie pt fiecare in parte dar am s-o fac alta data ca acu trebuie sa plec acasa. Da' sa stiti ca mi-e dor de voi. In perioada asta cu febra pregatirilor stiu ca nu prea avem timp de vreo intalnire dar dupa sarbatori poate o punem de o intlnire intre fete sa mai trancanim un pic, ce ziceti?
Hai ca va pup apasat pe ambii obrajori si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ror, La multi ani, cu sanatate, bucurii si implinirea a tot ceea ce-ti doresti in viata.

Ana, din cate stiu eu "marshmallows" sunt un fel de bonboane fondante (in fr le zice guimauves)...cred ca le gasesti la raioanele de dulciuri sau unde se vand vrac.

Mady, merci pt primire. Deci mai sigur aflu de un ginecolog direct de la generalist...bun, atunci o sa ma duc intai la generalist ca oricum trebuie sa avem si noi unul; pt David voi alege totusi un pediatru.

Oana, cunosc genul ala de lucrare...am avut si eu de-al de Milea. M-a distrat si in acelasi timp mi-a amintit anii mei de profesorat.

Miri, David mi-a cazut cand avea vreo 11 luni din caruciorul de cumparaturi tot in cap si asta pt cateva secunde de nesupraghere...cazaturi a mai avut sau lovituri...e drept ca trebuie sa le evitam pe cat posibil, dar nici ei nu ne fac viata usoara. Deci s-ar putea sa mai ai parte de astfel de accidente...inarmeaza-te cu curaj, rabdare si... vigilenta maxima.

Sanatate bolnaviorilor si refacere rapida.

O seara frumoasa la toate

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Fetelor,
Acum am deschis tv si nu imi vine sa cred ce am auzit: independenta Flandrei. Voi ce stiti despre asta?

Pupici

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

danyelana; bine ai revenit ! te intrebasem mai de mult daca stii la ce ora e slujba de duminica in schaerbaek... ???

dama si ana: deci sunteti amnadoua profesoare? sa nu ziceti ca de engleza.. ca mai avem fro 2 p-aici!!

bepii: vreua si eu brad asa de ieftin! cum fac rost?? se poate , daca nu deranjez? ai iesit in trafic? cum ti se pare ?? cand ne plimbi??

oana: haioasa intamplare.. cre ca tre sa ne obisnuim de-acum cu tine... intatodeauna ti se-ntampla ceva ciudat.. ! am ras de numa , numa

booboo: saracutu... cum ai reusit mama?? eu le povesteam fetelor ca il inconjurasem 4 persoane pe al meu cand a inceput sa mearga in picioare.. si ni s-a strecurat printre maini: repet: 8 maini... si a cazut cu gura de si-a spart gurita.. sunt atat de imprevizibili cei mici.. incat.. of, da sa nu va mai sperii!!

al meu baietel e stirb... i-am scos un dintishor si e tare haios.. pe motivul asta inca face temperatura si a stat si 2 zile acas... stomatoloaga imi zice ca e ok... insa eu cred ca i-a ramas un colt ce nu-i da pace... ce greu e! ii iesisera toti dintisorii.. si acum ii cad pe rand... si toti cu dureri.. asa ca fete cu bebici.. uite ca ne plangem si noi!!

pup pe toata lumea mentionata si nementionata si multam tututor de gruja pentru ai mei!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si inca ceva: v-am trimis niste poze pur romanesti pe mail: sunt pur bestiale.. nu le ratati!!

daca doriti sa ascultati colinde adevarate: http://www.crestinortodox.ro/colinde_audio.html .. sunt super.. mie-mi ung sufletul!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Fata draga Robertina iti urez din toata inima un intarziat, dar cald La Multi Ani! Sa ai parte de un an plin de dragoste si tot ce iti doresti
Te rog scuza-mi intarzierea, insa nu am mai intrat pe net de vreo 2 zile. Ma ierti, nu-i asa?

Anamana iti urez si eu, cu intarziere, bine ai venit printre noi! Sper ca totul sa decurga bine cu calatoria ta sper Romania. Sa ai grija de tine si de fetita!

Dama cred ca nici pe tine nu am apucat sa te salut pana acum. dupa cum vezi eu nu prea`s activa pe forum. Bine ai venit

Anne, desi nu am raspuns mesajului tau, m-am bucurat tare mul sa aud vesti de la tine. Iti urez numai bine si cand mai timp, cat de cat mai da-ne cate o veste

Oana examenu` se prezenta destul de satisfacator, nu a fost chiar asa de dificil, dar sa dea naiba daca nu stiu muschii fetei bine. Ce mai cosmeticiana scrie pe mine

Mikule sper ca nu s-a lovit Bruno cand a cazut Tu in rest ce mai faci ca nu am mai vorbit in ultimu` timp.
Eu ma bag la o manichiura, ca am descoperit ca-mi place si la lu masaj facial, chiar am nevoie de modele, sa mai exersez asa ca data viitoare cand mai vin pe la tine in vizita o sa imi iau si catrafusele cu mine

Tania te-ai mai obisnuit cu noua coafura? Daca nu-ti place sper sa nu ma injuri, glumesc

Mady desigur, vorbim cel mai bine la telefon si stabilim totul ce si cum. Ce naspa ca esti trista, din cauza ca nu va puteti duce in Romania... Ei lasa ca tu ai noroc cu George, la ce bucate gateste el, nici nu iti dai seama ca inca mai esti in Belgia

Morgane imi pare rau sa aud ca ai stres la serviciu. Tare mai toceste nervii stresul asta. Sper sa se rezolve situatia intr-un mod sau altu` intr-un mod cat mai favorabil tie. Pupici si tie si Biancai. Sa-i spui ca port inelul ei si-mi place tare mult.
Si eu am fost odata in Karlsruhe, lucra acolo o prietena de a mea, dar am stat doar o zi asa ca nu am apucat sa vad prea multe. Asteptam poze!

Ardeias cred ca e tare dulce baietelul tau asa fara un dintisor, ce superbi sunt cand le cad dintisorii. Cand o mai punem de un Karaoke??

Daniela stiu ca ieri ai avut o zi mai proasta la scoala, insa una calda, una rece, nu fi trista. Totul va fi bine o sa vezi!

Nina nici cu tine nu am mai vorbit de o caruta de vreme, ce mai faci? Ce iti fac copchii?

Mello motanelul iubit

Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

anamana123 cred ca e vorba de martzipan.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by miki68

anamana123 cred ca e vorba de martzipan.

Miki, indraznesc sa te contrazic. Ia uite aici si apoi aici, punctul comun al martzipanului si al marshmallow e doar zaharul .

Ardeiash, ai ghicit in cazul meu, am fost profa de engleza si nu numai...eram titulara pe franceza...si uite asa mi-am lasat postul caldut, ca sa-mi urmez sotul peste mari si tari unde nu fac nimic (inca)

Carmita...tare as avea si eu nevoie de o tunsoare noua, dar esti tare departe pt mine...

Pupici si o zi frumoasa

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput